Styling corsy - klapa i zamek

Wszystkie informacje o elementach nadwozia Corsy B.
Kurbat
Weteran
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0
Kontakt:

Re: klapa.... i zamek.

Post autor: Kurbat »

@mzb : po co pytasz jak juz sie skłaniasz do jakiegoś wyboru, poza tym z Twoich postów wynka, że i tak nie bierzesz pod uwage innych opinii bo w sumie mało kto ma prawo odpowiadać na Twoje posty - kolego.
czester 1 pisze:zanim temat zostanie zamknięty to interesuje mnie to
!markos pisze: przy naszych warunkach klimatycznych brak uchwytu do otwierania klapy jest kompletnie bez sensu
mam zamiar tez robić na gładko i to mnie ciekawi :oko:

Ps. na szczeście w C wycieraczka jest montowana na szybie i zawsze na zime mogę sobie ja założyć
mysle, że z uchwytem to markos sie "pogubił".
brak uchwytu rzeczywiście możebyć big problem, szczególnie zimą. mnie juz przymarzała klapa kilka razy tej zimy, i gdyby nie kilkukrotne szarpnięcie uchwytem - delikatne rzecz jansa - to by na pewno nie puściła.

więc markos miał rację, tylko nie do kończ chyba wiedział dla czego :-P
Awatar użytkownika
kamiloooo
Post Mistrz
Imię: Kamil
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kamiloooo »

Kurbat pisze:mysle, że z uchwytem to markos sie "pogubił".
brak uchwytu rzeczywiście możebyć big problem, szczególnie zimą. mnie juz przymarzała klapa kilka razy tej zimy, i gdyby nie kilkukrotne szarpnięcie uchwytem - delikatne rzecz jansa - to by na pewno nie puściła.

więc markos miał rację, tylko nie do kończ chyba wiedział dla czego :-P
powtorze sie.... :-P :-P ..... nie mialem ani razu problemu...a poza tym jesli by juz przymarzla (choc dobrze jest zawsze posmarowac uszczelki :-P ) to i tak jest mozliwosc poszarpania jej do gory, chocby za rant klapy...wiec nie widze problemu... :-P :-P :grin: :-D
Obrazek
Awatar użytkownika
Hiv
Weteran
Kontakt:

Post autor: Hiv »

kamiloooo pisze: powtorze sie.... :-P :-P ..... nie mialem ani razu problemu...a poza tym jesli by juz przymarzla (choc dobrze jest zawsze posmarowac uszczelki :-P ) to i tak jest mozliwosc poszarpania jej do gory, chocby za rant klapy...wiec nie widze problemu... :-P :-P :grin: :-D
Dokładnie... Jak wy dbacie o auta, że wam drzwi i lusterka zamarzają?? JA tam nie widzę zastosowania zadnego z ww elementów. Gładka klapa to jest to!! :-P
Może znów corsa...
Awatar użytkownika
pirat
Forum Master
Imię: Paweł
Kontakt:

Post autor: pirat »

A co do gładkiej klapy w C, to naprawdę piękna sprawa. oim zdanie zajebiście wygląda bez zamka... Nawet wycieraczka nie przeszkadza, bo jest na szybie.
Awatar użytkownika
kamiloooo
Post Mistrz
Imię: Kamil
Otrzymał podziękowań: 1 raz
Kontakt:

Post autor: kamiloooo »

wlasnie w c nie ma za duzo zabawy z gladka klapa bo tylko trzeba zamek usunac.... a w b zrobic wneke na rejestracje, zastanawiac sie czy wyrzucic wycieraczke a pozniej nic nie widziec w tylniej szybie... :-P :-P :grin: :-D
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nadwozie”