cos w okolicach Wawy..
-
qomo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ja bede dzis po nakileiki pozdro kto mozre niech wpada na 19 pozdro oczywiscie pod neste(mam nadzieje ze ssam nie bede) z tego co wiem to naraze bede ja i sierak(on ma nakleiki) kto jeszcze? arts zgubek? michal wiem ze nie jedzie i satan rowniez...wiec co tylko nas dwoch? piatek to co innego...ale zamieszanie:-( juz sam nie wiem co i jak
corsa A & Audi S3

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Nie no kurde - to ja specjalnie zmieniam plany żeby te lapki zawieść a tu nikogo nie będzie ... coś chyba nie tak 
Podobno tak Wam się spieszyło ... ja już nic nie wiem.
Podobno tak Wam się spieszyło ... ja już nic nie wiem.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
hie hie... ja dotarlem z buta nieco spozniony, ale bylo i tak fajnie 
kilka fotkow... mam manie cykania moim super hiper ciezkim fonikiem za iles tam tysi
loool... tysie, tysie, tysie...
no i mam kilka fajnych dupeczek na zdjatkach... w kolejnosci od lewej do prawej... markos, ren, gumis, jeszcze raz gumis i sierak

to byla oczywiscie zawartosc spotowiczow ktorzy wyglodnieli udali sie na fatburgery, co widac na nizej zalaczonym obrazku

a tutaj dowod wizualny na to jak combos combosowi nierowny... stopien obnizenia dupci rena zasluguje na jedno: "yeah baby!" - dobra robota! gumis sie tlumaczyl ze tak wysoko siedzi bo nie ma kola zapasowego
hell yeah, a czy ren je ma? 

kilka fotkow... mam manie cykania moim super hiper ciezkim fonikiem za iles tam tysi
no i mam kilka fajnych dupeczek na zdjatkach... w kolejnosci od lewej do prawej... markos, ren, gumis, jeszcze raz gumis i sierak
to byla oczywiscie zawartosc spotowiczow ktorzy wyglodnieli udali sie na fatburgery, co widac na nizej zalaczonym obrazku
a tutaj dowod wizualny na to jak combos combosowi nierowny... stopien obnizenia dupci rena zasluguje na jedno: "yeah baby!" - dobra robota! gumis sie tlumaczyl ze tak wysoko siedzi bo nie ma kola zapasowego
c20rsa, czlowieku meeen!
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Wowik nie ma to jak telefonik z aparacikiem za 0.25 tysia
Fajne zdjątka ... troche lipa jakoś ale waże że teraz zawsze można coś cyknąć ...
Fajne zdjątka ... troche lipa jakoś ale waże że teraz zawsze można coś cyknąć ...
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
schodzac tak na ot delikatnie to zaden z ericssonow nie robil lepszych fotek - testowalem jakies ericssony. zdecydowanie lepiej od tej 7650 robil jakis add-on do siemens'a, ale ja jestem fanem nokii wiec nie moglem wziac siemensa.
a tak wogole to taki gadget tylko
dla zabawy...
a tak wogole to taki gadget tylko
c20rsa, czlowieku meeen!