dokładnie o tym myslalem!markos pisze: dluga maska do tego grilla kompletnie zepsuje caly efekt..
jak dla mnie stock wyglad z nieseryjnymi czesciami to najlepsza droga
Czy moja corsa bedzie pierwsza ?? Steinmetz
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
-
osman14
- Swój
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
no jest czerowny bo poprzedni wlasciciel pomalowaw na czerwono zeby to zmienic musialbym nowy znaczek kupicwow pisze:no i ladnienie wiem dlaczego napis na grill'u jest czerwony, ale i tak ladnie
gratuluje cierpliwosci, zeby myc samochod zima
a swoja droga to co robiles z lakierem, bo tak calkiem fajnie wyglada...
lakierm byl nowy w minone lato
szkoda ze jeszcze nie miales okazji zobaczyc z bliska ...
no cierpliwosc mam mala jest myta przynajmniej raz w tygodniu
Masz racje Jedrus wyglad zewnetrzny juz tak zostanie
no moze zmieni sie wysykosc amochodn nad ziemia
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
-
AxiD
- Nowy
- Kontakt:
Grillek pierwsza klasa... Po zobaczeniu Twojej fotki zmobilizowalem sie do wejscia na stronke Steinmetza i.... I jest!!!!
Jest juz grillek do mojej Corsinki C 2004 model... Wyslalem zapytanie ile kosztuje.. Mam nadzieje, ze nie spadne z fotela jak zobacze cene
Pozdrawiam All
Pozdrawiam All
C Silver GSi powered by MG Motorsport
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
autko wyglada
,tez kiedys myslalem o tym grilu ale cena zaporowa pamietam byla.
ciut OT
Natomiast w wakacje wpadlem na pomysl zeby z 2 grili zlozyc jeden(mowie o tym nowszym z kilkoma poprzeczkami).wyciac znaczek opla i zastapic go poprzeczkami.gril na calej dlugosci mial by proste poprzeczki.czy ktos tego probowal??moj pomysl troche przystopowal ale mam nadziej go doprowadzic jeszcze do skutku.chyba kiedys w galerii na str.CTM widzialem tez taki grill
Pozdro
ciut OT
Natomiast w wakacje wpadlem na pomysl zeby z 2 grili zlozyc jeden(mowie o tym nowszym z kilkoma poprzeczkami).wyciac znaczek opla i zastapic go poprzeczkami.gril na calej dlugosci mial by proste poprzeczki.czy ktos tego probowal??moj pomysl troche przystopowal ale mam nadziej go doprowadzic jeszcze do skutku.chyba kiedys w galerii na str.CTM widzialem tez taki grill
Pozdro
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
Porszak pisze:autko wyglada,tez kiedys myslalem o tym grilu ale cena zaporowa pamietam byla.
ciut OT
Pozdro
na ebay grill o ktorym mowisz mozna dostac za 30-40 euro
-
AxiD
- Nowy
- Kontakt:
Witam wszystkich!
Cena grilla Steinmetz do C model 2004 to ok 221 euro
(z przesylka). No nie malo, ale jest za co zaplacic
..
Odnosnie tych xenonow- to nie sa to xenony.. Ja mam takie same lampeczki z przodu i sa to jedynie soczewki, jak juz kiedys wspomnialem montowane w 2004 roku w modelach: cosmo, sport i cosmo GSi. Fotki na stronce http://www.mg-team.ipartner.com.pl.
POZDRAWIAM ALL
Cena grilla Steinmetz do C model 2004 to ok 221 euro
Odnosnie tych xenonow- to nie sa to xenony.. Ja mam takie same lampeczki z przodu i sa to jedynie soczewki, jak juz kiedys wspomnialem montowane w 2004 roku w modelach: cosmo, sport i cosmo GSi. Fotki na stronce http://www.mg-team.ipartner.com.pl.
POZDRAWIAM ALL
C Silver GSi powered by MG Motorsport
- Gobo
- Nowy
- Kontakt:
AxiD pisze:Moze przyczepie sie szczegolu, ale Opel moglby na tej fotce umiescic prawdziwe xenony... Wytrawny "samochodziaz" od razu zobaczy, ze te prezentowane przez Opla na fotce nie maja spryskiwaczy (albo ja ich nie zauwazylem)![]()
POZDRAWIAM
Wyginaj śmiało ciało
-
osman14
- Swój
- Kontakt:
ciezka sprawashreek pisze:ludzie! to jak wykombinowana jest xena do C to moze da sie to przetowrzyc tak aby to podeszlo do B!!!!!
trzeba byloby wstawic swiatla od C i spzerobic wszytsko zderzak blotniki maske a wtedy to nie bedzie to juz B