Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzieki Marog za pochwale, wrzuce jakies foty Tobie na maila, cos tam mam na dysku ... wkrotce zmiany w corsiawce..... czekam z niecierpliwoscia do wiosny
arts pisze:dzieki Marog za pochwale, wrzuce jakies foty Tobie na maila, cos tam mam na dysku ... wkrotce zmiany w corsiawce..... czekam z niecierpliwoscia do wiosny
UcHO pisze:Bo widzisz satan, ściaga mi ją bardzo długo i nie może ściagnąć, a myślę że połączenie neostrada-neostrada powinno być dobrze...
a sciagales filmik z renem z tvn turbo odemnie?? jak szlo?? bo ten filmik tez na serwerze neostrady lezy...
Ściągałem i szło tak mniej wiecej koło 40 kb/s ale od pooha była szybciej, więc nie wiem o co chodzi...
teraz to ja tez nie wiem...kiedys tez mialem problemy z otwieraniem stron na serwerah neostrady ale nie dawno wszystko wrocilo do normy...a jaki masz poczatek IP?? 83?? bo jesli tak ot moe byc powod
qomo pisze:
a sciagales filmik z renem z tvn turbo odemnie?? jak szlo?? bo ten filmik tez na serwerze neostrady lezy...
Ściągałem i szło tak mniej wiecej koło 40 kb/s ale od pooha była szybciej, więc nie wiem o co chodzi...
teraz to ja tez nie wiem...kiedys tez mialem problemy z otwieraniem stron na serwerah neostrady ale nie dawno wszystko wrocilo do normy...a jaki masz poczatek IP?? 83?? bo jesli tak ot moe byc powod
ja mam zawsze 80.*** i jest oki. Moze to wlasnie o te porty w TP SA chodzi