Jakie ET???
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
ja mam znajomka ktory sie tym zajmuje, handluje i wogole, jak juz beda konkrety to moge z nim pogadac 

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
legionowo nie tak daleko 

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
-
- Nowy
- Kontakt:
No...AdamXXL pisze:Opel w swoich modelach (odyginalna felga) ma ET 49 - najbardziej schowana. Felgi 15 i 16" to przeważnie szerokość od 6" i więcej. Moim zdaniem max szerokość to 7".
ET jeśli wybierzesz z zakresu 49 do 36 to nie powinieneś mieć żadnych problemów. Moim zdaniem

Pozdro
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
to tak tylko pro-forma zapytam Adam co myslisz o feldze 7x16 et 37 do corsy b przy dropie -30mm. bedzie dobrze? szczegolnie z tylu? z obliczen winno byc okee, ale gabson pytal o corse a...AdamXXL pisze:Opel w swoich modelach (odyginalna felga) ma ET 49 - najbardziej schowana. Felgi 15 i 16" to przeważnie szerokość od 6" i więcej. Moim zdaniem max szerokość to 7".
ET jeśli wybierzesz z zakresu 49 do 36 to nie powinieneś mieć żadnych problemów. Moim zdaniem
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
adam:
o! to dobra wiadomosc, bo balem sie bardziej o obcieranie od srodka... o blotnik mniej sie martwie, bo kiedys mialem zalozone oponki 165/70/14 (takie kupilem na felgach) co jest chorym rozmiarem do opla - kolo bylo o 25 mm wieksze i dobilo mi tylko raz majac dwie duze osoby z tylu i do tego na malej hopce...
pablo: hmmm... aleosochoci???

pablo: hmmm... aleosochoci???

c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
adam: czekam zatem niecierpliwie na Twoja diagnoze co do wystawania poza obrys... wymadrzanie??? hej! przestan... przeciez sam pytalem
mow, mow... jak mnie ktos wywoluje do tablicy to tez czasem mysle sobie, ze przeciez ja nie za wiele wiem, ale skoro ktos pyta to staram sie jak najlepiej odpowiedziec 

c20rsa, czlowieku meeen!
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Kontakt:
wow : kończąc już, felga będzie wystawać jakieś 7mm, opona 1cm (wartości nie dodawać) . Mam nadzieje, że się bardzo nie myle (a może całkiem
) ale z tego co mi wyszło.. mogą być problemy z "obcierką" jak nie dasz większych zderzaków na amorkach
w porównaniu do zdjęć koła będą jakieś 24mm bardziej wysunięte na zewnątrz
PS. Po co mnie słuchać
sprawdź sam jakie felgi pakują w anglii

PS. Po co mnie słuchać

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
zamotales mnie adam... juz sam nie wiem czy bedzie dobrze czy nie... z ostatnich Twoich przemyslen wynika jednak ze nie
to smutne, bu... ale to wynika tez z angielskich stron... doskonaly offset do corsy to 49, dobrym rozwiazeniem tez jest 45 ale im dalej od tego tym bardziej pod gore... dla et 35 kolka wystaja juz z nadkoli, przez co jakiekolwiek obnizenie jest klopotliwe... i mam problem
a mialo byc tak pieknie... felgi 16'... eeeech, co robic????
patrze tak na tych anglikow i ciagle widze tylko et49, et45, 44 ale chlopaki montuja swobodnie 17' do corsy - fajnie maja
no i nie wiem co zrobic... skoro moga wystawac to nie da sie tego skorygowac w latwy sposob...

patrze tak na tych anglikow i ciagle widze tylko et49, et45, 44 ale chlopaki montuja swobodnie 17' do corsy - fajnie maja

c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
pomogles, pomogles
dzieki
ciagle mam tylko jeszcze dylematy
i stad ten balagan mysli... musze sie dogadac z renem jak zdejmie kolka, bo poki co na nich jezdzi... swoja droga jakie et ma ren???
co do czesci nie ma sprawy - ciesze sie, ze dotarly, ze jestes zadowolony, ja polecam sie na przyszlosc...

co do czesci nie ma sprawy - ciesze sie, ze dotarly, ze jestes zadowolony, ja polecam sie na przyszlosc...
c20rsa, czlowieku meeen!
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
dokonalem po przepaleniu pierwszego materialu zaplonowego do zajawki na evowow pisze:ze tak sie napaliles na evo, ze az po dwoch dniach sie wykrecasz...
chlodnej kalkulacji pienieznej i wyszlo mi, ze evo zostalo przeglosowane na korzysc miry.
wow, pomysl jaka to zajebiscie nieporownywalna cena!!!!!
mnie na evo poprostu nie stac. ja wiem, ze jest super i najwyzsza polka.
ale to poprostu za duzo kosztuje. kalkuluje nie tylko efekty, ale rowniez koszty ich osiagniecia.
i tu niestety znacznie lepiej wypada mira. a jak widzisz cena bardzo atrakcyjna

wybacz, ze Cie zawiodlem. chetnie natomiast pomoge w poszukiwaniach.