jejku co sie dzieje z wami chłopaki, żeby kolesiom z klubu wycinać takie numery !scotty pisze:A ja do tej pory nie mam pieniedzy za zderzaczek?
Co na to powiesz Ucho? Może poczta Polska zaje....a pieniądze?
Jestem nie pocieszony taką współpracą.
Co innego pracować i pomagać takim ludziom jak Sierak i spółka,
to są 100% koledzy, którzy nie wycinają głupich numerów.
Pozdrawiam
Scotty
My First Steps..
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
panowie ale chodzi o to przynajmiej ja jestem tak nauczony , odniose sie do powiedzienia "widzialy galy co braly " i wtedy jacek byl szczesliwy i zadowolony a nie wydaje mi sie zeby mogl miec prtetensje co do pracy zybycha i marcina po 2 miesiacach .owszem gdyby lakier pekal albo schodzil to z tym nie ma problemu nawet ja wezme odpowiedzialnosc i gdyby sie cos takiego dzialo to miales jacek powiedziane wprost ze na to masz gwarancje a nie wyjezdzaj mi tu teraz ze ci sie lakier nie podoba zwlaszcza ze od chwili odbioru minelo 2 miechy chyba mnie tez rozumiecie czemu sie unioslem 
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Sluchaj balt nie bede sie klucil bo nie ma sensu, kase wylozylem od razu dla Twego Kolegi wiec nie burkaj nic, na rachunkach bylo ze za materialy 311 zeta, a ja dalem na materialy 300 zeta, wiec o 11 zeta naskakujesz?? druga sprawa ja do Ciebie tak nie wyskakuje i nie obrażam. Napisalem tylko moje spostrzezenia, nic poza tym ze kolor jest inny i pare niedociagniec, nie krytykowalem Twoich znajomych, jestem zadowolony i Ci niczego nie wyrzucam więc nie wiem o co chodzi... Widac jak się znajduje przyjaciół w biedzie... Odpowiedz sobie na to sam, nie chce kłótni.
Scotty: dziś do Ciebie zadzwonie i wyjaśnimy kase na pewno Cię nie oszukałem a kasa poszła dokładnie do Ciebie, na konto które mi podałeś. Zadzwonie pogadamy. Na pewno nikogo nie oszukałem, nigdy, z WoWem robilem interesy i sie wyplacalem od razu, kase wysylalem, Balta specom też od razu zaplacilem bez zadnego wymigiwania się!!! Z każdym sie rozliczam, a moja morda to nie dupa że niby tylko gadam i nic więcej. Więc balt wyluzuj zdeczka.
Żałuję tylko ze nie mam netu i musze od Szwagra klepać bo nie mam jak inaczej, Jak bym mial to by sprawy sie inaczej potoczyly, a nie że byś mi tu po mnie jechal ile wlezie , bo tak wlasnie robisz i z tego powodu jest mi bardzo przykro. Pozdrawiam
p.s.
Jakie macie o mnie zdanie to nie wiem ale zawsze sie rozliczam, za dywany też jako jeden z pierwszych wplacilem. NaraZie
Scotty: dziś do Ciebie zadzwonie i wyjaśnimy kase na pewno Cię nie oszukałem a kasa poszła dokładnie do Ciebie, na konto które mi podałeś. Zadzwonie pogadamy. Na pewno nikogo nie oszukałem, nigdy, z WoWem robilem interesy i sie wyplacalem od razu, kase wysylalem, Balta specom też od razu zaplacilem bez zadnego wymigiwania się!!! Z każdym sie rozliczam, a moja morda to nie dupa że niby tylko gadam i nic więcej. Więc balt wyluzuj zdeczka.
Żałuję tylko ze nie mam netu i musze od Szwagra klepać bo nie mam jak inaczej, Jak bym mial to by sprawy sie inaczej potoczyly, a nie że byś mi tu po mnie jechal ile wlezie , bo tak wlasnie robisz i z tego powodu jest mi bardzo przykro. Pozdrawiam
p.s.
