I tak trzymaj Savi !!!!!!!!!!!savila pisze: ja mam do Wa-wy ponad 30km, jestem chora a i tak się wybieram

PS
O spocie piszcie może w wątku spotów, co?
I tak trzymaj Savi !!!!!!!!!!!savila pisze: ja mam do Wa-wy ponad 30km, jestem chora a i tak się wybieram
Smalcyk nie rób nam tego, Tam gdzie będziemy jest sucho, ciepło i przyjemnie.Smalcyk pisze:mnie nie będzie ;/ pogoda lipna
NoSmalcyk pisze:no to mnie przekonałeś
Nie mam scanera, ale w tygodni zrobię scan na mieście i wrzucę do tematu mojej corsy.Smalcyk pisze:pokaz wykres
Niestety takie społeczeństwo mamy.ZMoRa pisze:smutne jest to że większość osób na taki widok odwraca głowę i jedzie dalej
Fajnie, sprawa dobrowolna, ale mam nadzieję że ktoś z mazowieckiego jeszcze się dorzuci.S_Y_N_E_K pisze:Ode mnie już poleciało 20 zł
Miło słyszeć takie słowa i czekamy na ciebie na najbliższym spocie, mam nadzieję że uda nam się rozbujać te spoty. Pozdrowienia.Kotlin pisze:Siemano
Ludziska ja jako stary weteran chce wam powiedziec ze fajnie dzialacie w wawce postaram sie przyłaczyć do tej działalności
Widze ze po ślubach to niektórzy maja zakaz dotykania sie do klawiatury:P i wychodzenia z domu
Tak tak to was endo, aro, pirat:), o wowie nie wspomne:)
Haha, dobre dobreKotlin pisze:Siemano
Ludziska ja jako stary weteran chce wam powiedziec ze fajnie dzialacie w wawce postaram sie przyłaczyć do tej działalności![]()
Widze ze po ślubach to niektórzy maja zakaz dotykania sie do klawiatury:P i wychodzenia z domu![]()
Tak tak to was endo, aro, pirat:), o wowie nie wspomne:)
W tygodniu jeździsz tą trasę z obowiązku a w sobotę możesz pokonać ją dla przyjemności.Aro pisze:ale ogólnie o czas i niechęć do pokonywania po raz szósty w tygodniu tej samej 25km drogi
nie marudz Aro, bo ja calymi dniami jeżdze (taka praca) a do Wawki mam ponad 30km i przyjezdzam na spotyAro pisze:a jeśli chodzi o spota to w moim przypadku nie chodzi akurat o koszty, bo te są niewielkie, ale ogólnie o czas i niechęć do pokonywania po raz szósty w tygodniu tej samej 25km drogi
Tak jest Savillii należy się medal bo bije pod tym względem wszystkie marudy w męskim wydaniu. W śnieżycę przyjechała ostatnio !!!savila pisze:nie marudz Aro, bo ja calymi dniami jeżdze (taka praca) a do Wawki mam ponad 30km i przyjezdzam na spoty