II Zlot CTM w Miedzianej Gorze
-
- Nowy
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Uff... chyba się udało! (mam internet 3tyg.)
To mój pierwszy post.
Witam wszystkich klubowiczów i klubowiczki.
Ja również pragne podziękować za zorganizowanie zlotu - było nieźle
i licze na częstsze spotkania.
To pozwoli na lepsze poznanie Was.
Żałuje tylko że tak mało było starszych Cors .
(Was też tak spiekło? )he he
To mój pierwszy post.
Witam wszystkich klubowiczów i klubowiczki.
Ja również pragne podziękować za zorganizowanie zlotu - było nieźle
i licze na częstsze spotkania.
To pozwoli na lepsze poznanie Was.
Żałuje tylko że tak mało było starszych Cors .
(Was też tak spiekło? )he he
Corsa A 1.4i C14NZ
- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Ja dopiero na chwile dorwalem sie do netu, wiec raczej zadnych rewelacji nie stukne, ale wypada mi sie tylko dolaczyc do wszystkich pochlebnych opinii o zlocie, bylo naprawde Zajebiscie , gratuluje organizacji (w pewnych momentach mocno freestylowej , ale grunt, ze bardzo udanej ), proby byly swietne (pozdro dla aso z mojej strony za autko zastepcze ) no i glowne thanx za doborowe towarzystwo, z ktorym naprawde ciezko by bylo zle sie bawic, impra byla wykrecona czlowieku meen - DZIEKI WSZYSTKIM!!!
A tak BTW: zajefajne podpisy macie Scotty, ja znowu lapie wkret, ze Twoj woz to jakas profesjonalna ekipa telewizyjna
u mnie bylo tez "Markos Ty psujo!"!markos pisze:zauwazyliscie, ze dziwnym zbiegiem okolicznosci wszyscy maja na gadulcu statusy typu "miedzianka rox", "miedzianka rulez", "bylo zajebiscie" itd?
Spytaj Markosa..Matys pisze:(Was też tak spiekło? ) he he
A tak BTW: zajefajne podpisy macie Scotty, ja znowu lapie wkret, ze Twoj woz to jakas profesjonalna ekipa telewizyjna
Blue Corsa
koni kit on board
koni kit on board
- czester 1
- Weteran
- Kontakt:
no witam
ja jeszcze tutaj urlopuje(do końca tygodnia) a teraz kusiło mnie zobaczyć fotki i filmy więc siedze w jakieś kawiarence.
Sory że musiałem was opuścić ale dostałem telefon-sprawy rodzinne.
Żałuje jak cholera bo napewno dużo mnie omineło i kilkoma osobami się nie widziałem
Jak teraz przejeżdżam koło toru to jest co wspominać
pozdro...
ja jeszcze tutaj urlopuje(do końca tygodnia) a teraz kusiło mnie zobaczyć fotki i filmy więc siedze w jakieś kawiarence.
Sory że musiałem was opuścić ale dostałem telefon-sprawy rodzinne.
Żałuje jak cholera bo napewno dużo mnie omineło i kilkoma osobami się nie widziałem
Jak teraz przejeżdżam koło toru to jest co wspominać
pozdro...
- Hiv
- Weteran
- Kontakt:
Ja po przeprowadzce odzyskałem neta więc dopiero teraz mogę coś napisać...
MIEDZIANA II na dłuuuuuuugo zapadnie nam(mnie i andzi) w pamięci! Pewnie aż do następnej rundy
Było rewelacyjnie! Zgadzam się z każdą wypowiedzią powyżej. Szkoda, że tak krótko ale na prawdę było bardzo miło was poznać! Sobie i wszystkim, życze więc wiecej takich wspólnych imprez. Zarasz pisze do Flipperka bo mam nadzieje, że moje zdjęcia również znajda sie na http://www.ctm.pl.
Jeszcze raz dzieki wszystkim obecnym bo to dzieki nam wszystkim CTM ma co wspominać
MIEDZIANA II na dłuuuuuuugo zapadnie nam(mnie i andzi) w pamięci! Pewnie aż do następnej rundy
Było rewelacyjnie! Zgadzam się z każdą wypowiedzią powyżej. Szkoda, że tak krótko ale na prawdę było bardzo miło was poznać! Sobie i wszystkim, życze więc wiecej takich wspólnych imprez. Zarasz pisze do Flipperka bo mam nadzieje, że moje zdjęcia również znajda sie na http://www.ctm.pl.
Jeszcze raz dzieki wszystkim obecnym bo to dzieki nam wszystkim CTM ma co wspominać
Może znów corsa...
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
Pewnie teraz to kazdy sie przyznaczester 1 pisze:ja dzisiaj znalazłem w schowku w aucie cd "Jacek smerfne hity".Pamiętam że w piątek wieczorem ktoś to ze mną puszczał to w aucie.Czyj to cd - to oddam na najbliższym spotkaniu
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila