chlodnia z cc 1.8 gsi

linki i zwrotnice z piastami z CC 1.7 cdti

rozrzad i uszczelki misek

silnik planujemy zalac takim olejem

z tego co juz wiemy to nie podejda zaciski z tarczami z astry pod te zwrotnice

byle sie do soboty wyrobicieMatex pisze:styknom 260 bo wkoncu z tylu tyz bydom tarcze
hmm no wlasnie ciekawe czy do soboty zdążycie....Tom pisze:Matex pisze:byle sie do soboty wyrobicie![]()
![]()
wlasnie przymiarka byla i piasty z astry nie podejda pod belke z CC, jest inny rozstaw srobAdamXXL pisze:Z tego co patrzyłem to do tej belki pasują piasty z astry i teoretycznie wystarczy przekręcić wszystko z jej belki. Z przodem więcej zabawy.czester 1 pisze: wlasnie tylko w 1.7 dieslu wystepowaly kola na 5 srub, a ja juz kupilem tylna belke z CC gsi na 4 sruby
faktycznieczester 1 pisze:wlasnie przymiarka byla i piasty z astry nie podejda pod belke z CC, jest inny rozstaw srobAdamXXL pisze:Z tego co patrzyłem to do tej belki pasują piasty z astry i teoretycznie wystarczy przekręcić wszystko z jej belki. Z przodem więcej zabawy.czester 1 pisze: wlasnie tylko w 1.7 dieslu wystepowaly kola na 5 srub, a ja juz kupilem tylna belke z CC gsi na 4 sruby![]()
corsa 1.7 cdti tez powinna miec tarcze z takim rozstawem, Tom jakie masz Ty?marmi pisze:jesli zalezy ci na taczach z tyłu i piaście 5-cio srubowej.... to poszukaj z opla combo c 1,7 cdti one mają tez rozstaw 5x110 ale od corsy różnia sie właśnie tym że maja z tyłu tarcze nie bębny....
corsa ma roztaw tak samo 5x110 ale z tyłu w corsie są dane bębny, natomiast w combo są tarcze....czester 1 pisze:corsa 1.7 cdti tez powinna miec tarcze z takim rozstawem, Tom jakie masz Ty?
Innej opcji napewno nie ma ...czester 1 pisze:pozostaje rozwiert piast z gsi na 5 srob...
rozwiert tez odpada, gdyz srenica roztawu 5-ciu srub wyszlaby na rantach-=kLaRi=- pisze:Innej opcji napewno nie ma ...czester 1 pisze:pozostaje rozwiert piast z gsi na 5 srob...
Tak sobie myślę ,po co kombinujecie tyle z tymi hamulcami ,jak można by poskładać ,żeby jeździło pierw a potem rzeźbić...