Nie tylko....
Regulamin forum
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
Luźne rozmowy są "bonusowym" działem przeznaczonym dla uzytkowników CorsaSport.pl do dyskusji na tematy nie związane bezpośrednio z Corsą. Jakkolwiek zachęcamy do rozmów na każdy temat to forum to nie służy do pisania "o wszystkim i o niczym".Reguły forum obowiązują.
-
- Weteran
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
tyle (-80mm.) to przewiduje i podaje Weitec, a z tego co słyszałem to można go posadzić na -120mm. :0satan pisze:Arts mówił coś o -80mm :0kamiloooo pisze:a na ile maksymalnie mozna skrecic te Wasze gwinty??

Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- AdamXXL
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
:0 nie przesadzasz troszkę. rozumiem, że ustawienie będzie od święta, bo na czymś takim będzie to najwolniejsza corsa z c20xe .. nawet traktor z 1.0 12V szybciej pojedzieBasista pisze:Narazie byla tylko jazda testowa bo nie mam jeszcze tablic ale jest spoko troszke obciera o nadkola jak je poprawie to bedie git. Zderzak idzie jakies 2 cm nad ziemią.