Białe zegary.
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No to chyba Ymel nic nie pozostaje jak tylko zakup ich w sklepie. Ja chyba tak zrobie. Widze, ze jest spory problem a skoro maja to nie ma co wydziwiac. Jak bede je mial to dam ci znac i jesli bedziesz zainteresowany to zrobie skany i ci je przesle jesli oczywiscie bedziesz zainteresowany.
pozdrawiam!!!!
pozdrawiam!!!!
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
- Swój
- Kontakt:
no mi wyszlo idealnie nawet lepiej niz te kupione w sklepie bo swego czasu kuipiłem w sklepie i okazalo sie ze to wielka hała

tylko jak widac tu jest jeszcze nie skączone nawet wskazówki nie pomalowane , z pomarańczowymi wskazówkami wygląda super i podswietlane ultravioletem to sami wiecie jak białe swieci pod uv

tylko jak widac tu jest jeszcze nie skączone nawet wskazówki nie pomalowane , z pomarańczowymi wskazówkami wygląda super i podswietlane ultravioletem to sami wiecie jak białe swieci pod uv
-
- Świeżak
- Kontakt:
Basista Ciebie się to udało bo możesz sobie wyciągnąć te zegary, a
u nas gdy je wysiągniemy to mamy jeszcze na nich ok. 0,5 cm rantu.
(jak to zeskanować ?????????????????????????????????????????????)
Ale dzięki za radę
Fillip ja też pytałem się w sklepie i nie mają tach które zaczynały by się od
0, jak będziesz miał te zegary to byłbym Ci niezmiernie wdzięczny jak
byś mi przesłał te skany.
u nas gdy je wysiągniemy to mamy jeszcze na nich ok. 0,5 cm rantu.
(jak to zeskanować ?????????????????????????????????????????????)
Ale dzięki za radę

Fillip ja też pytałem się w sklepie i nie mają tach które zaczynały by się od
0, jak będziesz miał te zegary to byłbym Ci niezmiernie wdzięczny jak
byś mi przesłał te skany.
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
sIEMA WSZYSTKIM sluchajcie mam na te zegary sposob ale jestem niesamowicie zagoniony obiecuje ze beda zegary dla wszystkich kto bedzie tylko chcial i do czego chcial tylko musicie troche poczekac zrozumcie sesja dziewczyn ja nie mam czasu siedziec w necie jak tylko sie skoncza egzaminy bede robil zegary jakie tylko bedziecie chcieli piszcie na poczyte pozdrawiam balt i cierpliwosci 25 lutego koncze sesje i sie tym zajme 

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Siemka! Ja postanowiłem samemu zrobić białe zegary. Tzn wydrukowałem tarcze od cyberpooha (dzięki jeszcze raz). jak na razie to suszą sięwskazówki i mam mały problem z podświetleniem na niebiesko, bo diody to są za słabiutkie. Jutro będę kombinował. z farbkami do żarówek albo folią. Jak będę mial fotki, to zamieszczę
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- Nowy
- Kontakt:
Widzialem oryginalne niebieskie zarowki made by Philips... kosztowaly chyba 13zeta i wygladaly na niebieskie szlo, a nie na farbke. Jak pomalujesz farbka to po dluzszej jezdzie farbka sie zwegli i bedzie czarna, a poza tym bedzie tlumic sporo swiatla. Jesli juz to kombinuj z folia - daje dobre efekty i nie ma z nia problemow.pirat pisze:Siemka! Ja postanowiłem samemu zrobić białe zegary. Tzn wydrukowałem tarcze od cyberpooha (dzięki jeszcze raz). jak na razie to suszą sięwskazówki i mam mały problem z podświetleniem na niebiesko, bo diody to są za słabiutkie. Jutro będę kombinował. z farbkami do żarówek albo folią. Jak będę mial fotki, to zamieszczę
Beny CTM #081
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Siemanko! Mam biale zegary. Powiem szczerze, ze szczyt marzen to nie jest, ale i tak jest lepiej niz czarne. Nie nakladalem jednych na drugie, tolko wsadzilem same biale z papieru na jedna warstwe niebieskiej folii. do tego 4 ledy i wyglada fajnie. W dzien lepiej niz w nocyy, bo przy podswietleniu widac cienie. Tak czy tak, na razie mi sie podoba.
Kiedys kupie takie przezroczyste tarcze i zamienie.
a co do podswietlenia, to kolorowe zarowki byly lipna, folia, chyba nie taka, wiec zostalem przy diodach.
Pozdrawiam
Kiedys kupie takie przezroczyste tarcze i zamienie.
a co do podswietlenia, to kolorowe zarowki byly lipna, folia, chyba nie taka, wiec zostalem przy diodach.
Pozdrawiam