Białe c14se by Staneq....sezon '08
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
mały spaj z garazu (jakosc sux bo z komorki)
@m&m
co do 'stajlingu' to chyba koniec..
co do silnika narazie starcza mi moje c14se..
@m&m
co do 'stajlingu' to chyba koniec..
co do silnika narazie starcza mi moje c14se..
Ostatnio zmieniony 23 mar 2007, o 22:31 przez Staneq, łącznie zmieniany 1 raz.
Było c14se
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Hahaha... sie przypucowal
Mega mod - felga idealna do Twojej fury i juz w Bydgoszczy widac bylo, ze to super pomysl. Najwieksze gratki za dobry gust i konsekwencje w dzialaniu. Wszystko tak, jak mowiles!
Mam nadzieje, ze zasypiesz na sobotnimi fotkami, bo sam jestem ciekaw efektu koncowego z gleba i biala SuperT
Mega mod - felga idealna do Twojej fury i juz w Bydgoszczy widac bylo, ze to super pomysl. Najwieksze gratki za dobry gust i konsekwencje w dzialaniu. Wszystko tak, jak mowiles!
Mam nadzieje, ze zasypiesz na sobotnimi fotkami, bo sam jestem ciekaw efektu koncowego z gleba i biala SuperT
- -=m&m=-
- Website Admin
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
juz mnie markos za słówka nie łap wiesz doskonale co mam na myśli!markos pisze:a nie jezdzi?-=m&m=- pisze:masz autko, które wygląda teraz czas żeby zaczeło jeździc
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Staneq
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
mojego c14se grzebac nie bede bo szkoda zdrowego silnika dlubac zeby sie jebal a co do mocy na moje jezdzenie 99% po zatloczonych Gliwicach to 82ps mi naprawde starcza..a jak czasem jade gdzies w trase to tez jest calkiem niezle
zreszta co do tego jak jezdzi moja moze powiedziec Klari on ma porownanie jezdzilk cB z c12nz, c20ne, c20xe,... i jak pojezdzil sobie moją jak zalozylismy koni to sam byl w szoku ze to fajnie jezdzi..
aa jak przyjdzie mi apetyt na wieksza moc to zapewne zmienie auto, dlatego wszystkie moje mody sa prowadzone w ten spoposob ze mam caly backup stock'owych czesci łącznie z 13" kołami na kołpakach
zreszta co do tego jak jezdzi moja moze powiedziec Klari on ma porownanie jezdzilk cB z c12nz, c20ne, c20xe,... i jak pojezdzil sobie moją jak zalozylismy koni to sam byl w szoku ze to fajnie jezdzi..
aa jak przyjdzie mi apetyt na wieksza moc to zapewne zmienie auto, dlatego wszystkie moje mody sa prowadzone w ten spoposob ze mam caly backup stock'owych czesci łącznie z 13" kołami na kołpakach
Było c14se
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
jezooo, lejesz miod na moje styrane tuninkofe serceStaneq pisze:mojego c14se grzebac nie bede bo szkoda zdrowego silnika dlubac zeby sie jebal a co do mocy na moje jezdzenie 99% po zatloczonych Gliwicach to 82ps mi naprawde starcza..a jak czasem jade gdzies w trase to tez jest calkiem niezle
majka nie sluchaj, on juz zglupial i mysli, ze kazdy bedzie tak dlubal, zeby potem nie moc sprzedac
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Staneq nie wiem czemu dowiaduje sie o takich rzeczach ostatni Takie newsy to mi na gg od razu !!!
A tak pozatym to megakurwazajebiscie!!!!! SUperrr !!!
Widzialem twoje oczka w Bydgoszczy jak sie sliniles na nie heheh !!! Po prostu widziales te kola juz na swoim aucie i dopiales swego!!!
Jestes mega ziom!!!!
Kiedy spota robimy....
ps:Apropo silnika to tak jak Michal napisal - jezdzi w pyte !!!Nic mu nie brakuje przy tym malo pali!!Ja bym go nie ruszal - ew. kiedys zrobic wydech (flansza +c20xe) ,dolot i styknie + delikatnie strojenie i styknie mu!
A tak pozatym to megakurwazajebiscie!!!!! SUperrr !!!
Widzialem twoje oczka w Bydgoszczy jak sie sliniles na nie heheh !!! Po prostu widziales te kola juz na swoim aucie i dopiales swego!!!
Jestes mega ziom!!!!
Kiedy spota robimy....
ps:Apropo silnika to tak jak Michal napisal - jezdzi w pyte !!!Nic mu nie brakuje przy tym malo pali!!Ja bym go nie ruszal - ew. kiedys zrobic wydech (flansza +c20xe) ,dolot i styknie + delikatnie strojenie i styknie mu!
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
nikt nie dłubie auta z myśla o jego sprzedaży!markos pisze: majka nie sluchaj, on juz zglupial i mysli, ze kazdy bedzie tak dlubal, zeby potem nie moc sprzedac
każdy robi to co uważa za stosowne i nikt nikogo do niczego nie zmusza ale hipokryzja nazwałbym wrzucenie do siebie c20xe i wmawianie ze c14se wystarczy i że fajnie zapina
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
tja.. tylko niektorzy zrobia potem kilka mykow srubokretem, kluczem oczkowym i kluczem do kol i beda mieli seryjne auto, ktore swietnie sie sprzeda inni beda mieli nieco wiekszy problem z pozbyciem sie auta w miare rosniecia apetytu na moc/wielkosc/klase...-=m&m=- pisze:nikt nie dłubie auta z myśla o jego sprzedaży
nie wiem gdzie tu widzisz hypokryzje. wow jak jezdzil moim 1.4 to nagminnie uzywal okreslenia "zapie*dala". a teraz przypomnij sobie jaki silnik miala c20rsa. wow hipokryta? prosze cie!-=m&m=- pisze:hipokryzja nazwałbym wrzucenie do siebie c20xe i wmawianie ze c14se wystarczy i że fajnie zapina
moze to po prostu seria prostych i dobrych modow, po ktorych samochod nie musi robic cwiartki w mniej niz 15 sekund, a mimo to zupelnie spokojnie mozna o nim powiedziec, ze daje ogromna frajde z jazdy..
- -=m&m=-
- Website Admin
- Kontakt:
@markos
skończmy temat bo nie tego dotyczy ten topic nie bede gdybał co miał wow na mysli mówiac "zapie*dala" może chciał byc miły ??
@Staneq
meeeeeeeega, super wygląda autko !!! foty niczym z zagranicznych stron
skończmy temat bo nie tego dotyczy ten topic nie bede gdybał co miał wow na mysli mówiac "zapie*dala" może chciał byc miły ??
@Staneq
meeeeeeeega, super wygląda autko !!! foty niczym z zagranicznych stron
-
- Nowy
- Kontakt:
Fele kozak, nie musiałem być w Bydgoszczy aby je widzieć Co do reszty stylingu, to mało tego że bym nie lakierował klamek, to jeszcze bym poszukał czarnych lusterek, wtedy wszystko co plastikowe w czerni by było i fajnie odcinało się na tle białego lakieru i felg. Jak pomalujesz klamki to bok zrobi się nudny, taki bez żadnego akcentu kolorystycznego, a tak jest czarne na białym i jest dobrze
Ps. Kółka robiły mega wrażenie u Mieto ale u Ciebie w połącznieu z białą Corsinką to wygląda very bardzo nice :0
Ps. Kółka robiły mega wrażenie u Mieto ale u Ciebie w połącznieu z białą Corsinką to wygląda very bardzo nice :0