Jakie macie o mnie zdanie to nie wiem ale zawsze sie rozliczam, za dywany też jako jeden z pierwszych wplacilem. NaraZie
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
sluchaj dzieki tobie to juz mnie pare osob pytalo co sie stalo ze jestes nie zadowolony ludzie z klubu. chyba cos w tym jest ze nie tylko ja odebralem twojego posta jako anty reklame zrozum jedno chodzi o to ze albo pisz dokladniej o co chodzi alebo nie rob komus kolo d...... bo jesli nie wiedaomo oco chodzi wiec chodzi o pieniadze co za tym idzie czytajac twoje posty ludzie sie zastanawiaja skoro tobie spierd.... to ja nie wstawie swojego auta , wiec nie ma pracy , nie ma pracy ?, nie ma pieniedzy. oni traca i ja trace . wiec sam rozumiesz pozdrawiam balt
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
a i jeszacze jedno za dopasowanie progow za przylkejenie spojlera za wyszpachlowanie tylnego zderzaka za zalozenie przedniego zderzaka ( wszystko zostalo pomalowane . za pomalowanie klamek , lusterek tylnej klamki konsoli srodkowej wnetrza klamek we wnetrzu juz dokladnie nie pamietam co jeszcze bylo w srodku zaplaciles zeby nie sklamac 200 lub 250 zl . robilo to 2 chlopakow marcin i zbyszek po godzinach pracy czyli codziennie przez tydzien od 17 czasmi do 2 rano czyli podzielic twoje 200 zl na 2 wychodzi po 100 zl za tydzien pracy powtarzam mogles mowic ze ci sie nie podoba jak odbierales . bo wydaje mi sie ze za to ci zrobili nie powinienes nazekac biorac to pod uwage ze za 100 to tak jak bys mial charytatywnie to zrobione szczeze ? MI BY SIE NIE CHCIALO 7 DNI PRACOWAC ZA 100 ZL pozdrawiam balt
- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
naszlo mnie wiec jeszcze cos napisze powinienes sie domyslic o co chodzi . sprzedalem michalowi corse moze mu sie cos zepsulo nie wiem ale nie uzalal sie na forum ja tez kupilem golfa posypaly mi sie zaraz przeguby dosck skrzyni biegow ale nie poszedlem do komisu i nie powiedzialem kosiom ze sprzedali mi auto z zepsutymi przegubami . jak bym poszedl to by sie sie chyba ze mnie du... smiali hheee
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
Raczej nie wojna tylko odbijanie piłeczki. Co mi możecie poradzić, czy mam już nikomu nie ufać z ctm'u i wysyłać przesyłki to tylko za pobraniem? Czy męczyć się z nieodpowiedzialnymi klubowiczami?
Tak jak już gdzieś kiedyś napisałem robię przysługi, a nie biznes sprzedając części w klubie. Chyba o to chodzi w tym całym naszym uczestnictwie. Bezinteresowna pomoc - o to chyba w tym wszystkim chodzi. Pomagam staram się jak mogę może nie za często się udzielam ale to przez pracę. Każdy odpowiedzialny człowiek wie o co mi chodzi,a ci którzy tu są tylko po to by się bawic i chwalic, a najlepiej wszystko to cudzym kosztem raczej nie zasługują na miano klubowicza ctm'u.
Scotty
Tak jak już gdzieś kiedyś napisałem robię przysługi, a nie biznes sprzedając części w klubie. Chyba o to chodzi w tym całym naszym uczestnictwie. Bezinteresowna pomoc - o to chyba w tym wszystkim chodzi. Pomagam staram się jak mogę może nie za często się udzielam ale to przez pracę. Każdy odpowiedzialny człowiek wie o co mi chodzi,a ci którzy tu są tylko po to by się bawic i chwalic, a najlepiej wszystko to cudzym kosztem raczej nie zasługują na miano klubowicza ctm'u.
