II Zlot CTM w Miedzianej Gorze
- Porszak
- Support Team Leader
- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
Gobo na BP/ARAL Pb95 stoi po 3.89(mowie o belchatowie), natomiast co mnie zdziwilo ostatnio bardzo w lodzi na JET'cie bylo po 3.72. zawsze bylo tak ze u nas w belku bylo taniej niz w lodzi.Gobo a skoro bedziesz ejchal przez belchatow to mzoe dalej pojedziemy razem? tylko Hiv chce ejechac dopiero kolo 18
. pogadam z nim jeszcze....

- Gobo
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Nie ma sprawy będe jechał koło 15 więc spoko , wieczorem będe na GG ,Porszak pisze:Gobo na BP/ARAL Pb95 stoi po 3.89(mowie o belchatowie), natomiast co mnie zdziwilo ostatnio bardzo w lodzi na JET'cie bylo po 3.72. zawsze bylo tak ze u nas w belku bylo taniej niz w lodzi.Gobo a skoro bedziesz ejchal przez belchatow to mzoe dalej pojedziemy razem? tylko Hiv chce ejechac dopiero kolo 18. pogadam z nim jeszcze....
Wyginaj śmiało ciało
-
- Swój
- Kontakt:
Jako, ze mam kaca i musze sie zbierac do roboty i nie bede mial dostepu do kompa zanim wszyscy wyjedziecie
chcialbym wam zyczyc najlepszej zabawy w granicach rozsadku
dobrych czasow na torze, promocji cen benzyny na lokalnej stacji oraz lekkiego kaca dnia nastepnego
Ja niestety nie bede w stanie dojechac do was chocby po to, by pokibicowac na torze i posiedziec przy ognisku - robota
Prosba, robcie duzo duzo zdjec i filmikow, by bylo co ogladac.
Wow - ja chce zobaczyc w koncu ta tapicerke tak wiec pstryknij ja
Have fun.

Prosba, robcie duzo duzo zdjec i filmikow, by bylo co ogladac.
Wow - ja chce zobaczyc w koncu ta tapicerke tak wiec pstryknij ja

Have fun.
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
jutro ma byc upal
aparatow bedzie mnostwo! na pewno moja tapicerka tez zalapie sie na jakies zdjatko
osman, ja i markos wpadamy jutro... chcielibysmy jeszcze o maslow zachaczyc, ale jakos brak nam informacji co i jak i wogole... jesli ktos sie tam wybiera, ma info, wie jak tam trafic... zlapcie sie z osmanem moze na gg i pomozcie nam

aparatow bedzie mnostwo! na pewno moja tapicerka tez zalapie sie na jakies zdjatko

osman, ja i markos wpadamy jutro... chcielibysmy jeszcze o maslow zachaczyc, ale jakos brak nam informacji co i jak i wogole... jesli ktos sie tam wybiera, ma info, wie jak tam trafic... zlapcie sie z osmanem moze na gg i pomozcie nam

c20rsa, czlowieku meeen!
- Aro
- Weteran
- Imię: Arek
No to ja się wypowiem jako pierwszy, który już wrócił (niestety) z Miedzianej! Było zajebiście!!! Szkoda że mogłem być tylko jeden niecały dzień, ale i tak niech żałują Ci co nie byli - naprawdę jest czego!
Słowa uznania dla Flippera, Sieraka, Satana i wszystkich którzy odpowiadali za świetną organizację zlotu!
Relacje wkrótce
Słowa uznania dla Flippera, Sieraka, Satana i wszystkich którzy odpowiadali za świetną organizację zlotu!
Relacje wkrótce

-
- Nowy
- Kontakt: