Szok Nie do poznaniarQs pisze:No i metamorfoza po prostu niesamowita :0
Cougar SZACUN !!!
before
[album]3118[/album]
after
[album]3451[/album]
ups
Gratulacje
Szok Nie do poznaniarQs pisze:No i metamorfoza po prostu niesamowita :0
Cougar SZACUN !!!
before
[album]3118[/album]
after
[album]3451[/album]
ups
4 lata to obiecujesz Ziom-=kLaRi=- pisze:obiecujemy na przyszły rok się poprawić i przylecieć corsą w końcu!!!
KonikGSI pisze: Mike moze zyczyłem Ci udanych wakacji ale wracaj pieronem bo foty czekają
mehes pisze: Zdjęcia wrzuci Majk...
Dopiero co wróciłem... osoby posiadające fotki i chcące je umieścić w galerii klubowej proszone są o przesłanie do mnie informacji na priv, w zwrotnej wiadomości wyślę namiary na FTP, na który będzie można wrzucić zdjęcia.przyciaga pisze: Fotki pewnie będą w galerii dopiero jak Majk wroci z urlopu.
Mam nadzieję, ze komuś będzie chciało sie przeczytać moje wypociny. Oczywiście historii jest wiecej, ale to tak po krótce...
Tylko tyle mam materiału,Konik "kręcił" ale się nie zapisałorQs pisze:Świetny film Mehes! Jednak czuję po nim jakiś niedosyt ... Mógłby być ciut dłuższy
Ponawiam apel, gdzie reszta filmów i zdjęć?
-=m&m=- pisze:Dopiero co wróciłem... osoby posiadające fotki i chcące je umieścić w galerii klubowej proszone są o przesłanie do mnie informacji na priv, w zwrotnej wiadomości wyślę namiary na FTP, na który będzie można wrzucić zdjęcia.
Zdjęcia autorstwa Voltera i mehesa zostały dodane do Galerii na forumVolter pisze:No więc tak wrzucam tutaj małą paczkę ze zdjęciami, ponieważ sam nie mogę dodać ich do galerii: