Modlin 28.08.2004
- endo
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Z tego co ja zanotowalem to Wow pierwszy przejazd 14.91ET, 15.36ET+RT, drugi 14.83 i 15.33. Satan pierwszy 16.22, 16.84, drugi 16.37, 16.77.
Generalnie bylo bardzo fajnie, troche autek CTMu sie pojawilo , a Szwed od Lancii zabil mnie swoim samochodem.. :0
Pare fot, ktorych jeszcze nie bylo:
baltowoz prezentuje sie bardzo fajnie (pozdro do osobnika, ktory myslal, ze to corsa a )
Satan cos zgubil??
"dziecko" Zgubka po udanej robocie chlopa
Nozka w lewo, nozka w prawo..
Grozna GSI przed startem
Wow i jego potworek na udanej inauguracji c20rsa na modlinie
Generalnie bylo bardzo fajnie, troche autek CTMu sie pojawilo , a Szwed od Lancii zabil mnie swoim samochodem.. :0
Pare fot, ktorych jeszcze nie bylo:
baltowoz prezentuje sie bardzo fajnie (pozdro do osobnika, ktory myslal, ze to corsa a )
Satan cos zgubil??
"dziecko" Zgubka po udanej robocie chlopa
Nozka w lewo, nozka w prawo..
Grozna GSI przed startem
Wow i jego potworek na udanej inauguracji c20rsa na modlinie
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- kyniek
- Weteran
- Podziękował;: 1 raz
- Kontakt:
Trzymalem kciuki w pólfinale i na poczatku byles lepszy ale pozniej Cie wyprzedzil ten francuski samochodzik ale to co pisałem wczesniej brawoCRITERS pisze:ELO chłopcy. To ja się może pochwalę że zakwalifikowałem się do finału i że ostatecznie zająłem trzecie miejsce w klasie mini. TZN. stałem na pódle mam pucharek :):) i jestem happy bo niespodziewałem sie takiego wyniku
tja nastał czas spokojnego kombi...
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Corsa Critersa wymiata , jednak masa robi swoje, a dzieki seryjnemu silniczkowi bardzo wiele mozna jeszcze poprawic, najwyzej punktowane miejsce na pudle w zupelnosci w Twoim zasiegu, ledwo przegrales z tym ax, a przeciez on wygral klase mini..
Co do corsy Wow'a to ja tez liczylem, ze czas ponizej 15 sekund bedzie bardzo dobrym osiagnieciem i jest w zasiegu potworka (pamietasz Markos jak Ci to mowilem? ) no i sie udalo!!
Co do corsy Wow'a to ja tez liczylem, ze czas ponizej 15 sekund bedzie bardzo dobrym osiagnieciem i jest w zasiegu potworka (pamietasz Markos jak Ci to mowilem? ) no i sie udalo!!
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
masz bardzo duza powierzchnie czolowa... i nie tylko masa robi ale takze oplywowosc autaREN pisze:ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wynikami corsy wow'a
nie spodziewalem sie czasow ponizej 15s, jak w combo mialem 2.0 bez turbo (136KM) to najlepszy moj czas byl 15.44s i to bylo przy odchudzonym samochodzie a wow startowal ze wszystkimi gratami
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
szczerze czekalme na ta wypowiedz....jestem w szoku! wogle nie myslaem ze bedzie ponizej 15!REN pisze:ja jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wynikami corsy wow'a
nie spodziewalem sie czasow ponizej 15s, jak w combo mialem 2.0 bez turbo (136KM) to najlepszy moj czas byl 15.44s i to bylo przy odchudzonym samochodzie a wow startowal ze wszystkimi gratami
@Criters - bede mial podobny silniczek...tzn trszoek wiekszy wiec w przysyzlym roku startujemy w parze
corsa A & Audi S3
-
- Weteran
- Kontakt:
