CTM zlot wakacyjny - Wasze opinie
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
norm4n
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
a teraz Was zaskocze.
Wyczailem miejsce gdzie 50 metrow od osrodkow z domkami jest pole biwakowe ktore jest wlasnoscia tego osrodka
wiec wszyscy beda zadowoleni. Znajduje sie to w Przerwankach - jakies 16 km od Gizycka nad jeziorem Goldapiwo.
Czekam na opinie czy takie miejsce wchodzi w gre ( mysle ze to jedyne sensowne rozwiazanie - kazdy bedzie spal gdize chcial) , tylko musze zaznaczyc ze domki sa komunistyczne - ale jak juz bedziemy w trakcie zalatwiania to zrobie zdjecia i wrzuce na forum. Domki sa dwupietrowe. Bylem z klasa na biwaku tam i bylo dosc przyjemnie. Jest mozliwosc wyzywienia jak ktos chce. 3 km od osrodka jest dicho jak ktos ma ochote ( nie gwarantuje bo od tamtego roku moglo to sie zmienic)
Czekam na decyzje.
Wszelkie pytania mozecie walic na koma : 604790857
Wyczailem miejsce gdzie 50 metrow od osrodkow z domkami jest pole biwakowe ktore jest wlasnoscia tego osrodka
Czekam na opinie czy takie miejsce wchodzi w gre ( mysle ze to jedyne sensowne rozwiazanie - kazdy bedzie spal gdize chcial) , tylko musze zaznaczyc ze domki sa komunistyczne - ale jak juz bedziemy w trakcie zalatwiania to zrobie zdjecia i wrzuce na forum. Domki sa dwupietrowe. Bylem z klasa na biwaku tam i bylo dosc przyjemnie. Jest mozliwosc wyzywienia jak ktos chce. 3 km od osrodka jest dicho jak ktos ma ochote ( nie gwarantuje bo od tamtego roku moglo to sie zmienic)
Czekam na decyzje.
Wszelkie pytania mozecie walic na koma : 604790857
"We who ruled the waters, the earth and sky
Are now to be destroyed (disappear without a sign)
Why important no more is our will to be
Isn't it our own ingenuity to create our destiny ... "
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
Bylem przed chwila w Przerwankach . Koles liczy sobie 80 zl za domek 4 osobowy bez zarcia i bez poscieli (taniej nie utargowalem) . Mysle ze cena rozsadna , czekam na decyzje ....
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Czyli wychodzi na to że jak pojedziemy w piątek i zostaniemy do niedzieli to od łebka po 40 zeta za domek jest potrzebne. Myśle, że nie jest to jakaś wygórowana kwota biorąc pod uwagę, że będziemy tam cały weekend. Skoro mówicie, że sierpień jest lepszy to zdecydujmy się na weekend sierpniowy (do ustalenia jeszcze).
norm4n: a dowiedziałeś się ile zaliczki trzeba dać i do kiedy ewentualnie.
Proszę osoby, które byłyby chętne i już teraz mogą powiedzieć (bo trzeba zaliczkę dać) o przesłanie mi maila na sierako@wp.pl z ksywką, imieniem i nazwiskiem, numerem telefonu i ważne PROSZĘ O ZATYTUŁOWANIE MAIL'A CTM - MAZURY.
norm4n: a dowiedziałeś się ile zaliczki trzeba dać i do kiedy ewentualnie.
Proszę osoby, które byłyby chętne i już teraz mogą powiedzieć (bo trzeba zaliczkę dać) o przesłanie mi maila na sierako@wp.pl z ksywką, imieniem i nazwiskiem, numerem telefonu i ważne PROSZĘ O ZATYTUŁOWANIE MAIL'A CTM - MAZURY.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
Dowiedzialbym sie , ale najpierw mi przeslij ile osob bedzie bo musze dla faceta powiedziec ile domkow itd ....
Mam jego telefon - jak chcesz to mozesz sam zadzwonic. Osrodek nazywa sie Swierkowa Skarpa tel. 0-87 4217015 .
Mysle ze jednak najlepiej bedzie gdy wezmie sie od faceta konto bankowe, podzielimy sie na grupy 4-ro osobowe i kazda grupa osobno wplaci kase , no chyba ze wolicie wplacic na jedno konto , a ja albo sierak to juz zalatwimy.
Sierak jak bys mial jakies pytania to smialo do mnie dzwon na koma : 604790857 (tylko nie w godzinach od 8 - 15 bo jestem w szkole )
Mam jego telefon - jak chcesz to mozesz sam zadzwonic. Osrodek nazywa sie Swierkowa Skarpa tel. 0-87 4217015 .
Mysle ze jednak najlepiej bedzie gdy wezmie sie od faceta konto bankowe, podzielimy sie na grupy 4-ro osobowe i kazda grupa osobno wplaci kase , no chyba ze wolicie wplacic na jedno konto , a ja albo sierak to juz zalatwimy.
Sierak jak bys mial jakies pytania to smialo do mnie dzwon na koma : 604790857 (tylko nie w godzinach od 8 - 15 bo jestem w szkole )
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
A więc na dzień dzisiejszy sprawa wygląda tak:
Termin ustalamy na 15-17 sierpnia czyli piatek, sobota, niedziela. Co do domków to 80 PLN kosztuje domek za jedna dobę (domek jest 4 osobowy). Łatwo więc policzyć, że wychodzi 40 zeta za osobę za 2 noce a więc sądze, że cena do przeżycia.
norm4n ma za jakiś czas pokazać mi zdjęcia z ośrodka więc wrzuce tu i będzieci mogli sami ocenić. Osoby chętne na wyjazd prosze o wysyłanie mi zgłoszenia na sierako@wp.pl tak jak już wcześniej was prosiłem.
Ksywka, numer CTM, imie, nazwisko i numer telefonu.
Z góry dziekuję - mam nadzieje, że się szybko zorganizujecie.
Termin ustalamy na 15-17 sierpnia czyli piatek, sobota, niedziela. Co do domków to 80 PLN kosztuje domek za jedna dobę (domek jest 4 osobowy). Łatwo więc policzyć, że wychodzi 40 zeta za osobę za 2 noce a więc sądze, że cena do przeżycia.
norm4n ma za jakiś czas pokazać mi zdjęcia z ośrodka więc wrzuce tu i będzieci mogli sami ocenić. Osoby chętne na wyjazd prosze o wysyłanie mi zgłoszenia na sierako@wp.pl tak jak już wcześniej was prosiłem.
Ksywka, numer CTM, imie, nazwisko i numer telefonu.
Z góry dziekuję - mam nadzieje, że się szybko zorganizujecie.
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Zaklepane jeszcze nie jest, ale dobrze by było już coś powoli ustalać jeżeli chcemy coś zrobić. Wiem, że jeszcze jest wcześnie i nie wiecie co będziecie robić i czy urlopy będziecie mieli ale postarajcie się. Możemy jeszcze jeden termin wstępnie ustalić na tydzień wcześniej.
I termin - 15-17 sierpnia
II termin - 8-10 sierpnia
I termin - 15-17 sierpnia
II termin - 8-10 sierpnia
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Panie i Panowie - ankieta to chyba nie ma u sensu bo po pierwsze nigdy nie dojdziemy do porozumienia na podstawie ankiety (i będzie to trochę niesprawiedliwe bo na takim zlocie to [mam nadzieję] każdy chce być) a po drugie to jakoś chciałbym ustaić ten termin żeby odpowiadał największej liczbie ludzi. Pomyślcie o tym i decydyjmy się jakoś bo czas biegnie nieubłagalnie i potem może nie być już możliwość zaklepania miejsc bo to będzie przecież środek lata. I tak boję się, że taki osrodek woli wynając domek na 2 tygodnie komuś niż nam na 3 dni ale to się jeszcze okaże. Na razie potrzebuje listę kto reflektuje no i oczywiście termin. Proszę się tu na forum (lub na mojego maila) ustyosunkować do tych 2 terminów.
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Tak czy inaczej decydujcie sie plisss JUZ bo czas nagli. Ja sam musze wziac urlop a dalej nie wiem KIEDY ! Trudno - czasami trzeba podjac ryzyko wczesniej - jedynie w ten sposob mozemy w ustalony termin zorganizowac wszystko, a przypominam, iz w przyszlym tygodniu zalatwiam obiecany wczesniej Iszy ZLOT CTM i musze ustalic TERMIN - na dzien dzisiejszy nie wiem NIC 
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Na dzień dzisiejszy mam tyle zgłoszeń:
#001 Flipper: 1 osoba
#005 Marog: 1 osoba
#055 REN: 2 osoby
#108 UcHO: 2 osoby
#139 balt: 2 osoby
#150 Kristo: 2 osoby
#206 Zaibel: 2 osoby
#107 Sierak: 2 osoby
#001 Flipper: 1 osoba
#005 Marog: 1 osoba
#055 REN: 2 osoby
#108 UcHO: 2 osoby
#139 balt: 2 osoby
#150 Kristo: 2 osoby
#206 Zaibel: 2 osoby
#107 Sierak: 2 osoby
Ostatnio zmieniony 3 cze 2003, o 16:07 przez sierak, łącznie zmieniany 4 razy.
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
No to powiem, ze bardzo mi smutno z tego powodu, ze mozna liczyc na obecnosc TYLKO 5% klubowiczow.... a tyle planow jest do zrealizowania.... i juz wiekszosc jest w fazie koncowej...smutek mnie ogarnia 
Cos mi sie zdaje, ze przyspieszymy znacznie moment WERYFIKACJI klubowiczow ..... obstawiam, ze zostanie aktywnych MAX 30 postaci.....z ponad 200..... smutno, oj smutno mi sie robi na duchu
Cos mi sie zdaje, ze przyspieszymy znacznie moment WERYFIKACJI klubowiczow ..... obstawiam, ze zostanie aktywnych MAX 30 postaci.....z ponad 200..... smutno, oj smutno mi sie robi na duchu
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Do UcHO i innych: przyjmuje zgłoszenia TYLKO mailem sierako@wp.pl. Nie będę dopisywał ludzi na zasadzie "Sierak .... dopisz mnie do listy". Mówie już czwarty raz, że czekam na maile od Was. Ma być w nich zawarte:
- user
- numer CTM
- ile osób
- który termin Wam odpowiada
- telefon
- email
Sorry, ale jak będę postępował inaczej to zrobi się burdel. Tak więc UcHO czekam na maila od Ciebie.
- user
- numer CTM
- ile osób
- który termin Wam odpowiada
- telefon
Sorry, ale jak będę postępował inaczej to zrobi się burdel. Tak więc UcHO czekam na maila od Ciebie.
-
norm4n
- Nowy
- Kontakt:
Chcialbym Was bardzo przeprosic za niezrobienie fotek. W weekend mialem tam pojechac , ale autko zrobilo mi psikusa - zaczelo przeciekac przy uszczelce kolo szyby i poszlo do warsztatu. W nastepny weekend sie postaram - tylko zeby wiecej chetnych bylo bo okaze sie ze ja jezdze , zalatwiam a nie ma dla kogo 
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Cały czas czekam na zgłoszenia ... wszytko na takich samych zasadach - zmienił się tylko e-mail na który prosze je przesłac ... sierak@ctm.pl. Wysyłajcie bo niedługo zamykam liste.