fifo pisze:
A skąd wiesz, że tego nie robiłem i nie mam pojęcia...widze, ze wybiórczo przestudiowałeś na stronie cennik a juz np działu kilku opisanych projektów nie, otóż wyobraź sobie, ze wkładałem silnik c20xe/c20let do wszystkiego co oplopochodne począwszy od Corsy/tigry, przez Lanosy, Espero itd. To, ze jakas Corsa nie jest opisana na tym forum to nie znaczy, ze jej nie ma.
przyznam racje jezeli chodzi o cennik "," (przecinek faktycznie robi tam róznice)
ale jezeli chodzi o Swapy, elektryke i kazda inna rzecz, ktora ma byc zrobiona dobrze nie wybiore dobrego warsztatu tylko najlepszoy.. szczegolnie ze place za to i to nie mało ..
Nie podwazam w zadnym wypadku twojego doswiadczenia i wiedzy przy dlubaniu w aucie bo sam nawet nie jestem mechanikiem oraz nie widzialem (poza strona) efektow Twojej pracy ..
Ale jak widze "Efekty" pracy tunerow, ktorzy robili moja obecna corse poprzedniemu wlascicielowi to mi sie plakac chce .. wiem ze byla robiona w wiodacych warsztatach w stolicy .. zamiast sie cieszyc z jazdy auto stoi a ja mam tylko wydatki i chec wycieczki do wawy..
niestety naleze do ludzi, ktorzy musza zobaczyc, dotknac zeby w cos uwiezyc/przyjac do wiadomosci a Corse z c20xe Swapowana przez Klariego "dotykalem"