..:MODLIN:.. tuż przed i zaraz po :)
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Eeee no co to za temat Panie Hivie?
Fakt 30 zl za wjazd + gaz, to troche Cie wyniesie.
Ale z drugiej strony moim zdaniem otwarcie sezonu w Modlinie bedzie najlepsza impreza w ciagu calego sezonu. Wszyscy szykowali fury przez zime wiec bedzie na co popatrzyc.
Hiv, lepiej odlozyc kaske, odzalowac i sie pojawic, zwlaszcza, ze zadeklarowalo sie tyle osob z klubu i mamy wlasny sektorek. Niewiadomo jak ludzie beda przyjezdzali pozniej, ale spora czesc osob ma daleko do Modlina i takiej frekwencji klubowej nie bedzie.
Jeszcze slowko o cenie. Od poprzedniego sezonu cena wzrosla o 5 zl, a jak juz ktos napisal, koszt zorganizowania takiej imprezy tez kosztuje. Oprocz wynajecia placu, przygotowania toru, trybun dochodza koszty zwiazane z ochrona i pewnie inne jakies. Ale moze dzieki temu, ze zloty w Modlinie ciesza sie tak dobra opinia w kwestii bezpieczenstwa i dlatego warto tam pojechac.
Kobiety: decyzja czy brac kobiete na zlot nalezy do Ciebie. moja byla ze mna w tamtym roku i z doswiadczenia wiem, ze jej sie nudzilo. Pojechala tylko dla mnie i potem mi bylo jej szkoda, bo sie nudzila, a ja sie martwilem... Dlatego w tym roku jade sam i oboje bedziemy zadowoleni.
Jezeli Twoja zona naprawde lubi samochody i sie tym interesuje, to czemu nie.
Impreza: swietny pomysl
Qomo widze ze wiesci da szybciej niz ja jade do domu
Bedzie fajnie 
pozdrawiam

Fakt 30 zl za wjazd + gaz, to troche Cie wyniesie.
Ale z drugiej strony moim zdaniem otwarcie sezonu w Modlinie bedzie najlepsza impreza w ciagu calego sezonu. Wszyscy szykowali fury przez zime wiec bedzie na co popatrzyc.
Hiv, lepiej odlozyc kaske, odzalowac i sie pojawic, zwlaszcza, ze zadeklarowalo sie tyle osob z klubu i mamy wlasny sektorek. Niewiadomo jak ludzie beda przyjezdzali pozniej, ale spora czesc osob ma daleko do Modlina i takiej frekwencji klubowej nie bedzie.
Jeszcze slowko o cenie. Od poprzedniego sezonu cena wzrosla o 5 zl, a jak juz ktos napisal, koszt zorganizowania takiej imprezy tez kosztuje. Oprocz wynajecia placu, przygotowania toru, trybun dochodza koszty zwiazane z ochrona i pewnie inne jakies. Ale moze dzieki temu, ze zloty w Modlinie ciesza sie tak dobra opinia w kwestii bezpieczenstwa i dlatego warto tam pojechac.
Kobiety: decyzja czy brac kobiete na zlot nalezy do Ciebie. moja byla ze mna w tamtym roku i z doswiadczenia wiem, ze jej sie nudzilo. Pojechala tylko dla mnie i potem mi bylo jej szkoda, bo sie nudzila, a ja sie martwilem... Dlatego w tym roku jade sam i oboje bedziemy zadowoleni.
Jezeli Twoja zona naprawde lubi samochody i sie tym interesuje, to czemu nie.
Impreza: swietny pomysl

pozdrawiam
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Zmierzylem swoje sily z glazem zwanym polonezemarts pisze:Endo co sie stalo ????

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
nie wiem czy bede sie scigal(maturzysta jestem - finanse ograniczonekristo pisze:Pewnie będziesz się jeszcze bardziej cieszył jak mi dupe złoisz!!qomo pisze:nie wiem jak Wy ale ja mam przeczucie ze bedzie fajnie![]()
![]()
![]()
P.S. Czy może ktoś wziąść grila, żebym nie musiał tachać z Poznania??

grill bedzie(ja wezme)
corsa A & Audi S3

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
nie obiecuje ale stawiasz mnie w sytuacji bez wyjscia..wiesz ze moj samochod zjawi sie w modlinie nawet bez szyberdachu nie mowiac juz o jakim kolwiek skrawku tapicerki??kristo pisze:qomo pisze:
nie wiem czy bede sie scigal(maturzysta jestem - finanse ograniczone![]()
)
grill bedzie(ja wezme)
Czyżby cykor Ciebie obleciał?? :0 Nie wierzę..... znajdz lepszy powód!!!
Poto jade do Modlina żeby się z Tobą ścigać. Chyba mi nie odmówisz??

corsa A & Audi S3

-
- Post Mistrz
- Kontakt:
wychodzi brak wiedzy...musze poczytac regulamin...a teraz pytanie za 100 punktow gdzie go znalezc w sposob wmiare sprecyzowany..kristo pisze:Jak to zrobisz to wylądujesz w outlaw a nie w mini i będzie się z Polakiem ścigał nie ze mnąqomo pisze:
nie obiecuje ale stawiasz mnie w sytuacji bez wyjscia..wiesz ze moj samochod zjawi sie w modlinie nawet bez szyberdachu nie mowiac juz o jakim kolwiek skrawku tapicerki??![]()
![]()
nie ciesz sie to nie zmienia faktu ze samo moje audio wazy ze 70kg

edit:
<b>tak wogole to odpal gg</b>
corsa A & Audi S3

- Szwagier
- Weteran
- Kontakt:
Co do imperezki po Modlinie to juz niektorzy od dawien dawna maja pomysla co i gdzie
.Ja wiem jedno ze musze miec kierowce i ze impreza moze sie mocno przedluzyc
BTW Karkoweczka bedzie,brac grille-szczegolnie Ci z Wawy,bo ja nie bede tachal tego,musze gdzies browar zmiescic (dlatego jade w 3 os)

BTW Karkoweczka bedzie,brac grille-szczegolnie Ci z Wawy,bo ja nie bede tachal tego,musze gdzies browar zmiescic (dlatego jade w 3 os)

Corsa odeszla...jak ja mowie zmienila miejsce zamieszkania