CO WAS NAJBARDZIEJ DENERWUJE W CORSIE (A , B , C)
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
ja mam 3 drzwiową i nie peka mi lakier na słupkach, nie narzekam za bardzo na przyspieszenie, choc naturalnie mile widziane byłoby bardziej dynamiczne, nie narzekam na plastiki przy fotelu, może dlatego że mam tylko jeden bo drugi gdzieś wsiąkło, ale wkurza mnie trzeszczenie fotela kierowcy, spalanie i zawiecha z którą nie moge dojśc do łądu i składu...poza tym gites 
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
- endo
- Post Mistrz
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Co do mnie to czeste problemy z przekladnia kierownicza i luzami na niej.. Ale jak to Pan z serwisu powiedzial to na pewno przez gumy 195/50 bo opel zaleca 185/55 - caly centymetr wezsze
.. Nie wazne bylo juz tlumaczenie, ze jak jezdzilem na firmowych 155/80 to dzialo sie to samo.. Pozdrowienia dla serwisu opel auto-praga
!!!
Pozdro!
Pozdro!
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
ja tam mam moja mala juz ponad dwa lata i jestem bardzo zadowolony ale nie powiem bo i szyba mi stuka od czasu do czasu i slupek tez pekniety widzialem
tylko najbardziej mnie denerwuje to ze jak pomykam po miescie to temperatura cieczy chlodzacej jest zawsze 100 stopni i obniza sie tylko jak jade bez postojow
i wlasnie to najbardzie mi cisnienie podnosi !!!!!!!!!!!!!

tylko najbardziej mnie denerwuje to ze jak pomykam po miescie to temperatura cieczy chlodzacej jest zawsze 100 stopni i obniza sie tylko jak jade bez postojow
i wlasnie to najbardzie mi cisnienie podnosi !!!!!!!!!!!!!
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
boxer
- Nowy
- Kontakt:
a zdjołeś tekture z za grilla po zimie??osman14 pisze:ja tam mam moja mala juz ponad dwa lata i jestem bardzo zadowolony ale nie powiem bo i szyba mi stuka od czasu do czasu i slupek tez pekniety widzialem![]()
i wlasnie to najbardzie mi cisnienie podnosi !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HUURRRAAA SPRZEDANA !!!! Corsa A 91 1.2i gaz

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Termostat, pompa wodna i czujnik temperatury - posprawdzajn koniecznie, bo ja mialem z tym problemosman14 pisze:ja tam mam moja mala juz ponad dwa lata i jestem bardzo zadowolony ale nie powiem bo i szyba mi stuka od czasu do czasu i slupek tez pekniety widzialem![]()
i wlasnie to najbardzie mi cisnienie podnosi !!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nie bój nic, w 5d słupki nie pękająboxer pisze:Jak tak was czytam to mi ciary po plerach chodzą ba po nowym roku planowałem atak na Corse B 5d 1.2 or 1.4 a tu widze ze same kłopoty, ze spalaniem nie najlepiej...
Tylko ostatnio mi zaczął piszczeć fotel jak Wam
Pozdrawiam