Morska skarpeta , Corsa b ze słupska

Tutaj umieszczamy opisy aut nie spełniających założeń forum Nasze Projekty
korzenio
Świeżak
Imię: Mateusz
Podziękował;: 0
Otrzymał podziękowań: 0

Re: Morska skarpeta , Corsa b ze słupska

Post autor: korzenio »

bear , przy - 40 ten hokej u kumpla był założony bezposrednio na zderzak bez tego miejsca na stary hokej, i miał 1cm do ziemi . a ja nie chce tym hokejem jechac po kazdym wzmiesieniu :) dlatego zostawiam miejse na innny w razie W :)
Karczo_27
Nowy
Otrzymał podziękowań: 6 razy

Post autor: Karczo_27 »

Kolego -40 to naprawdę nie gleba, nie ma co panikować... :oko: Ale ten hokej zdecydowanie out... Popatrz na auto z profilu, nie pasuje on do niczego i wygląda raczej jak pług, co przu ogromnym prześwicie między kołem a nadkolem wygląda niesmacznie... Rozważyłbym zmianę dokładki na ori lub ewentualnie na taką z Astry II
(foto poglądowe, autorstwo Staneq http://img222.imageshack.us/img222/2317/23ot1.jpg )
Powodzenia w modzeniu :)2
Awatar użytkownika
mr.suchy
Świeżak
Kontakt:

Post autor: mr.suchy »

Fazzie pisze:Bez urazy, ale wyglada to strasznie kiepsko i nie pasuje tutaj zbytnio. Chociaz nie dalo rady zalozyc tej dokladki tak zeby nie bylo widac oryginalnych otworow mocujacych w zderzaku na oryginalna gume?
zgadzam się w 100%. Po drugie pod tym BRA po zimie wyjdzie rdza. Niestety sam dużo już malowałem swoja Corsa (spray) i powiem że ta technika nie ma sensu.

Pozdrawiam
Opel Corsa B 1.4 X14SZ, ver. 3 drzwiowa, szyberdach, 2x AIR BAG. Dziennik wydatków
Obrazek
korzenio
Świeżak
Imię: Mateusz

Post autor: korzenio »

Panowie , czytajcie temat od poczatku , MASKA bedzie nowa na wiosne , ta maska i tak rdzewieje i tak :)

a dokladka naraze niech se wisi dorwe lepszy hokej to zmienie :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze Auta”