Jak zdjąć kierownicę z poduszką?
- cyberpooh
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
nie mowie ze maja to byc ozy, tylko ze wygladac jak one 

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
Co do praktycznej strony tego wynalazku, to calkowicie sie z Wami zgadzam, zwlaszcza w Corsie gdzie spod kol strasznie chlapie na drzwi (oprocz kamykow w lato tez roztopiony asfalt). Tylko w "rajdowych" chlapaczach nie podobaja mi sie walory estetyczne.
Czy te mniejsze plastikowe nie spelnilyby podobnego zadania?
Chyba ze przezroczyste beda sie ladnei komponowaly z autem. Ostatnio czesto widuje na srebrnym pugu 206 czerwone i zdecydowanie nie pasuja. Moze sa zle dobrane i przesadzone, a moze takie maja byc. Ale to tylko moje zdanie
Czy te mniejsze plastikowe nie spelnilyby podobnego zadania?
Chyba ze przezroczyste beda sie ladnei komponowaly z autem. Ostatnio czesto widuje na srebrnym pugu 206 czerwone i zdecydowanie nie pasuja. Moze sa zle dobrane i przesadzone, a moze takie maja byc. Ale to tylko moje zdanie

-
- Świeżak
- Kontakt:
eeetam, bez przesady, ja mam wybebeszony samochód od czerwca, całą zimę tak przejeździłem i jakoś nie zamarzłem - jeśli dobrze działa nagrzewnica to praktycznie nie ma różnicy, jedynie gdy się wyłączy silnik to utrzymuje ciepło trochę krócej, ale to mały minus biorąc pod uwagę ile zbędnych kilogramów mniej siedzi w samochodzie!markos pisze:zimnopirat pisze:na stale, a jak bedzie w zime? jak przyjda mrozy...![]()
![]()
![]()
cooooooooorsaaaaaaaaaaaaaaaaa...A 1.2
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
arts pisze:Markos obawiam sie ze z ta fajera i z tym wyrazem tawarzy... lekko mowiac mozesz byc niebezpieczny dla otoczenia![]()
![]()

Ale powaznie to fajnie, ze znalazles swoj indywidualny rodzaj tuningu i go realizujesz, nice

- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
psychol psychol

Post powered by E46 150KM 330Nm
Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym

STOP Ciotom Drogowym
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie ma co sie smiac! malo tego - siedze z ta kierownica w swoim wykreconym z samochodu kubelku omp i wydaje dziwne dzwiekipirat pisze:Markos, to ty juz tak sie nie mozesz doczekac, ze po chalupie "jezdzisz"?

a wow (zeby nie bylo, ze jest normalny

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
eh dobrze ze nie odpalacie na pyh w domu!markos pisze:nie ma co sie smiac! malo tego - siedze z ta kierownica w swoim wykreconym z samochodu kubelku omp i wydaje dziwne dzwiekipirat pisze:Markos, to ty juz tak sie nie mozesz doczekac, ze po chalupie "jezdzisz"?![]()
a wow (zeby nie bylo, ze jest normalny) siedzac obok mnie w samochodzie prowadzil go moim nowym sparco

corsa A & Audi S3

- !markos
- M A S T E R
nie mam pojecia.. zawiesilem na swoim chello. nie powinno byc problemow z limitem, bo zdjecie ma 14kb..UcHO pisze:Markos co jest ze zdjęciem że ja go nie widzę...
sprawdz tak: http://members.chello.pl/markos/sparco.jpg

- !markos
- M A S T E R
a to akurat nie powinno byc wielkim problememendo pisze:Moze jakis filmik nagramy jak prowadzicie corse w domu, co??

kamera jest, firewire jest, pomyslimy, pomyslimy

a tak na na marginesie i w wielkiej tajemnicy dodam, ze planowany jest zakup indywidualnie przygotowanych kublow bimarco expert z nickami z forum na oparciach.. jesli uda sie zrealizowac plan, to napewno poprowadzimy corse w domu

-
- Swój
- Kontakt:
no ja dzis mialem podobny wyraz twarzy ale raczej w negatywnym wydaniu po tym jak pozlowylem dolot i zobaczylismy ile z tym jeszcze roboty zeby odpalic samochod :0 :0 :0 :0!markos pisze:taka mala psyho zapowiedz tego, co bedzie sie dzialo w samochodzie po zalozeniu kierownicy![]()
eeeeeeeeee!! wrrrrrrrr!!! iiiiiiiii!!!!!!!
p.s Mrakos ty psycholu !!!!!!!!!!!!!!!!!

X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
gift od schricka 264° Nockenwellen
- !markos
- M A S T E R
nooo, tam to akurat kupa miejsca, przynajmniej u mnieendo pisze:To ja jade w bagazniku!![]()
![]()

a kto mowil, ze zdradzam tajemnice dotyczaca jednego samochodu?endo pisze:No, no bedzie jak w prawdziwej rajdowce! Na szybkach tez bedzie driver Markos, co-driver Wowiq?

plan zaklada 4 indywidualnie przygotowane kubly..

