Wszystko fajno. Mam nadzieje, ze nie bedzie takiej frekwencji jak na pierwszej Miedziance....
Interesuje mnie w tym momencie 1 rzecz: na jak dlugo chcemy tor (i tutaj posrednie pytanie ile nas moze byc - czyli koszt godziny / ilosc ludzi).
Koch_Mar -> masz jeszcze znizki ? Moze cos jeszcze uda sie przykrecic ? Moze Hubert z Bernardem cos pomoga ? Sa na miejscu...
Wg. mnie powinno sie to odbyc 10-11 lipca. Plac bedziemy miec tak jak ostatnio - wazne jest natomiast na jak dlugo bedziemy mogli zarezerwowac tor (oczywiscie jak bedzie juz rezerwacja to mysle, ze godzine w ta czy w tamta to juz na miejscu bedziemy mogli zmienic)?
Czyli musimy ustalic i zrealizowac w kolejnosci:
1. Kiedy ma to sie odbyc. Wstepne ustalenia Mafiii padaja na 10-11go lipca (Mafia)
2. Na jak dlugo mozemy tor wynajac (Flipper)
3. Zebrac kesz

(Sierak hehe)
4. Wyprodukowac materialy na zlot (Flipper / Sierak / Satan)
5. Przygotowac proby (proponuje Koch_Mar)
6. Zaangazowac media (Marog / Satan / inni ?

)
7. Zrobic zaopatrzenie (kazdy przywozi flaszke

heheheh - najwyzej zrobimy 5 dniowy zlot

)
8. TRZEBA PRZYGOTOWAC w koncu scenariusz do klipu. Chociaz raz zrobmy klip klubowy - taki z rezyseria
9. Trzeba to zrobic JAK NAJSZYBCIEJ. Jak wiekszosc z Was, ja tez musze zaplanowac sobie urlop - tymbardziej jest to klopotliwe, gdyz moj urlop moze kolidowac z Maroga urlopem wiec trzeba to wczesniej przygotowac.
10. Nie pisac "ja przyjade, ja nie", "mi termin nie odpowiada", "moze przyjade" ..... tym razem ten kto wplaci - bedzie - kto nie to zastanowimy sie co z nim zrobic jak bedzie na zlocie w ostatniej chwili. Nie jestesmy SSS - nie stac nas na zrobienie czegosc "z kieszeni" i oczekiwanie czy sie zwroci czy wtopimy. Albo razem to organizujemy (razem skladamy sie na to), albo jestesmy dupa a nie klub ! To moje zdanie. Przykro mi, ze nie stac mnie na zrobienie tego z wlasnej kieszeni, ale tak jest i musimy sobie z tym poradzic.
Licze na konstruktywne pomysly