Od tego momentu mafia kozziego ma ciebie na okugejzer6 pisze:spoks przeżyje![]()
u znajomego przegląd osobowką bez gazu kosztuje 200 pln jedzie sie z dowodem tylko i to wszystko![]()

nie ma sie czym chwalicgejzer6 pisze:ale wy macie nawalone w garach ja to jade z dowodem i jest przegląd zero problemów
hehe spoko ale napisał, że sprzedali spawanego poloneza-=m&m=- pisze:nie ma sie czym chwalicgejzer6 pisze:ale wy macie nawalone w garach ja to jade z dowodem i jest przegląd zero problemówTwoje zycie, Twój wybór a jak zabijesz niewinna osobe z powodu złego stanu technicznego pojazdu to może zrozumiesz po co sa przeglądy.
!markos pisze:i nie majac katalizatorakozzi pisze:a myslisz że kozzi to jak przechodzi taki przegląd mając przyciemnieone szybki z przodu
ojj...... ten przypadek jest bardzo ciężki i chyba nigdy się nie nauczy-=m&m=- pisze:nie ma sie czym chwalicgejzer6 pisze:ale wy macie nawalone w garach ja to jade z dowodem i jest przegląd zero problemówTwoje zycie, Twój wybór a jak zabijesz niewinna osobe z powodu złego stanu technicznego pojazdu to może zrozumiesz po co sa przeglądy.
ale pamiętaj, żeby coś spieprz....ć porzeba jest dwóch a on gejzer jest sam.pirat pisze:...i mnie to troche martwi...gejzer6 pisze:odwalić sie ja jestem spaejalny i jedyny w swoim gatunku nie ma takiego drugiego i na wszystko lejearts pisze:moze po sasiedzku zajemiesz sie edukacja
uwierz mi ze tutaj nikomu swą dziecinadą (zeby tego nie nazwac po imieniu) nikomu nie zaimponujesz...gejzer6 pisze:...odwalić sie ja jestem spaejalny i jedyny w swoim gatunku nie ma takiego drugiego i na wszystko leje...
....
wprowadzilem troche zamieszania na tym forum nie![]()
![]()
=JUHol= pisze:mam duzo znajomych w stacjach diagnostycznych i w zasadzie nie musze jechac autem, ale specjalnie wybieram stacje w ktorych nikogo nie znam i prosze o szczerosc bo nie mam zamiary sie zabic nigdzie
Staneq pisze:uwierz mi ze tutaj nikomu swą dziecinadą (zeby tego nie nazwac po imieniu) nikomu nie zaimponujesz...
ja życze sobie i innym kierowcą żeby takich jak Ty było jak najmniej bo przykre jest Twoje podejscie do niektorych spraw..
masz szczeście, że właściciel twojej fury nie miał takiego samego podejcia i np. nie kupiłeś auta, które hamowało tylko jednym kołem na przedniej osi bo przy hamowaniu ze kiedy Ci wlepiali mandat 150 kmh to by było mało śmieszne i kozackie ... hmgejzer6 pisze: moje podejście to moje podejście wolny kraj a jednak czasami jest inaczej niż myślisz
Ale trzeba mu przyznać że się przynajmniej nie obraża za krytykęgejzer6 pisze: [edit] znowu zaczyna się jazda po rajtuzach
Nawet sie nie zastanawiaj... dla zdrowych ludzi to jest nie do pojęciapirat pisze:Gejzer, od dwoch dni sie zastanawiam, skad sie biora tacy ludzie jak ty. Z calym szacunkiem, ale pierdzielisz takie glupoty, ze nie wiem, czy ty jestes az tak nieodpowiedzialny, czy tylko takiego udajesz.
błagam, koniec głupich pytańD12 pisze:w jakim to celu robisz ?!markos pisze:badanie dodatkowe kosztuje ok. 80pln i mozna je zrobic na kazdej okregowej stacji diagnostycznej. jak dojde do ladu ze srodkiem to wyrejestrowuje 3 miejsca