Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chopaki ja jutro oddaje swoja zabcie do warsztatu i mam byc w czwartek dopiero (za tydzien) wiec ja na spocik dopiero za 2 tygodnie bede mogl jecac łeeeeeeeeeeeee:(:(:(:(:(:(:(
przestan sidaj i opor:-) od razu przejdzie...pilnuj lepiej zeby niekt fuszerki nie odwalil...PYTANIE DO WSZYSTKICH: czy zmieniamy miejsce spotkan na bemowo?
qomo dzis jechalem jako pasazer i bylo kilka sytuacji takich jak mnie sie przytrafila tylko kierowca z ktorym jechalem ledwo ledwo ale uniknal zderzenia a ja siedzialem blady spocony i nie wiedzialem co sie dzieje....
Jak my Cie przewieziemy to od razu poczujesz sie u siebie za kierownica najbezpieczniej na swiecie!!
A powaznie to zawsze jak jedziesz jako pasazer to wydaje Ci sie, ze zaraz sie zabijecie, wiec nie pekaj tylko wskakuj do autka i zaraz Ci przejdzie!
qomo pisze:przestan sidaj i opor:-) od razu przejdzie...pilnuj lepiej zeby niekt fuszerki nie odwalil...PYTANIE DO WSZYSTKICH: czy zmieniamy miejsce spotkan na bemowo?
A moim zdaniem, to nie rób nic na siłę. Jeśli lubisz jeździć, to za kilka dni sam wsiądziesz za fajerę, tylko będziesz jeździł jeszcze ostrożnie. Nie wsiadaj na siłę za fajerę, bo jeszcze bardziej się zestresujesz, a jazda ma być przyjemnością... takie moje zdanie
ja po dzwonie zrobilem sie pewniejszy za kierownica ale stres mialem ogromny(do szkoly nie chodzilem tydzien )zwlaszcza ze mialem dopiero 17 lat(jak odebralem prawko to mialem 17 lat 1 miesiac:-))...wiec kristo wszystko przed Toba!! 3ym sie...
po1- nie klucic mi sie tu!!! ,,, po 2 no wiem narazie i tak autko jest w warsztacie ale moze juz we srode bedzie do odbioru wiec troche potrenuje. Jezdzic to ja uwielbiam:) i to bardzo i mysle ze z czasem to bedzie po staremu zwlaszcza ze mam kogos kto mnie wspiera...
qomo ja tez jak pierwszego dzwona to 17 latek i nie caly miesiadz prawko a na dodatek to ja i samochod nie powinnismy byc tam gdzie bylismy po to autko starych i wtedy jeszcze sie tlumaczylem gdzie i po co;)
a ja samochod na tate milem ubezpieczony(full znizek + 4 samochody na niego zarejestrowane)...i musialke 400zl w 10 minut skolowac:-) hehe bo sie zagapilem i w wjechalem w tyl passata(na dodatek taki sam jak mojego taty) a tak wogole: WSZYSTKO PRZEZ TE GoRACE !^stki:-)
cyberpooh pisze:porazka 10 punktow i 500pln, jakie bylo ograniczenie ?
przypuszczam, ze takie samo jak na kazdym moim mandacie
nie dostalem nigdy mandatu innego niz 10 punktow. i z zasady dostaje je tylko za przekroczenia predkosci w najbardziej idiotycznych miejscach na mapie warszawy i calej polski..