No to już w sumie od jakiegoś 1,5miesiąca się nie ścigają/my po tym krótkim kawałq, tylko na całej długości pasa bo zwinęli ogrodzenieboxer pisze:Ostatnio widziałem ( z okna) ze już się nie gonią po tym kawałku asfaltu tylko bliżej przed ogrodzeniem.
Oficjalna propozycja to po prawej stronie od wjazdu pasa sciganego godzina 15.00 tak zeby było jeszcze coś widać Oczywiście w niedziele 7.12.03
Małe en face w Kraku... ??
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- Fifo
- Swój
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
CB 2.0 16V Turbo powered by ProjectXs 292PS 404Nm 1,05bar --> corsa-fifo-2-0-turbo-1-05-bar-292km-404nm-t66331.html
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
www.ProjectXs.pl
www.EcuMaster.com
Meet Us on Facebook: http://www.facebook.com/ProjectXs
-
Maila
- Świeżak
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Czesc Wszystkim...
Zlot sie odbył.. a właściwie to byl.. zlocik
Był Boxer, Mmike i Ja
... Ja bylam pierwsza
... ale niestety ze wzgledu na to, ze bylo strasznie zimno.. tez jako pierwsza sie pozegnalam... Zamienilismy kilka slow.. Teraz przynajmniej wiemy kto jak wyglada.. (m.in. okazalo sie ze Boxer mieszka kilka blokow ode mnie..)
Teraz juz na ulicach sie jakos rozpoznamy.. Niestety fotek brak.. Moze nastepnym razem 
Pozdrowionka.. Szczegolnie dla 2 odważnych krakowskich CTM-oców
Zlot sie odbył.. a właściwie to byl.. zlocik
Pozdrowionka.. Szczegolnie dla 2 odważnych krakowskich CTM-oców
-
UcHO
- Weteran
- Kontakt:
Wiesz gomo łatwo mówić o tych aktywnych, my byśmy wpadli ale te 200 km to za bardzo nie ma jak i kiedy, nawet jak by się wszystko skonczyło o 22 to za bardzo mi się nie widzi byc w domu na 12 lub nawet później ...qomo pisze:hymm raczej chyba modlin albo bemowo - duzo nas jest z tych okolic(a przynajmniej tych aktwnych...)arts pisze:trzeba bedzie podkrecic do przynajmniej 20 .... a moze w przyszlym sezonie jakis ogolnopolski zlocik na jakies imprezie, cos w stylu Rudnik ?
-
qomo
- Post Mistrz
- Kontakt:
UcHO pisze:Wiesz gomo łatwo mówić o tych aktywnych, my byśmy wpadli ale te 200 km to za bardzo nie ma jak i kiedy, nawet jak by się wszystko skonczyło o 22 to za bardzo mi się nie widzi byc w domu na 12 lub nawet później ...qomo pisze:hymm raczej chyba modlin albo bemowo - duzo nas jest z tych okolic(a przynajmniej tych aktwnych...)arts pisze:trzeba bedzie podkrecic do przynajmniej 20 .... a moze w przyszlym sezonie jakis ogolnopolski zlocik na jakies imprezie, cos w stylu Rudnik ?a bardzo bym chciał
jesli chodzi o nocleg to nie ma problemu!!! jakos sobie poradzimy?? Prawda??
corsa A & Audi S3

-
Skfarek
- Świeżak
- Kontakt:
Maila - pytanko - byłaś tą srebrna 5-drzwiową? Bo jeszcze widzialem Corse-C granatową ale postala 10 min i tyle jej bylo. A na koncu przyjechali gliniarze i zaczeli zdjecia robic i pas blokowac!!!!!! Nie wspominajac o tym ze jednemu gosciowi mandat wlepili za niezapiete pasy, bo juz nie wiedzieli do czego sie przyczepic!
-
Maila
- Świeżak
- Kontakt:
Skfarek...
Nie, ja bylam białą
Stałam niedaleko granatowej.. ale B... ktora zreszta jest mmikea... Mam duza naklejke na masce... (patrz: zlot w Miedzianej) A tej srebnej to w ogole nie widzialam...
Potem razem z boxerem stalismy obok ogrodzenia działek... tam obok miejsca startu... Bylam ubrana na czarno... (wysoka, ruda
)Szybko sie zmylam, bo za zimno jak dla mnie 
Nie, ja bylam białą
Potem razem z boxerem stalismy obok ogrodzenia działek... tam obok miejsca startu... Bylam ubrana na czarno... (wysoka, ruda