Instalację w drzwiach pod nie mam, w skrzynce są piny pod bezpieczniki do nich, mam więc nadzieję, że podłączę, dołożę joy do sterowania, uzupełnię bezpieczniki i będą działały jak trzeba.

mam komplet z vectry a, założę przy okazji dorabiania instalacji pod lusterko fotochromatyczne, podświetlane daszki z vectry b i lampkę nad tylną kanapą, za jednym razem wszystko ogarnę.daavid117 pisze:Masz szyberdach, a nie myślałeś o elektrycznym? Zestaw od Astry F albo Vectry B jest plug&play.
Ja sobie zamontowałem i latem jest baja z takim czymś. Co prawda nie mam klimy, więc szyberdach w użyciu bez przerwy gdy jest gorąco. Do tego planuję dodać domykanie jak zrobię elektrykę szyb w drzwiach.
SpidiX pisze:Nie montowałbym ledów do tych lampek sam mam i słabo to sie spisuje lepiej dobre takie bańki jak tam są kup
lusterko z obudową z Vectry C / Signum/ z omegi C też pasujedaavid117 pisze:Diody będą lepiej oświetlały. Wiem, bo mam.
Co do lusterka - z jakiego samochodu wyciągnąłeś to fotochromatyczne?
Ty tak na poważnie ?SpidiX pisze:Jeśli możesz wytłumacz mi czym sie różni takie lusterko![]()
Typ lusterka wewnętrznego, automatycznie ściemniającego się, które zapobiega oślepianiu kierowcy przez światła samochodów jadących z tyłu.
są tylko chwilowo zdemontowane, bo ten panel w carbonie jest w wersji bez otworów na przyciski, teraz się zastanawiam czy w nim ciąć, czy lepiej zrobić w hydro ten drewniany, żeby pasował do resztyKRYSTEX pisze:A gdzie grzane stołki, bo pamiętam, że chyba miałeś?
szymi870 pisze:Z doposażaniem idziesz w dobrym kierunku , rozumiem że masz zamiar podłączyć wszystko co wychodziłoTo teraz szukaj sprysków reflektorów .
P.S. ten badlook jest tragiczny ,przód wygląda jak w VW swetrze 4
dokładnie tak, zmieniły ponownie właścicielaBear_ pisze:Czy to moje lampy ?Bo widzę na fotce nocnej, że nie ma oprawki soczewki jak to było u mnie