Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
JuHol jakie miales oponki? Jak to bedzie lezalo na corsie z oponkami 195?
Te pod nr. 2 to 7J ET38. Gdyby BBSy mialy takie wymiary pewnie bym sie na nie zdecydowal. Ale w powyzszym wypadku zastanawiam sie czy AEZ czyli nr2 nie bedzie lepszym wyborem...
A mi takie 14" 6J et45 z 185/55 obcieraja delikatnie o bok opony i nie wiem co robic, bo giac ranty mi szkoda, bo sa w idealnym stanie a i kasy nie mam na to ...
YAQB pisze:A mi takie 14" 6J et45 z 185/55 obcieraja delikatnie o bok opony i nie wiem co robic, bo giac ranty mi szkoda, bo sa w idealnym stanie a i kasy nie mam na to ...
mi 185/60 r 14 i et 49 tez trze wiec nic sie nie przejmuj - mowa o seryjnych nadkolach
mialem 185/55 i pasowaly na felge - ranty mialem sklepane wtedy i bylo ok! pozniej byly oponki 195/50 i wygladalo z dupy ale na reryjnych nadkolach nic mi nie tarlo