Listwy progowe wykonane z włókna węglowego w technologi RTM .

Do zrobienia mam jeszcze kilka innych elementów z wnętrza ... Oraz wypalone mam nowe podstawy pod fotele także siądą jeszcze niżej .
Adapter ma 26 mm grubości z czego 12 mm to jest ten kawałek o którym piszesz i on wchodzi w zwrotnicę . Zacisk jest przykręcany od drugiej gładkiej strony także 14 mm gwintu który powinien to utrzymać i do tego kolejne 12 mm w zwrotnicy .karolluczak pisze:Nie za mało materiału w okolicach gwintowanych otworów zostało? Troche straszno to wygląda...
Właśnie dzisiaj przed chwilą przenalizowałem starą wiązkę z deski czyli przedlift i wyczaiłem co zrobić aby nie zmieniać wiązki deski jeżeli chce się zamontować Klima tronik. Teraz pluje sobie w brodę bo mam 2 wiązki których nie potrzebuję i jeden Panel do klimatronika i wiązkę dmuchowy także jak chcesz to mogę podpowiedzieć co i jakkryst16 pisze:Już myślałem, że temat umarł.
Dobrze działasz, z tego co piszesz to ciężko jest z klimatronikiem, dobrze że odpuściłem montaż u siebie...
Jedynie co rozważam to jak znajdę rozbitka z silnikiem z20leh to wtedy mogę działaćPorszak pisze:Peter heble masz pod 400KM:), olej te klimy i zrob taka moc:)