KOSZULKI ze ZLOTU w MIEDZIANEJ! przepraszam za OT [Flipper]
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
No to zeby nie bylo pechowej liczby to jeszcze +1
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
- Swój
- Kontakt:
zgubek pisze:No to zeby nie bylo pechowej liczby to jeszcze +1
heheh super
podaj tylko co ma byc na koszulce
no juz jest 14
no panowie 15 to taka ladna liczba
a tak powaznie to czekamy jeszcze ze dwa trzy dni i lista zostaje wyslana
pozdro
X14XE MANTZEL its not enough
gift od schricka 264° Nockenwellen
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Jak to co,to co na wszystkich Bez zadnego napisuosman14 pisze:zgubek pisze:No to zeby nie bylo pechowej liczby to jeszcze +1
heheh super
podaj tylko co ma byc na koszulce
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
- Nowy
- Kontakt:
To jezeli można jeszcze to ja też bym taką chciał koszulke z podpisem: Criters Łukasz numer #109 rozmiar M
PS doczytałem teraz info od FLippera i dalej chce tą koszulke a z Flipperem dogadam sie na GG
PS doczytałem teraz info od FLippera i dalej chce tą koszulke a z Flipperem dogadam sie na GG
Ostatnio zmieniony 21 lip 2004, o 23:41 przez CRITERS, łącznie zmieniany 2 razy.
Pozdrowienia przesyła Criters
- Flipper
- Swój
- Kontakt:
Sorka, ze padlo na Ciebie, ale jak sie umawiamy i zbieramy kase na zlot to nie dla jaj. Na podstawie kasy bazujemy i wiemy co mozemy zrobic. W Twoim przypadku powiedzialem Sierakowi, ze zakladam za ciebie (tak jak np. za Basiste, ktory zaplacil za zlot na miejscu) i materialy dla ciebie zrobilismy.CRITERS pisze:To jezeli można jeszcze to ja też bym taką chciał koszulke z podpisem: Criters Łukasz
Twoja koszulka od zlotu lezy u mnie.....
-
- Nowy
- Kontakt:
A ja chciałam bardzo podziękować Fliperowi i Sierakowi, dostałam koszulkę na zlocie, wprawdzie bez imienia i ksywy (ale to to samo, haha), ale najważniejsze jest. A tak wogóle taka "piłkarska w serek" jest miłą odmianą po takich zwykłych z innych klubów!!
NICE! Dzięki
Pozdrówka
Izuś
NICE! Dzięki
Pozdrówka
Izuś
CTM #102 błąd_yna
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Jak to jakie to nie wiesz?Chyba widziales jak bylismy na Galerii przed Miedziankaarts pisze:a jakie sa inne z klubow.....
-
- Swój
- Kontakt:
ja nie zapomnialem o niczym
wszystko juz wyslalem do flipera ale on powiedzial ze czeka na czlowieka ktory to robi az wroci z wakacji i powie nam cene
ja tez bym juz je chcial miec i nosic i wcale nie jestem szczesliwy ze jeszcze ich nie ma
zrobilem co moglem a teraz to jzu sila wyzsza i nic nie poradze
wszystko juz wyslalem do flipera ale on powiedzial ze czeka na czlowieka ktory to robi az wroci z wakacji i powie nam cene
ja tez bym juz je chcial miec i nosic i wcale nie jestem szczesliwy ze jeszcze ich nie ma
zrobilem co moglem a teraz to jzu sila wyzsza i nic nie poradze
X14XE MANTZEL its not enough