CB SILVER & BLACK from darx1204

Tutaj umieszczamy opisy aut nie spełniających założeń forum Nasze Projekty
Awatar użytkownika
darx1204
Nowy
Imię: Darek
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: CB SILVER & BLACK from darx1204

Post autor: darx1204 »

Hmm noo cóż jeśli dla Ciebie to coś nowego to trudno zwykła GM'owska struktura na mnie wrażenia nie robi pozdrowionka:)
Awatar użytkownika
mariusz2247
Nowy
Imię: Mariusz
Podziękował;: 1 raz
Otrzymał podziękowań: 2 razy

Post autor: mariusz2247 »

=XawiD= pisze:Wycieraczki nie ruszaj! W poprzednim aucie dałem się na to namówić... Efekt był taki ze po tygodniu wróciła na swoje miejsce. Na co dzień jazda bez jest katorga...
zależy kto jak woli... przecież nie musi od razu zaspawać miejsca po wycieraczce... może ją po prostu usunąć i zobaczyć jak mu się będzie jeździło, prawda?? a tak poza tym mówiłem o stronie stylistycznej, bo z jazdą tak jak Bear_ pisał, obraz z lusterka wstecznego to nie wszystko i idzie bez niego jeździć...
i druga sprawa to taka, że kolega jeździ z przyciemnionymi szybkami i widoczności nie ma takiej jak bez przyciemnienia i jeszcze żyje, więc usunięcie wycieraczki nie zrobi na nim dużej róznicy pod względem jazdy...
bo życie jest po to, by spełniać swoje marzenia
Awatar użytkownika
darx1204
Nowy

Halllooo hallloooo dawno w tym temaciku nie pisałem:):) ostatnimi czasy corsa dostała trochę nowych gratów które czekają na założenie i zrobienie czyli tylna lotka GSi, tylna klapa, elektryczne szybki oryginalne z corsy drzwi a zostało już założone: Soczewki i mechanizm fotela góra - dół czyli teraz w corsie się siedzi nisko:):)

I już w sobotę corsa leci do blacharza i lakiernika a potem tylko oczekiwanie

kilka fotek więcej narazie nie mam:P
Obrazek Obrazek Obrazek rl]
Awatar użytkownika
mariusz2247
Nowy

darx1204 pisze:I już w sobotę corsa leci do blacharza i lakiernika a potem tylko oczekiwanie
co będzie robione?? klapa tył na gładko :D ??
no i lampy ładne :)2
Awatar użytkownika
darx1204
Nowy

Co będzie robione na pewno podwozie spawanie nadkoli pospawanie podłużnic z przodu i z tyłu z myślą że kiedyś będzie swap na coś większego no i konserwacja. Nadwozie tylna klapa będzie jak jest w serii tylko z lotką gsi nowe drzwi nie zgnite i malowanie całości oczywiście sierpy i zderzaki zostają czarne w strukturze
Awatar użytkownika
KO$TEK
Nowy
Imię: Michał

Post autor: KO$TEK »

A mi sie nie widza te lampy przy naciagnietej masce... Albo - albo... Ale o gustach sie nie dyskutuje :-D Gratki zapalu, planow i powodzenia dalej :)2
Awatar użytkownika
mariusz2247
Nowy

darx1204 pisze:klapa będzie jak jest w serii tylko z lotką gsi
akurat na punkcie gładkiej klapy jestem chory, także wiesz... :-D
darx1204 pisze:oczywiście sierpy i zderzaki zostają czarne w strukturze
gratuluję decyzji :)2
Awatar użytkownika
darx1204
Nowy

I dzisiejsze dłubanie:D co zrobiliśmy hmm wybebeszyli kpl. drzwi pod malowanie plus do tego tylna klapę rozładowali u mnie aku:P przymierzyli tylną lotkę i w sumie bawili się markierem:P
kilka fotek z dziś:D
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek
i Funny Photo's
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R
Imię: mihau
Otrzymał podziękowań: 4 razy

Post autor: !markos »

dwukolorowa tragedia wlasnie zrobila sie jeszcze bardziej tragiczna :-?
Obrazek
Awatar użytkownika
darx1204
Nowy

Markos wiesz jakoś mnie Twoje komentarze nie ruszają moja tragedia możne jest nie najlepsza nie wygląda dobrze ale jeździ w porównaniu do Twojej hondy która tylko ładnie wygląda a niestety nie jeździ masz ją chyba dwa lata a jeździła tylko dwa tyg. po zapoznaniu się z tematem tak po krótce pozdrawiam pana gorąco:):)
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

pudlo: mam ja 5 lat, a jezdzila 13 miesiecy :lol:

oraz jesli wydawalo ci sie, ze mi pocisnales, to jestes w bledzie :lol: no ale.. nie od dzisiaj wiadomo, ze najlepsza i najdojrzalsza metoda przyjecia krytyki jest "mowisz, ze moja fura jest be, to ja pocisne po twojej" :)18

btw. do jezdzenia na codzien mam inne auto i w nim nie wyglupiam sie w zadne tuningi :pig:
Obrazek
Awatar użytkownika
Volter
Nowy
Imię: Tomek
Podziękował;: 2 razy