Scotty

- sierak
- Weteran
- Kontakt:
Panowie - polecam założenie konta w mbanku - wtedy ani nie będziecie musieli na pocztę latać ani płacić za przelew. Szybko, pewnie i solidnie.
To jest nie do pomyślenia, żeby Scotty który robi bądź co bądź przysługę nie dostał swoich pieniędzy. Ja jak dostałem od Scottiego paczkę to byłem przygotowany na paczkę za pobraniem a fakt, że była bez niego bardzo mnie zdziwił i miło zaskoczył - chłopak Wam uda a wy co. Dlatego nie może tak być jak jest. Rozliczajcie się od razu - bo tylko nerwy i problemy robicie następnym klubowiczom, którzy chcieliby coś kupić.
To jest nie do pomyślenia, żeby Scotty który robi bądź co bądź przysługę nie dostał swoich pieniędzy. Ja jak dostałem od Scottiego paczkę to byłem przygotowany na paczkę za pobraniem a fakt, że była bez niego bardzo mnie zdziwił i miło zaskoczył - chłopak Wam uda a wy co. Dlatego nie może tak być jak jest. Rozliczajcie się od razu - bo tylko nerwy i problemy robicie następnym klubowiczom, którzy chcieliby coś kupić.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
balt: przypomnij sobie dokladna kwote a nie tyle ile piszesz, nie chce sie klucic, ale bylo mówione 300 na material i 550 zaplacilem za robocizne wiec nie pisz czego innego, nie gadaj tak na mnie bo ja do Ciebie nic nie mam poza kolorem i tym ze lakier z lusterek odpada, co widzialo kilka osob
ze Scottym dzis bede znow gadal bo wiem co i jak...
a jak wy wszyscy tacy jestescie to dzieki wielkie za gadanie na kogos za plecami, nie potrzebuje takich ludzi, myslalem ze jeden drugiego wspiera a nie jedzie po nim ile moze, ze scottym wszystko bedzie zalatwione, nie moja wina ze tak wyszlo, ze mam takie szczescie, a TY BALT PRZESTAN SIE DO MNIE RZUCAC I MNIE OCZERNIAC
NaraZie
Rozwaze czy jeszcze wogole tu zagladac i czy przypadkiem nie zdrapac lepek, nie za to ze mam coś do was, TYLKO ZA TO ZE TAK MOZECIE PO CZLOWIEKU JECHAC I GO DUPIC ILE MOZNA
NaraZie
ze Scottym dzis bede znow gadal bo wiem co i jak...
a jak wy wszyscy tacy jestescie to dzieki wielkie za gadanie na kogos za plecami, nie potrzebuje takich ludzi, myslalem ze jeden drugiego wspiera a nie jedzie po nim ile moze, ze scottym wszystko bedzie zalatwione, nie moja wina ze tak wyszlo, ze mam takie szczescie, a TY BALT PRZESTAN SIE DO MNIE RZUCAC I MNIE OCZERNIAC
NaraZie
Rozwaze czy jeszcze wogole tu zagladac i czy przypadkiem nie zdrapac lepek, nie za to ze mam coś do was, TYLKO ZA TO ZE TAK MOZECIE PO CZLOWIEKU JECHAC I GO DUPIC ILE MOZNA
NaraZie
- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Kontakt:
Ucho zadeklarowal sie ze wplaci pieniezki juz dzis na konto po raz drugi, tak wiec prosze wszystkich o wstrzymanie sie z komentarzami na temat Ucha az dokonczymy ta sprawe. Myśle ze kazdy z nas chce aby wszystko skonczylo sie ok. Ja rowniez nie chce wyjsc na idiote, ktory wyciaga kase za towar dwa razy tak wiec prosze jeszcze raz wszystkich o kilka dni cierpliwosci w tej niestety przykrej sprawie jaka wynikla .
