..:: Spoty Szczecin ::..
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Bede na slonecznym o 13 - prking na przeciwko REALA. Mam i tak cos do zalatwienia.
Ostatnio zmieniony 29 maja 2005, o 15:21 przez AxiD, łącznie zmieniany 1 raz.
C Silver GSi powered by MG Motorsport
-
- Nowy
- Kontakt:
Co do baksa to mozna na niego liczyc jak na dzisiejsza frekwencje Chociaz czasami ma zaskoki normalnosci ... Powiem tak: jezeli chodzi o kolejny ewentualny spot to proponuje ustalic termin na 2 tygodnie szybciej, zeby wszyscy łaskawie mogli zarezerwowac sobie w terminarzach czas.. wtedy mozemy liczyc jeszcze na dwie corsy B i C GSi.. Scotty co do "spontana" to nie ma problemu, zawsze mozna z baksem wyskoczyc na "faje" - jak cos to gg lub kom (baks ma, o ile nie skasowal po zwrocie springow ).. Pozdrawiam
-
- Nowy
- Kontakt:
Tak dokladnie - fajowo bylo... Wielkie dzieki wszystkim za przybycie... Dawno takiego zgrania CTM w Szczecinie nie bylo .. Scotty przeslij mi filma na maila
A tak powaznie - to tyle cors jezdzi w Szczecinie - jak by co to moglibyscie sie ujawnic na forum Szczecinianie a moze i na spotach
A tak powaznie - to tyle cors jezdzi w Szczecinie - jak by co to moglibyscie sie ujawnic na forum Szczecinianie a moze i na spotach
-
- Świeżak
- Kontakt:
Jestem nowy :-)
Witam wszystkich serdecznie . Stałem sie nowym posiadaczem Corsy A z 91 rocznika z silnikiem 1,4 i . Jestem z Polic . Z checia uczestniczyl bym w waszych spotkaniach itp. sprawach . Wczesniej posiadalem Opla kadetta D i naleze także do KTK czyli Kadett Tuning Klub . Poszukuje pomysłow na przerobke autka tym bardziej ze jest to typowa seria(ale co mozna zrobic przez 1 dzien od kupna gdy sie splukalo na zakup autka) .Dzieki za wszelakie info .
-
- Nowy
- Kontakt:
-
- Nowy
- Kontakt:
dla klubowiczow ceny sa minimalne, koszt materialu + okolo 50 pln za zrobienie projektu i nalozenie winyli, wszystko zalezy jak duze i jak skomplikowane
ale od pazdziernika bo dopiero wtedy przywioze maszynke do wycinania
na gorze masz link do strony "stan" tam sa winyle wybierz sobie cos i daj znac, moge ci zrobic prawie takie same
ale od pazdziernika bo dopiero wtedy przywioze maszynke do wycinania
na gorze masz link do strony "stan" tam sa winyle wybierz sobie cos i daj znac, moge ci zrobic prawie takie same
CORSA A RULLES... tylko robic nie ma komu
-
- Nowy
- Kontakt:
heh jak tam reklama, ja na tym nie zarabiam, mam mozliwosc to robie, a winyle kwestia gustu tak jak te zjebane spinery na kola - niektorym sie podobaja:)
ja do winyli nic nie mam ,choc juu troche mniej mi sie podobaja (zwlaszcza na mojej korsie, troche kiczem zajezdrzaja )
ja do winyli nic nie mam ,choc juu troche mniej mi sie podobaja (zwlaszcza na mojej korsie, troche kiczem zajezdrzaja )
CORSA A RULLES... tylko robic nie ma komu
-
- Świeżak
- Kontakt:
Witam .
Cisza jak makiem zasial
Co tam słychać ??
może jakieś małe spotkanko tak powiedzmy 10 pazdziernika ?? co wy na to ?? bedzie akurat na wyplate wiec raczej kazdy bedzie mogl zatankowac tak za 20 zloty i przyjechac w jakies ustalon miejsce np : głebokie (las , dobra droga ) lub 3 orzełki .
Może coś sie uda wykombinować bo jest troszke czasu a jak by byli chetni to moze i KTK by sie przylaczylo . Co wy na to ?? odezwijcie sie chodziaz sporadycznie na zachodniopomorskim bo nie sadze ze jest tak nas malo .
Cisza jak makiem zasial
Co tam słychać ??
może jakieś małe spotkanko tak powiedzmy 10 pazdziernika ?? co wy na to ?? bedzie akurat na wyplate wiec raczej kazdy bedzie mogl zatankowac tak za 20 zloty i przyjechac w jakies ustalon miejsce np : głebokie (las , dobra droga ) lub 3 orzełki .
Może coś sie uda wykombinować bo jest troszke czasu a jak by byli chetni to moze i KTK by sie przylaczylo . Co wy na to ?? odezwijcie sie chodziaz sporadycznie na zachodniopomorskim bo nie sadze ze jest tak nas malo .