Post autor: Volter »

Markos, tylko skoro Ci się nie podoba to po co komentujesz? Każdy robi swój samochód jak lubi... Nie wszyscy mają tyle pieniędzy co ty, żeby mogli jeździć dwoma samochodami, z tego jeden żeby stał i był bezużyteczny.
Obrazek
Awatar użytkownika
darx1204
Nowy

Ale niestety wygłupiasz się w jakaś chorą krytyką która wydaje mi się że cię w jakiś sposób dowartościowuje twoja sprawa, sprawę wysokiego ego i grubego portfela zostaw sobie we własnej główce i w warszawce bo gdyby każdy miał tyle kasy jaką to się nie szczycisz
!markos pisze: btw. do jezdzenia na codzien mam inne auto i w nim nie wyglupiam sie w zadne tuningi :pig:
to by takiego forum jak corsasport by nie było bo każdy by jeździ czymś lepszym!! to że masz kasę na dwa samochody i na to ze jeden stoi 4lata Twoja sprawa pisz sobie co chcesz ja mam Wyje*** na Twoją opinie każdy robi pod siebie nie podoba się trudno. Myślałem że mając 32 latka na karku jesteś mądrzejszym człowiekiem cóż!!
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

Obrazek

tak. dowartosciowuje sie i chodzi dokladnie o to, ze jestem z warszafki, wpakowalem gruby hajs w projekt i mam dwie fury, a wy nie. nigga pliz..... :pig:

Volter pisze:skoro Ci się nie podoba to po co komentujesz?
aaaaa.. to forum jest tylko do slodzenia, ze fajnie, ladnie, cudownie, wspaniale? zapamietam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Volter
Nowy

Pewnie, że nie... Tylko ty wypowiedziałeś się w jakimś temacie pozytywnie?
Z tego co widzę to tylko twoja Honda jest najlepsza...

Z resztą nie ważne... Może też tak będę podchodził do całości w twoim wieku (oby nie...)

Ps.
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

Volter pisze:Z tego co widzę
najwyzszy czas wybrac sie do okulisty.

przypomina mi sie jak kiedys dorabialismy ramki do kierunkowskazow w zderzak w corsie wowa. pojechalismy do specow od laminatu na radzyminska. wyszedl do nas pan odpowiedzialny za popelnienie najbardziej szkaradnego poloneza jakiego w zyciu widzialem i po 5 minutach rozmowy stwierdzil "no, czarna corsa, to ja bym te ramki pomalowal na bialo, zeby taki kontrast byl, tak troche na sportowo bedzie" :)19

ja po prostu nigdy nie zrozumiem co kieruje ludzmi robiacymi bedluki i inne pierdoly blacharskie tego kalibru, malujacymi auta na 2 rozne kontrastujace ze soba kolory w wypadku jesli nie ma to byc oczojebny democar o watpliwej sile razenia. kojarzy mi sie to jednoznacznie z totalnym brakiem dobrego smaku i podlym silowym sposobem na wywolanie zainteresowania. to nie jest wlokno weglowe, ktore mozna tak eksponowac na srebrnym, bialym, czy zoltym samochodzie.
Obrazek
Awatar użytkownika
darx1204
Nowy

Markos wybacz ale jak bys nie zauwarzyl cirsa ma orginalne zderzaki i sierpy i lusterka pokryte zwykla struktura ktora pewnie byla zrobiona w fabryce opla wiec ja nie wiem o jaki kontrast Ci chodzi noo ale coż widac ze masz pojecie jak nikt inny. Gratulacje spostrzegawczosci lol, a pozatym ja nie mam zamiar robic samochodu jak reszte czyli wszystko w kolor noo nic pozdrawiam pana...
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

czarny/srebrny to jest kontrast. odsylam do slownika po znaczenie slowa "kontrast". domalowujesz w takim samym kontrastowym (do szczurowych czarnych plastikow) zestawieniu inne plastikowe tematy jak np. lotka, czym przypieczetowujesz to co pisalem wyzej - "bo ja nie zrobie tak jak inni, je*bne se (wzmacniajacy uczucie taniosci) kontrast!".
Obrazek
Awatar użytkownika
maximo
Nowy
Imię: Dariusz

Post autor: maximo »