Scotty
Scotty

-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Kasa poszla, mam nadzieje ze tym razem dojdzie Tylko Scotty sprawdź PW, coś CI tam napisze.
Aha i jeszcze jedno, po tym jak wszyscy na mnie naskoczyliscie ipo mnie pojechaliscie za cos czemu nie jestem, nie bylem winny, to rozwazam decyzje aby sie wycofac i chyba tak zostanie.... Przykro mi ale nie dam rady, nie umiem zniesc jak ktos mnie wyzywa od zlodzieji, naciagaczy i ze komus interes psuje, napisalem dla balta tylko spostrzezenia moje nic wiecej, wiec nie wiem po co te gadanie.... A szczegolnie Twoje balt na temat mojej maski ktora i tak juz ma nowy wyglad, wiec po prostu mnie zaszokowalo jak mozna tak komus wypominac i wysmiewac, a najbardziej zabolało mnie to Twoje stwierdzenia związane z 250 złotymi....
Aha i jeszcze jedno, po tym jak wszyscy na mnie naskoczyliscie ipo mnie pojechaliscie za cos czemu nie jestem, nie bylem winny, to rozwazam decyzje aby sie wycofac i chyba tak zostanie.... Przykro mi ale nie dam rady, nie umiem zniesc jak ktos mnie wyzywa od zlodzieji, naciagaczy i ze komus interes psuje, napisalem dla balta tylko spostrzezenia moje nic wiecej, wiec nie wiem po co te gadanie.... A szczegolnie Twoje balt na temat mojej maski ktora i tak juz ma nowy wyglad, wiec po prostu mnie zaszokowalo jak mozna tak komus wypominac i wysmiewac, a najbardziej zabolało mnie to Twoje stwierdzenia związane z 250 złotymi....
-
REN
- Weteran
- Kontakt:
no tak, fajnie, ciekawe czy myslales o tym jak pojechales kiedys po mnie ... teraz caly klub CTM moze Ci podziekowac ze o wszystkich modyfikacjach w combo dowiaduje sie jako ostatni i to tez tylko wtedy gdy ktos niewytrzyma i napisze cos na forum, ja sobie powiedzialem ze juz nigdy wiecej niczym sie nie pochwale bo combo robie dla siebie a nie dla Was i nie zamierzam wysluchiwac tego typu tekstow jak kiedys w Twoim wykonaniu ...UcHO pisze:Przykro mi ale nie dam rady, nie umiem zniesc jak ktos mnie wyzywa
c20mboT
- Hayabusa
- Swój
- Imię: Maciek
- Kontakt:
dobre słowa Ren. To co robisz z combo to jest tylko i jedynie Twoja prywatna sprawa. Są to twoje zapewne cieżko zarobione pieniadze i mozesz z nimi robić co chceszREN pisze:no tak, fajnie, ciekawe czy myslales o tym jak pojechales kiedys po mnie ... teraz caly klub CTM moze Ci podziekowac ze o wszystkich modyfikacjach w combo dowiaduje sie jako ostatni i to tez tylko wtedy gdy ktos niewytrzyma i napisze cos na forum, ja sobie powiedzialem ze juz nigdy wiecej niczym sie nie pochwale bo combo robie dla siebie a nie dla Was i nie zamierzam wysluchiwac tego typu tekstow jak kiedys w Twoim wykonaniu ...UcHO pisze:Przykro mi ale nie dam rady, nie umiem zniesc jak ktos mnie wyzywa
Pozdro
