I tak trzymaj Savi !!!!!!!!!!!savila pisze: ja mam do Wa-wy ponad 30km, jestem chora a i tak się wybieram
PS
O spocie piszcie może w wątku spotów, co?
I tak trzymaj Savi !!!!!!!!!!!savila pisze: ja mam do Wa-wy ponad 30km, jestem chora a i tak się wybieram
Smalcyk nie rób nam tego, Tam gdzie będziemy jest sucho, ciepło i przyjemnie.Smalcyk pisze:mnie nie będzie ;/ pogoda lipna
NoSmalcyk pisze:no to mnie przekonałeś
Nie mam scanera, ale w tygodni zrobię scan na mieście i wrzucę do tematu mojej corsy.Smalcyk pisze:pokaz wykres
Niestety takie społeczeństwo mamy.ZMoRa pisze:smutne jest to że większość osób na taki widok odwraca głowę i jedzie dalej
Fajnie, sprawa dobrowolna, ale mam nadzieję że ktoś z mazowieckiego jeszcze się dorzuci.S_Y_N_E_K pisze:Ode mnie już poleciało 20 zł
Miło słyszeć takie słowa i czekamy na ciebie na najbliższym spocie, mam nadzieję że uda nam się rozbujać te spoty. Pozdrowienia.Kotlin pisze:Siemano
Ludziska ja jako stary weteran chce wam powiedziec ze fajnie dzialacie w wawce postaram sie przyłaczyć do tej działalności
Widze ze po ślubach to niektórzy maja zakaz dotykania sie do klawiatury:P i wychodzenia z domu
Tak tak to was endo, aro, pirat:), o wowie nie wspomne:)
Haha, dobre dobre a Ty kiedy mądralo? ale, że Endo dołączył do tego zaszczytnego grona to nie wiedziałem, tyle że on już dawno przestał tu zaglądać ja ostatnio nie mam czasu niestety, żeby wpaść na spota, tym bardziej w sobotę musiałbym jechać specjalnie z Legionowa. W tygodniu prędzej...Kotlin pisze:Siemano
Ludziska ja jako stary weteran chce wam powiedziec ze fajnie dzialacie w wawce postaram sie przyłaczyć do tej działalności
Widze ze po ślubach to niektórzy maja zakaz dotykania sie do klawiatury:P i wychodzenia z domu
Tak tak to was endo, aro, pirat:), o wowie nie wspomne:)
W tygodniu jeździsz tą trasę z obowiązku a w sobotę możesz pokonać ją dla przyjemności.Aro pisze:ale ogólnie o czas i niechęć do pokonywania po raz szósty w tygodniu tej samej 25km drogi
nie marudz Aro, bo ja calymi dniami jeżdze (taka praca) a do Wawki mam ponad 30km i przyjezdzam na spotyAro pisze:a jeśli chodzi o spota to w moim przypadku nie chodzi akurat o koszty, bo te są niewielkie, ale ogólnie o czas i niechęć do pokonywania po raz szósty w tygodniu tej samej 25km drogi
Tak jest Savillii należy się medal bo bije pod tym względem wszystkie marudy w męskim wydaniu. W śnieżycę przyjechała ostatnio !!!savila pisze:nie marudz Aro, bo ja calymi dniami jeżdze (taka praca) a do Wawki mam ponad 30km i przyjezdzam na spoty