Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tematy nie związane bezpośrednio z Corsa. Zastosuj się do regulaminu działu.
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Twardość amorów jest chyba spoko , bo w sobotę po południu
widziałem osobiście jak Kamiloooo ominął jednego gościa - na zbyt miękkich taki manewr chyba by nie poszedł tak gładko
Joda pisze:Twardość amorów jest chyba spoko , bo w sobotę po południu
widziałem osobiście jak Kamiloooo ominął jednego gościa - na zbyt miękkich taki manewr chyba by nie poszedł tak gładko
na zwyciestwa opla astre...?? nom pieknie mi gosc wyjechal ale manewr udal sie bez wiekszych problemow...
kwestia sztywnosci sprezyn, amortyatorow i stabilizatorow..
wow ma nizszy zawias niz ja (ciezszy silnik), a jego corsa wychyla sie mocniej niz moja. stabilizatory mamy takie same, amortyzatory tez. pozostaja sprezyny
Ja mam cos pomiedzy Wow-em a Pooh-em ,ale zobaczymy jak bedzie sie zachowywalo zawieszenie po wlozeniu 20ne ,moze bedzie lepiej
W sumie mysle nad jakims gwintem ,ale to na spokojnie pozniej
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy https://www.facebook.com/KolorowePasy/
arts pisze:markos moze w tym zakrecie pojechales jak dupa... czytaj wow pokonal ten zakret z wieksza predkoscia
a moze poprostu pojechal go troche bardziej na okraglo (to byl ten lepszy przejazd) i stracil czas, ktorego nie mogl juz nadrobic na krotkich prostych i dlatego dostal od slabszego o prawie polowe 1.4?
zobaczymy co ty bedziesz wyczynial ta swoja dwulitrowka na torze
ale nikt nie ma mangelsow w corsie....
szczegolnie w takim rozmiarze to chyba w innych autach tez nie ma....
bedzie jeszcze gleba troszka to i dziury w nadklou znikna...