PLAN
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Mi pasi tylko zależy o której godzinie ... tylko ja czatów nie lubie ... już lepiej IRC.
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
No ja to tez jestem za tym zeby cos zorganizowac tylko cos takiego z prawdziwego zdarzenia, ale widze ze glowny organizator milczy
Moze boi sie ze nie podola

Moze boi sie ze nie podola

sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
- Post Mistrz
- Kontakt:
z dupy bo zaczynasz jakis temat i "dupa" z niego wychodzi..._balt_ pisze:nie jestes zaproszony bo "to z dupy topic"qomo pisze:jesli jestem zaproszony to mowcie gdzie i kiedyarts pisze:no to jak robimy zakonczenie sezonu na browar party w Ostrolece u Balta ???? kto zainteresowany? Satan schody juz sa.........
zreszta nie to nie

corsa A & Audi S3

- _balt_
- Weteran
- Kontakt:
ej co jest udziela wam sie zbilzajaca zima czy jak zucilem temat @qomo wybacz moze wodke lokum jakas knajpe nalepiej i oczywiscie dziwki ci zorganizuje a ty wpadnisz na gotowe hmm jesli cos organizujemy to calym CSM em a ty co od siebie zaproponowales hmm nic tylko nazekasz wiec wykasz sie czyms moze bedziesz lepszym organizatorem