Powroty po latach
Regulamin forum
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
PRZECZYTAJ: Główne Reguły CorsaSport.pl
- ja37
- Support Team
- Imię: Grzesiek
- Model auta: Astra H GTC
- Silnik: Z20LEH
- Podziękował;: 3 razy
- Otrzymał podziękowań: 26 razy
Re: Opłata za serwer 2020 str.13
Nie komplex.
Mieszkam w takim miejscu, że te squrwisyny spać nie dają, tylko słychać odkręcanie manetki w weekend.
Mieszkam w takim miejscu, że te squrwisyny spać nie dają, tylko słychać odkręcanie manetki w weekend.
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 1 raz
- Kontakt:
Nie wiem jak na żywo ale twoja Corsa bardzo ładnie i schludnie jest zrobiona Widziałem kiedyś filmik na YT to chyba to auto nie?raf02 pisze: ↑14 sie 2022, o 23:00Co racja to racja.Bronek_84 pisze: ↑14 sie 2022, o 15:08 A dzisiaj kupić dużo lepsze auto z podobną mocą, które też ma szmery bajery i w dodatku napęd na 4 to żaden wyczyn. Ja 20 lat temu myślałem "tylko corsa" "zawsze corsa" "jak za kilka lat odłożę to zrobię sobie taką jak chłopaki z forum" A tu mięło dosłownie trzy może cztery lata i pojawiło się tyle fajnych lepszych samochodów, że głowa boli. Skrzynie biegów dwusprzęgłowe bajka... Nawet zwykła rodzinna ośka z dsg po programie za 1200zł dawała super frajdę z jazdy Zdecydowanie wolę ten kierunek motoryzacji niż ciągłe siedzenie i grzebanie (co i tak bardzo lubię) dniami i nocami w garażu a życie ucieka przez palce. Dzieci dorastają chcą tobą pobyć a ty nie masz dla nich czasu bo trzeba iść kolektor spawać... To już nie dla mnie, osiedzę się 3 lata po nocach w garażu, wyjadę, a objedzie mnie prawie seryjne Audi A3 kupione za 35 tysi z otomoto
Zaznaczam, że kibicuję, szanuję i podziwiam ludzi który takie garażowe projekty tworzą
Ktoś kto ma więcej czasu i zapał będzie sobie dłubał obojętnie co by to było i jaki efekt osiągnie
Nie zbadane są pokłady ludzkiej wyobraźni®
-
- Nowy
- Kontakt:
No i co to daje, że pogonisz tego czy tamtego? jest przez to lepiej?
- raf02
- Nowy
- Imię: Rafał
- Model auta: Corsa B
- Silnik: Saab B204 Turbo
- Podziękował;: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 2 razy
- Kontakt:
Bardzo możliwe, najlepiej teraz przy starszych autach trzymać się oryginału, delikatne zmiany tylko wprowadzić aby na obecne czasy przyjemniej się użytkowało
Corsa B & Saab | 2.0 Turbo projekt
225HP / 347Nm
225HP / 347Nm
-
- Nowy
- Kontakt:
Powiedział ten co silnik z saba wstawił i ciął podłużnicę bo nie wyszedł Spoko, bardzo fajna ta Twoja corsa taka nie zwieśniaczona
- Ocena: 100%
-
- Nowy
- Model auta: Corsa A
- Silnik: 20XE
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Samemu zbudować to jest to
Kupić gotowca to każdy może (nawet na kredyt)
Btw
Niezły offtop się tu zrobił, jedyny czynny wątek na tym forum
Kupić gotowca to każdy może (nawet na kredyt)
Btw
Niezły offtop się tu zrobił, jedyny czynny wątek na tym forum
-
- Nowy
- Kontakt:
Tylko pytanie czy tego, którego stać czy nazwać go gorszym? Są ludzie co nie umieją ale mają hajs, są ludzie co umieją mają trochę kasy ale nie mają kiedy albo się już im nie chce....... Już od tygodnia myślę o tym właśnie że off się zrobił okrutny A, że tu taki tłok to nikt nie interweniuje
-
- Nowy
- Kontakt:
Jest na urlopie dzieje się tu tyle, że nie ma komu pisać
-
- Użytkownik Premium
- Otrzymał podziękowań: 0
Grzechu powiem Ci, że wrażenia z jazdy kosiarką bezcenne, za resztę zapłacisz kartą
- Wydra9
- Użytkownik Premium
- Imię: Rafał
- Model auta: Corsa B
- Silnik: C20NE
- Podziękował;: 10 razy
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
Ja tam swoja corsinke trzymam nadal w lato jeżdżę ciesze sie wracam do dawnych czasów bo to moje pierwsze auto i człowiek w nim sie czuje młodszy wspomina a grzebie dalej przy niej dokończam rzeczy które chciałem zawsze zrobić. Kiedyś głównym ograniczeniem była kasa. teraz na codzien jeżdżę sobie signumkiem 1.9 180km wystarcza z wyposażeniem cosmo wiec jest wygodnie, bajery itd ale nadal lobię jeździć corsa i naprawdę daje mi to dużo frajdy wydeszek irmschra to i cos tam sobie popiarduje, silnik to zwykłe 2.0 8V po dłubane, moze ze 130 konia jest, wystarcza. z reszta i tak pewnie dziś ludzie patrzą jak na młotka jak auto tak drze morde czy pali gume, mam to gdzieś :)a i mandaty wykroczenia, państwo policyjne to i strach... a cennik maja chory... EUROPEJSKI