czy mozna obizyc - 40mm bez krotkich amorkow??
- brzoza89
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
Re: czy mozna obizyc - 40mm bez krotkich amorkow??
a corsa w wersji sport ma twardsze zawieszenie niż w zwykłych corsolotach czy bajek się nasłuchałem ??
- przyciaga
- Moderatorzy
- Imię: Ania
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Re: czy mozna obizyc - 40mm bez krotkich amorkow??
No to odgrzałes kotleta
Ja tez sie nasłuchałam o obniżonym zawieszeniu w wersji sport (taka własnie mam). Nawet kiedys dzwoniłam do GM do Warszawy czy da sie to jakoś ustalić np. po numerze nadwozia. Niestety, bazę danych prowadza chyba od 2001 roku i wszystko co przed to czarna magia. No i pozostaje mi tylko się domyślac czy corsunia jest nizsza o te 30mm czy nie? A czy ma twardsze zawieszenie? Hmm moim zdaniem nie. Jeszcze jak miałam stare amortyzatory (które zaczeły sie pocic) to moze było twardawo, ale teraz po wymianie jest jak na łózku wodnym

Ja tez sie nasłuchałam o obniżonym zawieszeniu w wersji sport (taka własnie mam). Nawet kiedys dzwoniłam do GM do Warszawy czy da sie to jakoś ustalić np. po numerze nadwozia. Niestety, bazę danych prowadza chyba od 2001 roku i wszystko co przed to czarna magia. No i pozostaje mi tylko się domyślac czy corsunia jest nizsza o te 30mm czy nie? A czy ma twardsze zawieszenie? Hmm moim zdaniem nie. Jeszcze jak miałam stare amortyzatory (które zaczeły sie pocic) to moze było twardawo, ale teraz po wymianie jest jak na łózku wodnym

Każdego dnia rośnie liczba osób, które mogą mnie pocałować w d...
Pamiętaj, wymień świece.
Pamiętaj, wymień świece.