- !markos
- M A S T E R
buehehehehe!!!!!!!!!!!!!endo pisze:Markos poprostu szuka zbednych kilogramow wszedzie, nie tylko w aucie..![]()
![]()
![]()
Przez to go dogonic nie mozna..
![]()
kilogramy sie jakos same znajduja..
ktos chetny na ladne boczki z wersji "100"?

a ja sobie z fantazja zrobie z wlokna weglowego

4 kubly podzielone na 2 samochody - no bez przesady, do jednej corsy 4 sie nie zmieszcza, a nawet gdyby to po coendo pisze:4 kubly powiadasz? Robi sie bardzo interesujaco..![]()
![]()

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
a mnie sie chlapacze nie podobaja, z radoscia swoje wywalilem a asfalt na boku autka nie robi mi roznicy bo i tak jest czarny lumppirat pisze:Co do praktycznej strony tego wynalazku, to calkowicie sie z Wami zgadzam, zwlaszcza w Corsie gdzie spod kol strasznie chlapie na drzwi (oprocz kamykow w lato tez roztopiony asfalt).

c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
niech no tylko wiosna nadejdzie, czas kiedy wszystko kwitnie wlacznie z glupota... bedzie fun! jakis wkret na miescie tez zrobimy, no i filmik z docierania 2.0 lumpa tez jakisendo pisze:No i swiry tez sa..!markos pisze: a to akurat nie powinno byc wielkim problemem![]()
kamera jest, firewire jest![]()
To ja jade w bagazniku!
![]()
![]()

c20rsa, czlowieku meeen!
- !markos
- M A S T E R
kierownica jest juz na swoim miejscu
troche sie narobilem. na poczatku troche ze strachem zabralem sie za podusie. poszlo bez problemu. demontaz, rozlaczenie kostki, demontaz modulu sterujacego - to wszystko pryszcz. troszke roboty ze zdjeciem kierownicy, ale generalnie bez wiekszych problemow. jak juz zabralem sie za rzecz wlasciwa, to odwrotnie zalozylem nabe i kierunkowskazy wylaczaly sie w dziwnych momentach. musialem to jakos zdjac, a z tym juz nie bylo tak latwo.. jakos sie udalo i przy okazji zeszlifowalem kawalek kolnierza do kierunkowskazow, zeby nie obcieralo. i po krzyku
przy okazji, nie chce ktos uzbroic sie w poduszke? bo mam tu taka jedna na zbyciu, lezy w kierownicy i ew. druga (pasazera) tez bedzie na sprzedaz
i jeszcze cos: nie ma ktos moze na zbyciu tej dwuczesciowej plastikowej obudowy przelacznikow swiatel i kierunkowskazow z corsy BEZ poduszki? bo moja obudowa niestety nie pasuje do tej naby.. i mam przelaczniki i kolumne na wierzchu

troche sie narobilem. na poczatku troche ze strachem zabralem sie za podusie. poszlo bez problemu. demontaz, rozlaczenie kostki, demontaz modulu sterujacego - to wszystko pryszcz. troszke roboty ze zdjeciem kierownicy, ale generalnie bez wiekszych problemow. jak juz zabralem sie za rzecz wlasciwa, to odwrotnie zalozylem nabe i kierunkowskazy wylaczaly sie w dziwnych momentach. musialem to jakos zdjac, a z tym juz nie bylo tak latwo.. jakos sie udalo i przy okazji zeszlifowalem kawalek kolnierza do kierunkowskazow, zeby nie obcieralo. i po krzyku

przy okazji, nie chce ktos uzbroic sie w poduszke? bo mam tu taka jedna na zbyciu, lezy w kierownicy i ew. druga (pasazera) tez bedzie na sprzedaz

i jeszcze cos: nie ma ktos moze na zbyciu tej dwuczesciowej plastikowej obudowy przelacznikow swiatel i kierunkowskazow z corsy BEZ poduszki? bo moja obudowa niestety nie pasuje do tej naby.. i mam przelaczniki i kolumne na wierzchu

- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
No to koniec z jazdami po chalupie!markos pisze:kierownica jest juz na swoim miejscu![]()

swego czasu chyba Fabryk szukal takiej kiery, nawet po wystrzale...!markos pisze: przy okazji, nie chce ktos uzbroic sie w poduszke? bo mam tu taka jedna na zbyciu, lezy w kierownicy i ew. druga (pasazera) tez bedzie na sprzedaz![]()
pozdrawiam
- !markos
- M A S T E R
kierownica wyglada ZAJEBISCIE i tak samo sie z nia jezdzi.. nareszcie nie musze pionowo stawiac fotela, zeby miec kierownice we wlasciwej odleglosci od siebie.
btw. znalazlem zdjecie, ktore mniej wiecej obrazuje to, jak ma wygladac moja corsa docelowo (brakuje tylko przedniej czesci klatki i drugiego kubla)

btw. znalazlem zdjecie, ktore mniej wiecej obrazuje to, jak ma wygladac moja corsa docelowo (brakuje tylko przedniej czesci klatki i drugiego kubla)