jeszcze wtedy gdy startowalem w profi opory nie stanowily problemu ale teraz szacuje, ze okolo 20-30KM mocy idzie na pokonanie wiekszych oporow niz w samochodzie osobowym, majac 300KM robie czasy jak astra 2.0T ktora miala 270-280KM=JUHol= pisze:masz bardzo duza powierzchnie czolowa... i nie tylko masa robi ale takze oplywowosc auta
c20mboT
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
a jakze
i to w dodatku sikajacym olejem jak siemasz, seryjnym x14xe
powinienes sie wstydzic
oj cos czuje, ze na nastepny sezon zafunduje swojej wyscigowce kuracje wzmacniajaca :)17
zawieszenie i hamulce narazie wystarcza.. poowoli zaczynam dostrzegac braki mocy
mam kilka ciekawych pomyslow i chcialbym wprowadzic je w zycie.. to bedzie jeden wielki eksperyment i blizej nie wiadomo jak sie skonczy, ale jestem dobrej mysli
i to w dodatku sikajacym olejem jak siemasz, seryjnym x14xe
powinienes sie wstydzic
oj cos czuje, ze na nastepny sezon zafunduje swojej wyscigowce kuracje wzmacniajaca :)17
zawieszenie i hamulce narazie wystarcza.. poowoli zaczynam dostrzegac braki mocy
mam kilka ciekawych pomyslow i chcialbym wprowadzic je w zycie.. to bedzie jeden wielki eksperyment i blizej nie wiadomo jak sie skonczy, ale jestem dobrej mysli
- pirat
- Forum Master
- Imię: Paweł
- Kontakt:
...no dawaj dawaj Markos, to w przyszłym sezonie będziecie się musieli w klasie mini podzielić się pudłem z Critersem i Osmanem!markos pisze:
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
?????????????????????????????????????????????????????????????????????satan pisze:Ja tam też nienażekam
15.6 czy 8 bez czasu reakcji
...a co tu sie dzieje...
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
- Nowy
- Kontakt:
Jak to Reniq mawia "konkurencja nie śpi" więc nie martw się Markos nie bedzie Ci łatwo ale trzymam kciuki to moze w sezonie 2005 3 corsiawki staną na pódle. PS. Dzisiaj ścigałem sie z Calibrą 2,0 16V(150PS) i całkiem całkiem szczególnie że po wczorajszych wojarzach na Modlinie wysypała mi się dwójka i cosik autko nie zbiera się tak jak powinno. Ale damy rade.....
Pozdrowienia przesyła Criters
-
- Weteran
- Kontakt:
Jaki z tego wniosek?? Po co wydawać 70.000 na nową corsę 1.8 gsi (125ps) jak stara poczciwa A z 1.4 (90ps) łoi ją....(et 16.06)hehe A-power!!!!zgubek pisze:?????????????????????????????????????????????????????????????????????satan pisze:Ja tam też nienażekam
15.6 czy 8 bez czasu reakcji
...a co tu sie dzieje...
@Marrkos
Spiesz się, spiesz się.....bo mi tylko wiązki brakuje
- satan
- Weteran
- Kontakt:
Kristo. pomyśl zanim coś napiszesz
Jak stać firme to kupiła firmowe GSi (i TS w zeszłym roku), i ja nie robie żadnych problemów. Lubie przyjeżdżać na Takie imprezy jak mam czas i startować. I mi nie przeszkadza że nie stoje na pudle (Jak to REN powiedział).
Wczoraj na zakończenie wyścigów realizowanych przez "SSS", pojechałem na te realizowane przez "SS" i złoiłem Vektre B 2.5 V6 o pół długości Jajecznicy
Jak stać firme to kupiła firmowe GSi (i TS w zeszłym roku), i ja nie robie żadnych problemów. Lubie przyjeżdżać na Takie imprezy jak mam czas i startować. I mi nie przeszkadza że nie stoje na pudle (Jak to REN powiedział).
Wczoraj na zakończenie wyścigów realizowanych przez "SSS", pojechałem na te realizowane przez "SS" i złoiłem Vektre B 2.5 V6 o pół długości Jajecznicy
Ostatnio zmieniony 30 sie 2004, o 10:07 przez satan, łącznie zmieniany 1 raz.