Corsa_TM pisze:Ogólnie napisze tak że....
Mam pretensje do CB tylko dlatego że mieliśmy się bawić bawić i jeszcze raz bawić a nie słuchać od was żę o 12 wnocy nenene jest bardzo złe więc nikt po pijanemu nie jeździł a upalać gumy na trawie się nie da
Ogólnie Corsasport zrzesza posiadaczy wszystkich modeli cors a nie tylko Cors B. Nie wiem czemu ale część z osób zdaje się nie zauważać faktu, że ten zlot był
wspólnym zlotem Corsa-a oraz CorsaSport.
Tak więc organizatorzy są zarówno po jednej stronie jak i po drugiej. Z tego co zdążyłem zauważyć to do strony Corsa-a nie było na zlocie żadnego koordynatora.
Jeśli poprzez zabawę rozumiesz obrażanie drugiego klubu wykrzykując "corsasport do piachu" czy okrzyki "tak się bawi corsa-a" na zlocie, który jest wspólnym zlotem to możesz być pewien, że szacunku w ten sposób nie zdobędziesz i integracja się nie powiedzie. Jak rozumiem część z was jest dumna ze swojego zachowania ....
Corsa_TM pisze:
moim zdaniem jak się przyjeżdża na imprezę raz na rok to raczej nie idziemy spać o 12 w nocy lecz walimy % poznajemy się od dobrych i złych stron a NENENE raczej na klubowym zlocie to aż się miło słucha jeżeli was NENENE tak bardzo drażniło to po co wam na obotomieżu RED LINE ?? po co wam auta żeby stały i ładnie wyglądały ? bez sensu można mieć ciastko i zjeść ciastko
Jasne, że fajnie się słucha ale bardziej na torze niż na ośrodku, na którym są zakwaterowne inne osoby nie związane z naszymi klubami. A odciecie na pewno nie służy nam do katowania na jałowym biegu ...
Co zaś się tyczy godziny to :
Corsa_TM pisze:
chyba jednak wole nenene o 4 rano niż Jarzębiny
Corsa_TM pisze:Dla mnie temat zakończony wyraziłem opinie sami chcieliście wiedzieć co można poprawić za rok
Szczerze ? chyba lepiej dobraną ekipę tak naprawdę pozdrawiam serdecznie dobranoc
Masz rację, Corsa-a kojarzy mi się z Fliperem Sierakiem Scottym Jakubem Juholem i paroma innymi osobami i to jest bardzo fajna ekipa

także wnioski na pewno zostały wyciągnięte
rene pisze:
Może zróbcie tak jak u nas zamknęli temat do czasu wyjaśniania aż wszystko się uspokoi bo aż żal to wszystko dupę ściska jak to czytam. Kilka postów potrafi spierdolić taki miły weekend
Wydaje się, że na wszystkie zarzuty odpowiedzi juz padły. Na naszym forum moderatorzy działają sprawnie i nikt nie dopuszcza do wypisywania obraźliwych tekstów w stylu " A CORSA BE DOBRZE SSIE " czy też obrażania i prób zastraszania "I TAKI MAŁY KOMUNIKAT DO p.OBCIĄGI : LAKIEROWANIE DRZWI 300ZŁ , WYCIECZKA DO CZĘSTOCHOWY WE WRZEŚNIU - BEZCENNA " więc nie ma potrzeby blokowania tematu.
Ps. nikt więcej prócz zgubka nie strzelał fotek?
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert