..:Spoty w centrum:..
- -=m&m=-
- Website Admin

- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
emsy beda na Boze Ciało w łodzi więc moze jakiegoś spota by sie urzadziło ?? w sobote jest cwiartka w pabianicach http://www.smmit.pl/ a ja na maha moze bym zajrzał zobaczyc jak bardzo wydech dusi c20xe

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
spocik sie odbyl, dopisalo sztuk: 4 z czego chyba tylko "jedna pelnosprawna"
. moja bez plastikow z boku, d12 niezapalajaca, choc na spota postanowila sie naprawic i Anii z zapalajacym sie check'iem nie wiadomo skad. tak wiec najsprawniejsze chyba bylo 2.0 frankiego
oczywiscie przejechalismy sie z majkiem i jeeeest, fajnie, albo inaczej: zaaaaajjebiscie...
(mimo ze majk ma bardzo dluga skrzynie - 200 na 3)
foty beda, o ile sie nie skasowaly
aha i ja sie nie myje do nastepnego spotu
. z gory przepraszam wszystkich 
fajnie bylo sie spotkac znow. pozdro dla wszystkich przybylych
oczywiscie przejechalismy sie z majkiem i jeeeest, fajnie, albo inaczej: zaaaaajjebiscie...
foty beda, o ile sie nie skasowaly
aha i ja sie nie myje do nastepnego spotu
- D12
- Weteran
- Imię: Daniel
- Model auta: Corsa B
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Więcej na temat ozdrowienia chwilowego mojej corsy w innym topicu. Fakt 2.0 ładnie wygląda upchnięte pod maską a jeszcze lepsze ma właściwości jezdnePorszak pisze:spocik sie odbyl, dopisalo sztuk: 4 z czego chyba tylko "jedna pelnosprawna"![]()
. moja bez plastikow z boku, d12 niezapalajaca, choc na spota postanowila sie naprawic i Anii z zapalajacym sie check'iem nie wiadomo skad. tak wiec najsprawniejsze chyba bylo 2.0 frankiego
Nie zapominaj o 3 klocu, który siedział na tylnej kanapie. Nie często się zdarza przejazdza 2.0 więc nie mogłem nie skorzystać. Dla mojej dupohamowni ogromna różnica między 1.6 a 2.0 i ten dźwięk i gorąc spod maskiPorszak pisze:
oczywiscie przejechalismy sie z majkiem i jeeeest, fajnie, albo inaczej: zaaaaajjebiscie...(mimo ze majk ma bardzo dluga skrzynie - 200 na 3)
Mi również było miło się spotkać po tak długiej i oczekiwanej przerwie. Ciesze się, że corsa mi odpaliła bo dzisiaj rano juz tego nie chciała.Porszak pisze:
Fucken. Do następnego spota.
-
ania1981
- Świeżak
Było bardzo fajnie 
M&M - gratuluję kolejnych zmian
Dziękuję za pamięć i sms'a od Porszaka, bo nie ukrywam że nie tak często zaglądam na forum i pewnie przegapiłabym spotkanie.
Miło było poznać bliżej Izę i Martę
Do zobaczenia....następnym razem wezmę ze sobą swojego faceta (tak jak mówiłam - był podejrzliwy
)
M&M - gratuluję kolejnych zmian
Dziękuję za pamięć i sms'a od Porszaka, bo nie ukrywam że nie tak często zaglądam na forum i pewnie przegapiłabym spotkanie.
Miło było poznać bliżej Izę i Martę
Do zobaczenia....następnym razem wezmę ze sobą swojego faceta (tak jak mówiłam - był podejrzliwy
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
żółty i czerwony wpadaja dziś do Łodzi i chyba zostana do sobotyania1981 pisze: Do zobaczenia....następnym razem wezmę ze sobą swojego faceta (tak jak mówiłam - był podejrzliwy)

"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- D12
- Weteran
- Kontakt:
Siema, akurat twój corsolot dobrze nadaje się na streeta z Porszakiem, jednakże jego silniczek jest jeszcze na dotarciuja37 pisze:Ja się piszę, kiedy, gdzie i o której?
Ja chętny na spota jestem i moge do Bełchatowa też podjechać. Jedyną dla mnie przeszkodą jest to, że jutro odbieram auto z serwisu ( wymiana łożyska w kole przednim etc.) i nie mam pojęcia o której mi je oddadzą i czy stan po naprawie będzie mnie zadowalał.Porszak pisze:ostatni spot byl w lodzi jak pamietam. moze tym razem w belku?ja do lodzie tez moge wpasc i najbardziej pasuje mi piatek, ale zanim sie wypuszcze w trase chcialbym jeszcze posmigac po miescie bo dopiero mam 300km najechane. i od tego ile nasmigam uzaleznialbym wpadniecie do ldz
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
Porszak ma jeszcze jutro dzwonic, jak wszystko dobrze pojdzie to moze wieczorkiem sie spotkamy ??D12 pisze: Ja chętny na spota jestem ....
Ps. Dzwonil ktos do Ani ?
- Porszak
- Support Team Leader

- Imię: Marcin
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
- Kontakt:
przepraszam Was bardzo moi drodzy, ale jakos dziwnie tajemniczo kolega zaprosil mnie na impreze, domyslam sie ze kawalerski, a to moj bardzo dobry ziom wiec nie wypada odmowic, stad bede mial czas tylko do 20. poza tym do lodzi jeszcze poki co nie chcialbym sie wybierac bo zrobilem dopiero 420km
sory jeszcze raz. zbierajcie sie na miescie i bawcie dobrze
sory jeszcze raz. zbierajcie sie na miescie i bawcie dobrze
- -=m&m=-
- Website Admin

- Kontakt:
Rowniez pozdrawiamyD12 pisze:Pozdro dla m&m sów widzianych na zachodniej jadących w stronę manufakturyAkurat wtedy ems łamał przepisy drogowe
hehe
my w niedziele odpadamyD12 pisze: Odebrałem autko, jeżeli który z was chętny jest na niedzielny spocik to ja się piszę
- D12
- Weteran
- Kontakt:
Nie ty jeden-=m&m=- pisze:Rowniez pozdrawiamyD12 pisze:Pozdro dla m&m sów widzianych na zachodniej jadących w stronę manufakturyAkurat wtedy ems łamał przepisy drogowe
hehe
a jesli chodzi o przepisy to nie moge sie połapać w tych łodzkich remontach
![]()
Szkoda w takim razie innym razem...-=m&m=- pisze:
my w niedziele odpadamy
-
ania1981
- Świeżak
Witam i pozdrawiam wszystkich
w końcu zajrzałam i widzę że o mało mnie nie ominął spocik
Daniel - nie wiem czemu ale nie otrzymałam żadnego sms'a (byłam wtedy w Pradze - mała podróż poślubna...hahaha.... i może dlatego - chociaż to dziwne).
Teraz już jestem w Łodzi - jakby się cos "kroiło" dajcie znać to razem z mężem
wpadniemy.
Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam....i do zobaczenia.
Daniel - nie wiem czemu ale nie otrzymałam żadnego sms'a (byłam wtedy w Pradze - mała podróż poślubna...hahaha.... i może dlatego - chociaż to dziwne).
Teraz już jestem w Łodzi - jakby się cos "kroiło" dajcie znać to razem z mężem
- D12
- Weteran
- Kontakt:
Może gdzieś zahaczył o jakiś szczyt i nie doszedł. Następnym razem jak będzie spot to wyśle jeszcze raz sms nie ma problemaania1981 pisze:Witam i pozdrawiam wszystkichw końcu zajrzałam i widzę że o mało mnie nie ominął spocik
![]()
Teraz już jestem w Łodzi - jakby się cos "kroiło" dajcie znać to razem z mężemwpadniemy.
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Re: ..:Spoty w centrum:..
Ja już bez corsy ale chętnie wpadnę gdyby coś w Łodzi się działo. Coś z Porszakiem już napomknęliśmy o którymś weekendzie 
PS. Jak fajnie patrzeć na pierwsze posty z tego wątku... Się łezka w oku kręci
PS. Jak fajnie patrzeć na pierwsze posty z tego wątku... Się łezka w oku kręci
Może znów corsa...
- D12
- Weteran
- Kontakt:
Re: ..:Spoty w centrum:..
Porszak zapraszał do Bełchatowa zlocik astry ale brakło sił i czasu....
Następnym razem postaram się być
centrum
Następnym razem postaram się być
STOP Pijanym kierowcom