Zasadniczo damy radekyniek pisze:no to zaje..., jak zwykle nie moge samochodu nie mam od 30 do 25 chyba ze był by ktos tak miły i mnie wzioł ktos z warszawy please
o ile sam pojade (jesli cos sie odbedzie hehe)
spacerkiem...dla zdrowia...ThomasTsT pisze:NO SIE WQZAM.. scigam kolesia juz od paru dni... wydzwaniam wszedzie... i staram sie cus zorganizowac... zobaczymy co z tego wyjdzie.... jutro sie chyba poswiece i pojade na ten tor osobiscie... po mimo ze to drugi koniec miasta.. a ja narazie jestem pozbawiony wszelkiego transportu... wiec pozostaje MPK...
to wpdanij po mnie bo raczej ja nie bede mial czym przyjechacBudzio pisze:staraj sie staraj bo ja sie juz zaczynam pakowacThomasTsT pisze:Spacerkiem to mi sie nawet do sklepu po chlep nieceh isc:P... hehe... nie no w kazdym razie zrobie wszystko zeby ten zlot sie odbył.... bede stawał na głowie... ale zlot sie ODBEDZIE... jeszce w te wakacje..
przyjedziesz nawet na rowerze!!! bozatym znajdzie sie ktos uprzejmy pewnie ...qomo pisze:to wpdanij po mnie bo raczej ja nie bede mial czym przyjechacBudzio pisze:staraj sie staraj bo ja sie juz zaczynam pakowacThomasTsT pisze:Spacerkiem to mi sie nawet do sklepu po chlep nieceh isc:P... hehe... nie no w kazdym razie zrobie wszystko zeby ten zlot sie odbył.... bede stawał na głowie... ale zlot sie ODBEDZIE... jeszce w te wakacje..
proponuje, żebyś odezwał sie np na gg bądź na priv, razem będzie łatwiej ? w łodzi jestem do 13 sierpnia a później po 23 i z miłą chęcią Ci pomogę.ThomasTsT pisze:NO SIE WQZAM.. scigam kolesia juz od paru dni... wydzwaniam wszedzie... i staram sie cus zorganizowac... zobaczymy co z tego wyjdzie.... jutro sie chyba poswiece i pojade na ten tor osobiscie... po mimo ze to drugi koniec miasta.. a ja narazie jestem pozbawiony wszelkiego transportu... wiec pozostaje MPK...