Chodzi pewnie o to ze czarne zderzaki kojarzą sie z biednymi wersjami wyposażenia, bo wyglądają niestety ale trzeba to sobie powiedzieć biednie. :(
Mnie to tam prawde mówiąc loce co se kto robi z autem, ale jak juz robić to porządnie, oczywiście w ramach dostępnej gotówki. Dla mnie sprawa zderzaków wygląda tak jakby ktoś jadł ptasie mleczko na wage, bo twierdzi ze te z milki mimo tego ze jest dostępne i ma na nie pieniażki jest dla niego za dobre :lol:
Obrazek
Bagged c20rsa on DrIIIve
gawron
Nowy
Imię: Krzysztof

Re:

Post autor: gawron »

[quote="!markos"]pudlo: mam ja 5 lat, a jezdzila 13 miesiecy :lol:

z czego 12 miesięcy na lawecie do garażu :oko: ale tak jak tu ludzie piszą Twoja Honda to jest cudo reszta wszystko jest beee. a może zastanowiłeś sie kiedyś nad tym że nie wszyscy mają tyle kasy co Ty,i nie wszystkich stac na takie mody ktore im sie marzą ? każdy robi auto na tyle na ile go stac....
darx1204 rób auto tak żeby tobie sprawiało frajde a nie innym ;) narazie moim zdaniem jest dobrze;)
Obrazek
Awatar użytkownika
darx1204
Nowy

markosiu powiem tylko tyle lotka z tylu byla tylko przypasowana a w jaki kolor bedzie zobaczysz za dwa tygodnie... a to ze ma czarne zderzakni nie oznacza ze jest uboga pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
-=m&m=-
Website Admin
Website Admin
Imię: Michał
Podziękował;: 7 razy
Otrzymał podziękowań: 12 razy
Kontakt:

Post autor: -=m&m=- »

wątek pozostaje zamknięty do chwili zweryfikowania kto pierwszy zaczął obrażać drugą osobę.

Ps. w momencie, w którym krytyka pomysłów drugiej osoby przechodzi w krytykę samej osoby zostaje przekroczona granica kultury osobistej, którą staramy się utrzymać na tym forum.

Ps2. oboje zostajecie nagrodzeni ostrzeżeniem.
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
Awatar użytkownika
darx1204
Nowy

Dziękuję i prosiłbym o wyczyszczenie tego spamu pozdrawiam

-- 19 lip 2011, o 12:12 --

No i od wczoraj na dwa tygodnie posiadaczem silver&black jest lakiernik który zaopiekował się nią podczas destrukcji rudej i innych mankamentów mojego opelka:D:D dziś został zakupiony tylny pas i ścianka bo corsa dostała już jakiś czas temu w pupę i się pogniotła:(:(

Kilka fotek z prac i wybebeszania Corsy wiele nie ma ale będę aktualizował:D
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Konik
Moderatorzy
Moderatorzy
Imię: Grzegorz
Kontakt:

Post autor: Konik »

heh no postępu:] zderzaki i sierpy w kolor?
Przypomniła mi sie moja rok temu jak ja malowałem:] heh

powodzonka:]
Obrazek
"Nigdy nie lekceważ corsy" ;D
c16xe --> ... ;)

Pamiętaj, wymień świece.
tnj86
Nowy

Post autor: tnj86 »

No darx1204 widzę ze sporo tej rudej masz i nawet zdziałała już trochę :/. Po fotkach zrobionych telem życzę ci abyś wyprowadził ją na prostą i to tak abyś był zadowolony, bo tylne nadkola według mnie są "tragedią" i zadbaj o gniazda sprężyn od razu bo jeśli nadkola są w takim stanie to gniazda mogą być już nadżarte przez rudą lub zapadnięte, ale wierze że dasz rade i czekam na foty z postępów prac ;]

Powodzenia
Awatar użytkownika
Krzy Krzy
Nowy
Imię: Kamil
Kontakt:

Post autor: Krzy Krzy »

Nie jest tej rdzy aż tak sporo.
Powodzenia :)2
Bóg dał nam nogi, abyśmy doszli tam, gdzie nie dojedziemy na GLEBIE ...
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

KonikGSI pisze:zderzaki i sierpy w kolor?
ZARTUJESZ???!!!!! :0 zabilby tym wizje, o ktora walczyl tak zaciekle, ze az kreske dostal :grin: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Volter
Nowy

Każdy ma taką wizje jaką chce mieć i nie koniecznie wszystkim musi się podobać... temat jest Silver & black więc zderzaki zostają plastikowe z tego co wiem...
Obrazek
Awatar użytkownika
darx1204
Nowy

Zderzaki i sierpy zostają w czarnym kolorze jak mówi Volter a czy się komuś podoba czy nie to już wasza sprawa:):)

Nooo i mega pack fotek z demontażu wnętrza rudej dużo ale trzeba się ogarnąć i ją likwidować:) Lekarz powiedział że będzie żyć:):)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekObrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
!markos
M A S T E R

bardzo fajny stiker, nie myslales, zeby zamienic ten obsikany logotyp na H? :grin:
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze Auta”