Teraz musimy zrobic www.kant.pl_balt_ pisze:gratulacje wow ciecham sie z toba
trzeba bedzie wsadzic druga kamere do Ciebie i zmontowac klip z dwoch albo trzech kamer... ja mam niestety tylko analoga hi8satan pisze:Trzeba było zfilmować jak ja się od Ciebie oddalam, a raczej jak Ty odemnie![]()
![]()
moze nie... lepiej zeby swiat nie widzial jak niszczysz oponysatan pisze:Nie, nie...... Filmujcie to co zrobiłem po 2gim przejeździehehe
dzieki! ciesze sie, ze podoba sie wiekszosci to co udalo sie zrobic... klipow bedzie na pewno coraz wiecej, no i przede wszystkim zdjecia zdjecia... a kolejne modyfikacje juz mam w glowieArA pisze:troche póżno ale moje Gratulacje WOW za stronke jest "WYPAS"![]()
filmik też zassałem i very fajnie to lata
A jednak ???wow pisze:[niebawem wkrotce... natomiast w tle tego co sie dzieje, ze wszyscy nagle wkladaja 2.0 nie widze innej drogi niz turbo
nie powiem, zebym nie byl z nich zadowolony... polecil mi je jedrus i naprawde super sie sprawuja, a cenowo nie byly jakies straszne... no i ten bieznik w jodelkePorszak pisze:dunlopki teh best![]()
bardzo dobrze slyszales.. i o dziwo: nawet przy zmianie na 4ke mialem lepszy czas. ten modlin potraktowalem czysto zajawkowo - samochod byl zaladowany itd. natomiast chcialem zmierzyc czas i sprawdzic jak to jest z ta zmiana biegow - plan zostal zrealizowany.Porszak pisze:@wow nie wiem czy dobrzy slyszzalem ale pierwszy przejazd skonczyles na 3 biegu? a drugi na 4? (czy moze mam krzywe uszy jakos)
jakos to do mnie doszlo, ze n/a power to jednak nie dla mnie... turbo i spontaniczne podniesienie mocy o 60-70koni, tak... to jest to! musze byc jednak jeszcze troche szybszy...Jedrus pisze:A jednak ???
" No i brawo Jasiu". No cóż - GRATULACJE.......Gratulacje. Zawsze powtarzałem że Black B Rulez i tak ma być.
no coż trzeba się rozwijaćwow pisze:jakos to do mnie doszlo, ze n/a power to jednak nie dla mnie... turbo i spontaniczne podniesienie mocy o 60-70koni, tak... to jest to! musze byc jednak jeszcze troche szybszy...Jedrus pisze:A jednak ???
" No i brawo Jasiu". No cóż - GRATULACJE.......Gratulacje. Zawsze powtarzałem że Black B Rulez i tak ma być.
LOLwow pisze:natomiast w tle tego co sie dzieje, ze wszyscy nagle wkladaja 2.0 nie widze innej drogi niz turbo
hehewow pisze:nie powiem, zebym nie byl z nich zadowolony... polecil mi je jedrus i naprawde super sie sprawuja, a cenowo nie byly jakies straszne... no i ten bieznik w jodelkePorszak pisze:dunlopki teh best![]()
![]()