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Według mnie, to wcale nie musi być tak, żebyś nie pisał postów i nie zakładał tematów o tym, co przerobiłeś w combo. Ja wcale nie odbieram tego jako przechwałki. Nie tyczy się to tylko Ciebie REN, bo każdy coś pisze o swoim cacku. Każdy ocenia i czasem wrzuci swoje zdanie, a czasem podrzuci swój pomysł, który można wykorzystać. Chyba na tym polega idea klubu, by wzajemnie cieszyć się, gdy coś się komuś uda i pomagać sobie wzajemnie.REN pisze:no tak, fajnie, ciekawe czy myslales o tym jak pojechales kiedys po mnie ... teraz caly klub CTM moze Ci podziekowac ze o wszystkich modyfikacjach w combo dowiaduje sie jako ostatni i to tez tylko wtedy gdy ktos niewytrzyma i napisze cos na forum, ja sobie powiedzialem ze juz nigdy wiecej niczym sie nie pochwale bo combo robie dla siebie a nie dla Was i nie zamierzam wysluchiwac tego typu tekstow jak kiedys w Twoim wykonaniu ...UcHO pisze:Przykro mi ale nie dam rady, nie umiem zniesc jak ktos mnie wyzywa
A jeśli chodzi o Ciebie REN, to nie bądź czasem złośliwy w stosunku do ludzi, którzy np pytają o białe tarcze (fakt, temat poruszany kilkanaście razy). Po pierwsze mogą to być pierwsze posty kolesia, który nie znalazł funkcji "Szukaj", a po drugie każdy od czegoś zaczyna. Wiadomo chodzi o kasior, a tanim kosztem można w ten sposób coś zmienić w autku i mieć z tego satysfakcje, że się zrobiło coś samemu
A na koniec, to pochwal się fotkami z turbiną, bo nie było mnie w Modlinie i nie widziałem o nowego pojawiło się pod maską Combolota
Pozdrowionka
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
To ja jeszcze dorzuce swoje dwa grosze:
UcHO - nie rób z siebie ofiary ... bo chyba nei tędy droga ... jak cię ktoś objechał to do niego pretensje a nie do całego klubu. A jak Ci się tu nie podoba no to coż .... przecież na siłe nikt Cię nie trzyma. Moja drobna rada do wszystkich ... zanim coś zapiszecie to 3 razy się zastanówcie bo z tego co widzę to na forum jest dużo indywidualności co wprowadza czasem haos ...
REN - więcej luzu mój Ty Misiu drogi
bo będziesz miał wrzody na żołądku na starość 
UcHO - nie rób z siebie ofiary ... bo chyba nei tędy droga ... jak cię ktoś objechał to do niego pretensje a nie do całego klubu. A jak Ci się tu nie podoba no to coż .... przecież na siłe nikt Cię nie trzyma. Moja drobna rada do wszystkich ... zanim coś zapiszecie to 3 razy się zastanówcie bo z tego co widzę to na forum jest dużo indywidualności co wprowadza czasem haos ...
REN - więcej luzu mój Ty Misiu drogi
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Ren przepraszam, wiem teraz co czujesz i bardzo szczerze Cie teraz przepraszam, mam nadzieje ze jakos uda nam sie dojsc do wspolnego zdania. Jeszcze raz bardzo przepraszam. Sam wiem jak sie czulem jak dostalo mi sie za to ze niby kogos oszukuje.
Sprawa ze Scottym załatwiona, kasa poszla drugi raz, nie mam do nikogo zalu czy czegos podobnego,(Szczegolnie do Ciebie Sebek) tylko chodzi mi o to ze naskoczylo na mnie kilka osob i zaczelo wyzywac od zlodzieji, moze nie doslownie ale latwo bylo sie domyslic. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam.
p.s.
Maska juz nie jest krzywa

Sprawa ze Scottym załatwiona, kasa poszla drugi raz, nie mam do nikogo zalu czy czegos podobnego,(Szczegolnie do Ciebie Sebek) tylko chodzi mi o to ze naskoczylo na mnie kilka osob i zaczelo wyzywac od zlodzieji, moze nie doslownie ale latwo bylo sie domyslic. Jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam.
p.s.
Maska juz nie jest krzywa