cos w okolicach Wawy..
-
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ja bede dzis po nakileiki pozdro kto mozre niech wpada na 19 pozdro oczywiscie pod neste(mam nadzieje ze ssam nie bede) z tego co wiem to naraze bede ja i sierak(on ma nakleiki) kto jeszcze? arts zgubek? michal wiem ze nie jedzie i satan rowniez...wiec co tylko nas dwoch? piatek to co innego...ale zamieszanie:-( juz sam nie wiem co i jak
corsa A & Audi S3
![Obrazek](http://www.ctm238.webpark.pl/ctm_podpis.JPG)
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Nie no kurde - to ja specjalnie zmieniam plany żeby te lapki zawieść a tu nikogo nie będzie ... coś chyba nie tak ![Evil or Very Mad :[](./images/smilies/diablo.gif)
Podobno tak Wam się spieszyło ... ja już nic nie wiem.
![Evil or Very Mad :[](./images/smilies/diablo.gif)
Podobno tak Wam się spieszyło ... ja już nic nie wiem.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
hie hie... ja dotarlem z buta nieco spozniony, ale bylo i tak fajnie ![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
kilka fotkow... mam manie cykania moim super hiper ciezkim fonikiem za iles tam tysi
loool... tysie, tysie, tysie...
no i mam kilka fajnych dupeczek na zdjatkach... w kolejnosci od lewej do prawej... markos, ren, gumis, jeszcze raz gumis i sierak
![Obrazek](http://www.datacard.com.pl/corsa/spot_1.JPG)
to byla oczywiscie zawartosc spotowiczow ktorzy wyglodnieli udali sie na fatburgery, co widac na nizej zalaczonym obrazku![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
![Obrazek](http://www.datacard.com.pl/corsa/spot_4.JPG)
a tutaj dowod wizualny na to jak combos combosowi nierowny... stopien obnizenia dupci rena zasluguje na jedno: "yeah baby!" - dobra robota! gumis sie tlumaczyl ze tak wysoko siedzi bo nie ma kola zapasowego
hell yeah, a czy ren je ma? ![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
![Obrazek](http://www.datacard.com.pl/corsa/spot_2.JPG)
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
kilka fotkow... mam manie cykania moim super hiper ciezkim fonikiem za iles tam tysi
![Wink ;)](./images/smilies/wink.gif)
![Tongue :-P](./images/smilies/tongue2.gif)
no i mam kilka fajnych dupeczek na zdjatkach... w kolejnosci od lewej do prawej... markos, ren, gumis, jeszcze raz gumis i sierak
to byla oczywiscie zawartosc spotowiczow ktorzy wyglodnieli udali sie na fatburgery, co widac na nizej zalaczonym obrazku
![Smile :)](./images/smilies/smile.gif)
a tutaj dowod wizualny na to jak combos combosowi nierowny... stopien obnizenia dupci rena zasluguje na jedno: "yeah baby!" - dobra robota! gumis sie tlumaczyl ze tak wysoko siedzi bo nie ma kola zapasowego
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Wowik nie ma to jak telefonik z aparacikiem za 0.25 tysia
Fajne zdjątka ... troche lipa jakoś ale waże że teraz zawsze można coś cyknąć ...
![Wink :oko:](./images/smilies/wink.gif)
Fajne zdjątka ... troche lipa jakoś ale waże że teraz zawsze można coś cyknąć ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
schodzac tak na ot delikatnie to zaden z ericssonow nie robil lepszych fotek - testowalem jakies ericssony. zdecydowanie lepiej od tej 7650 robil jakis add-on do siemens'a, ale ja jestem fanem nokii wiec nie moglem wziac siemensa.
a tak wogole to taki gadget tylko
dla zabawy...
a tak wogole to taki gadget tylko
c20rsa, czlowieku meeen!