uBaW: bardzo dobry pomysl, baaardzo dobry... opcja najlepsza! uwielbiam osmiozaworowki, a tamten silnik to cud miod... ocena ogolna: 5!!! trzymam Cie za slowo... nie zawiedz mnie uBi!!! goscina... eeee... co tam... musisz sie zsynchronizowac z halusem i jakas buteleczka - wtedy sie ugoscimy

sierak: no ja nie jestem w gronie wtajemniczonych, ale moze uchylisz rabka tajemnicy... corsa a c16se? bo wiesz... jesli nawet nie objedziesz ren'a to ciagle jest jeszcze mnostwo innych zawodnikow. cokolwiek by to nie bylo to ubawisz sie z nami... jest Flipper, Basista, Jedrus, Pooh, uBaW (zawsze chetny do ganiania sie) no i bede ja w takiej czy innej formie... ktos kiedys powiedzial ze oplowskie 1,4 8v jest cherlawe... zobaczymy co przyniesie wiosna dla posiadaczy szesnastek...
Ren: o Pana planach wiemy... obysmy nie czekali za dlugo!!!

lezo, ucho: stylizujcie... tylko zebyscie w miedzyczasie nie zaczeli podziwiac styling'u innych autek wylacznie po patrzeniu na ich tyl... nie samym styling'iem w koncu czlowiek zyje... ja wiem, ze od tego sie zaczyna w polsce, ale przychodzi tez czas na konkrety.
marog: bu, nie pomoge Ci... nie mam pojecia o co chodzi z tymi neonami... byl jakis kolo kiedys na forum, ktory sie oferowal ze to tanio robi, ale nic wiecej nie wiem...
pooh: sam sie zastanawiam czy w takim przypadku rs ma sens, skoro maja go miec wszyscy... nie wiem, no nie wiem... gadalem dzis z irkiem i powiedzial, ze z rieger'a rs-look (ten malo fajny) moze zrobic bardzo fajny oryginalny zderzaczek - wiec moze to jest opcja... hyde park jest ok, ale pooh esencja... esencja... dazmy do meritum tego forum

no Panowie... do roboty i zeby sie nie skonczylo na samym gadaniu!!! opowiedzcie jeszcze cos ciekawego...