Corsa B.
-
- Świeżak
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Jak dla mnie corsa jest spoko
kolejna na fajnej glebie i fajnych felach
tylko zrób coś z klamkami żeby nie rzucały się tak w oczy
mam nadzieje że uda się kiedyś ściągnąć wszystkie niski corsy w jedno miejsce i porównać prześwity
kolejna na fajnej glebie i fajnych felach
tylko zrób coś z klamkami żeby nie rzucały się tak w oczy
mam nadzieje że uda się kiedyś ściągnąć wszystkie niski corsy w jedno miejsce i porównać prześwity
Za wszystko zapłacisz kartą MasterCard... jazda własną Corsą bezcenna !! !! Smile
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Kontakt:
Kociek -chyba kazdy zauwazyl nie ma szans by zmiescic w corsie 8" i nic nie poszerzac ,czy to z przodu czy z tylu:)
Kiedyś CORSCHE Corsa B 1994 c20xe...
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Klari, mowisz ze nie da sie zmiescic 8" bez poszerzania ta ??
Moze na legalu sie nie da
Ale jak ja sie wku(^&*%# to zobaczycie jak wyglada CB na 8" feli bez poszerzen Tak walcowato
Hehehe
A ten co ja to chcialem, a jak to masz poszerzone ?? Na oryginalnych plastikowych reperaturkach czy blacha ??
Bo ja kombinuje i nie wiem czy ugadywac sie z Klarim i potem kombinowac troszke czy robic cos z tego co jest
A pytanko do ogolu... Szukam fotek CB na 8" feldze ale w rozmiarze 13" Bo nie wiem czy pozostac przy moich 13" czy zmieniac na 14"
A jesli chodzi o miske to u mnie nisko... Cos kolo 3,5 - 4 cm :]
Ale jak ja sie wku(^&*%# to zobaczycie jak wyglada CB na 8" feli bez poszerzen Tak walcowato
Hehehe
A ten co ja to chcialem, a jak to masz poszerzone ?? Na oryginalnych plastikowych reperaturkach czy blacha ??
Bo ja kombinuje i nie wiem czy ugadywac sie z Klarim i potem kombinowac troszke czy robic cos z tego co jest
A pytanko do ogolu... Szukam fotek CB na 8" feldze ale w rozmiarze 13" Bo nie wiem czy pozostac przy moich 13" czy zmieniac na 14"
A jesli chodzi o miske to u mnie nisko... Cos kolo 3,5 - 4 cm :]
- Matex
- Nowy
- Kontakt:
ta i zaraz starcisz dowod nie moze wystawac ani fela ani opona za obrys auta w niemczech moze wystac wszystko proczc bieznika dlatego wsadzaja 9 cali do corsy nie poszerzajac jej tylko maja gume naciagnieta tak ze sie chowaBear_ pisze:Klari, mowisz ze nie da sie zmiescic 8" bez poszerzania ta ??
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
Bear - jesli chodzi o 13" to zapomnij wiekszych hamulcach -jak nie zrobisz swapa to nic sie nie stanie ,ale po swapei trzeba hamulce zmienic na wieksze...
U Basisty jest 8" z przodu i 9" z tylu i wiem jak walcowato to wyglada i wiem jak przy obnizeniu potrafia felgi trzec o tylne ranty wiec bez poszerzenia na glebie nie wlozysz 8" ...
U Basisty jest 8" z przodu i 9" z tylu i wiem jak walcowato to wyglada i wiem jak przy obnizeniu potrafia felgi trzec o tylne ranty wiec bez poszerzenia na glebie nie wlozysz 8" ...
-
- Nowy
- Kontakt:
Klari z tym sie nie zgodze. ja u nie mialem poszerzonego tylu a mialem 8x14 ET 25 195-45 zawias supersporta - 60 i nic nie tarlo-=kLaRi=- pisze:
@ Kociek ja obnizysz tyl to corsa bedzie ladna
- -=kLaRi=-
- Support Team
- Kontakt:
No to dziwne...- tylko u Ciebie z tylu nie ma takiego obnizenia ... jest jeszcze miejsce... a amor jest twardy i nie ma takiego skoku...
Jakbys zapakowal kogos do tylu to na bank by prztytarlo z takim ET i 8"..
Musze sie w takim razie zapytac basisty czemu poszerzal tyl... mogl zostawic !;/
Aha - na zdjeciu zrobionym od gory jak kolo wystaje - cos ten plastik Ci odstaje... tam od gory sa srubki i poprzez obtarcie Ci je oberwalo i plastik odstaje ... - ja mialem tak u siebie wiec wiem jak to jest...
@Arts -tez miales glebe wez sie wypowiedz jak to jest z Et i 7,5"...
Jakbys zapakowal kogos do tylu to na bank by prztytarlo z takim ET i 8"..
Musze sie w takim razie zapytac basisty czemu poszerzal tyl... mogl zostawic !;/
Aha - na zdjeciu zrobionym od gory jak kolo wystaje - cos ten plastik Ci odstaje... tam od gory sa srubki i poprzez obtarcie Ci je oberwalo i plastik odstaje ... - ja mialem tak u siebie wiec wiem jak to jest...
@Arts -tez miales glebe wez sie wypowiedz jak to jest z Et i 7,5"...
- Bear_
- Weteran
- Imię: Arek
- Otrzymał podziękowań: 6 razy
- Kontakt:
Ja mam zawias H&R i daje rady, amor twardy i progresywne springi
A co srubek to tego ustrojstwa pozbylem sie wczesniej, fartuch blachy zostal delikatnie podciety i co sie mialo wytrzec to sie wytarlo hehe
A... sorry za OT - pochwale sie ze od dzisiaj nasza (czytaj moja i mojego sloneczka) zaba jezdzi na 1,5 cm dystansie z tylu
Zaniedlugo refresh tematu ;P
A co srubek to tego ustrojstwa pozbylem sie wczesniej, fartuch blachy zostal delikatnie podciety i co sie mialo wytrzec to sie wytarlo hehe
A... sorry za OT - pochwale sie ze od dzisiaj nasza (czytaj moja i mojego sloneczka) zaba jezdzi na 1,5 cm dystansie z tylu
Zaniedlugo refresh tematu ;P