Pytanie związane z dywanami
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
Fillip
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Ja mysle Gabson podobnie jak inni. Nikt nawet by niepomyslal, ze cos jest nie tak. Wiadomo, nie zawsze wszystko jest tak jak bysmy chcieli.
Mnie w Modlinie nie bedzie, a Rudnik nie bedzie, ale i tak poczekam. No problem.
czekam tylko na wiadomosc kiedy bede.
Aha i jeszcze jedno. Bo mysle ze za przesylke tez Ci trzeba zaplacic, wiec pisz ile i w jaki sposob. Czy zrobisz to za pobraniem czy zrobic Ci 2 przelew za przesylke???
Pozdrawiam
Mnie w Modlinie nie bedzie, a Rudnik nie bedzie, ale i tak poczekam. No problem.
czekam tylko na wiadomosc kiedy bede.
Aha i jeszcze jedno. Bo mysle ze za przesylke tez Ci trzeba zaplacic, wiec pisz ile i w jaki sposob. Czy zrobisz to za pobraniem czy zrobic Ci 2 przelew za przesylke???
Pozdrawiam
Fillip---->C T M #157
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
Wcześniej---------->>>Opel Corsa B 1.4i
Obecnie------------>>>Seat Leon 1.9 TDI
-
gabson
- Nowy
- Kontakt:
Kwestia przesyłki.
Słuchajcie jak odbiorę dywany to podejdę z jednym kompletem na poczte i zapytam się ile będzie kosztowała wysyłka. Kupie duże worki takie niebieskie i papier szary. Popakuje i powiem wam ile będzie kosztowała przsyłka i prześlecie mi kasę. Wydaje mi się że będzi tak najuczciwiej bo bez sensu żebyście musieli jeszcze płacić za pobranie. (poczta bierze chore pieniądze) Żoncia mi obiecała że pomoże mi pakować więc nie będzie problemu. Myślę że jak będą zapakowane w workach i papierze to nic im się nie stanie. Napiszcie co o tym sądzicie.
Słuchajcie jak odbiorę dywany to podejdę z jednym kompletem na poczte i zapytam się ile będzie kosztowała wysyłka. Kupie duże worki takie niebieskie i papier szary. Popakuje i powiem wam ile będzie kosztowała przsyłka i prześlecie mi kasę. Wydaje mi się że będzi tak najuczciwiej bo bez sensu żebyście musieli jeszcze płacić za pobranie. (poczta bierze chore pieniądze) Żoncia mi obiecała że pomoże mi pakować więc nie będzie problemu. Myślę że jak będą zapakowane w workach i papierze to nic im się nie stanie. Napiszcie co o tym sądzicie.
:placz2:Na sprzedaż:placz2:
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Ja jestem w Modlinie z dywanikami. Ode mnie moge je odebrac:
1. Sierak
2. Pooh
3. Balt
4. Ucho
5. Szwagier
Czyli 6 komplecikow w Bejbe jedzie do Modlina
Gabson - wez moze ile sie da do Modlina - moze ekipa bedaca tam je wezmie dla reszty - bedzie o wiele taniej ! Wysylke zrobimy tylko dla tych, ktorzy nie beda mogli odebrac od tych, ktorzy beda na zlocie. Moze tak ?
1. Sierak
2. Pooh
3. Balt
4. Ucho
5. Szwagier
Gabson - wez moze ile sie da do Modlina - moze ekipa bedaca tam je wezmie dla reszty - bedzie o wiele taniej ! Wysylke zrobimy tylko dla tych, ktorzy nie beda mogli odebrac od tych, ktorzy beda na zlocie. Moze tak ?
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Flipper mnie i chyba Szwagra nie bedzie niestety w modlinie z powodów blizej nie określonych, juz jest osoba która za nas odbierze dywanikiFlipper pisze:Ja jestem w Modlinie z dywanikami. Ode mnie moge je odebrac:
1. Sierak
2. Pooh
3. Balt
4. Ucho
5. Szwagier