qomo pisze:Kurbat pisze:iformuje,ze mam juz gaz w corsie, swiece NGK V-line
jakies pytania?

ile pali?
jakiesj firmy instalacja?
czy zmienila sie charakterstyka samochodu?
ile zaplaciles?
dlaczego tak duzo?
ile robisz kilometrow miesiecznie?
jaka masz butle?
gaz wlacza sie po przekroczeniu pewnych obrotow?
jak z wkonaniem? - wyglada to jakos?
jak ze wskaznikiem? - masz tak ze pokazuje Ci gaz na tym samym wskazniku co beznyne?
na ile dostales gwarancje?
czy pierwsza regulacja jest darmowa?
to tyle

palic ma podobno tyle samo
charakterystyka bez zmian, nawet troche lepiej na gazie (jedynie jesli uruchomie i zostawie slinki na luzie aby sie rozgrzewał - szarpie, po osiagnięci wyższej temp przestaje)
zaplacilem sporo bo to instalacja koltec-necam montowana w ASO. Sekwencyjny wtrysk.
Na gaz przechodzi po osiągnięciu jakies temperatury, dokladnie nie wim jeszcze jakiej,przełącza się prawie od razu.
Wykonanie supcio, bardzo mi sie podoba, wyglada ładnie wszystko zamocowane, nic sie nie obija itp. Zbiornik mam zamiast zapasu,wiec zapas lezy luzem w bagazniki i sie ledwo miesci.
Bede myslal o jakiejs dojazdówce albo zestawie naprawczym - na razie wypstrykałem sie na gaz...z kasa cienko

(troche to absurdalnie nie :0 , zreszta i tak gaz na raty...)
wskaznik mam osobno kolo przełącznika swiateł po lewej stronie, wszystko mniej wiecej wielkosci klawiasz "ENTER" w kompie. Ładnie wbudowane w deske rozdzielczą.
gwarancja 24 miechy lub 100kkm, regulacji to nie wymaga, bo podobno komp gazu jest inteligentny i sie sam uczy

ale jaby co to bedzie gratis (za taka kase musi byc gratis, co nie)
to chyba tyle jak na razie.
do dnia dzisiejszego przejechałem 85 km na gazie, glownie po miescie, pierwsza dioda poziomy gazu juz zgasla, pojemnosc zbiornika 40 litr (diod poziomu jest 5)
to chyba na tyle.