jeżeli nie ma to wiadomo że to 1,0 , bo przy 1,2 już byłypirat pisze:na 1.0 nie ma wcale znaczkaczester 1 pisze:eeee pirdoły gadasz ja zerwałem bo się maras zbierałStaneq pisze:zreszta oznaczenia zrywaja przeważnie ci co maja 1.0 i sie wstydzą![]()
Jak zdjąć naklejkę
- zgubek
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
A jak w koncu bedzie jakis tuning a nie tylko seryjny kantStaneq pisze:heheh..dzieki wszystkim za rady![]()
Jutro bede szorowal auto na swieta to sie pobawie z tą naklejką jak bede miał wiecej czasu...a jak ją odlepie to do koperty wrzuce i Baltowi pod choinke wyśle bo mu sie podobała
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
buahahhaha a to dobre_balt_ pisze:no i wiadomo skad u rena tyle mocykozzi pisze:zostaw ją tam gdzie jestStaneq pisze:taz juz sam nie wiem czy to zrywać![]()
Naklejka wsumie jest biala jak auto no ale i tak mnie wku**przeciez to są co najmniej 2 kucyki pod maską
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps: tylko zatowałem![]()
![]()
może ja swój tez tak pooklejam
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- Staneq
- Post Mistrz
- Imię: Michał
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
no i walczyłem dziś z suszarką...ogrzewałem rogi,kanty i krawędzie aż z suszarki spalenizną waliło a naklejka jak była tak jest nic sie nie da odkleić...
pewnie dlatego ze to niemiecka naklejka a jak Wiemy niemiecka precyzja ma swoja renome pewnie naklejki tez robia takie ze jak raz nakleisz to na amen..
Cóż jak narazie to sie bede musiał do niej przyzwyczaić
pewnie dlatego ze to niemiecka naklejka a jak Wiemy niemiecka precyzja ma swoja renome pewnie naklejki tez robia takie ze jak raz nakleisz to na amen..
Cóż jak narazie to sie bede musiał do niej przyzwyczaić
Było c14se
-
PETERS
- Swój
Straszne są te niemieckie naklejki
ja zrywałem u siebie słynne "D" -ciężko było.Nic niepomagało,ani gorąca woda, ani płyn do szyb, nawet słynny "LABEL OFF" nie dał rady.
Wiem,że paznokciem to sie odrywa po kawałeczku i jest to strasznie denerwujące,ale jeśli się uprzesz to tylko tak ją zedrzesz-no i jak będziesz uważał to nie porysujsz lakieru.
Wiem,że paznokciem to sie odrywa po kawałeczku i jest to strasznie denerwujące,ale jeśli się uprzesz to tylko tak ją zedrzesz-no i jak będziesz uważał to nie porysujsz lakieru.
Corsa A 1.2i 93r.