c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Imię: Grzesiek
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Dawaj dawaj
)
Ps: Wow ... brak mi slow normalnie... Moze znajdziesz kupca na twoje 256 tutaj
Markos chyba nie ma
?! ?
Ps: Wow ... brak mi slow normalnie... Moze znajdziesz kupca na twoje 256 tutaj
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
https://www.facebook.com/KolorowePasy/
Teraz Audi A3 Sportback S-Line 2012 2.0TDI CR 170->210KM , Pakiet zderzaków S3, 19" + gwint i czerwone pasy
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
WOWiq a może w tej paczce jest coś dla mnie??wow pisze:teskno mi za c20rsa ktora ciagle stoi i stoi i stoi i robia sie te malpie wybiegi i robia... ale dzis dotarla do mnie paczka... o ktorej istnieniu zupelnie zapomnialem... no a w paczce zawartosc malego jupdejtu na c20rsa.com...
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
Subaru Impreza STi MY04 EU-Spec - SPRZEDANE
Ford Fiest 98r. - SPRZEDANE
Audi A3 Sportback 1.8 TFSI oraz VW Golf 6 1.8 TSI
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
Markos ,superowe te wskazniki + podswietlenie, teraz bedziesz musial zmienic pods. reszty dechy zeby wspolgralo :DD
) Nice!1
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
no... normalnie ladne ma te zegarki markos... teraz jeszcze chlopak musi sobie zrobic normalnie biale zegary 
fajne, fajne... moje carbonowe sa szczurkami, ale ja swiadomie takie szczurki kupilem, zeby jakos mi to pasowalo do czarnego srodka
klari: zanim powieksze sobie heble te 256 musze zmeczyc do cna... nie ma sensu zeby je sprzedawac wiec zjem je do konca...
kozzi: paczki na ktora czekamy obaj jeszcze nie wyslano nawet... i nie wiem kiedy zostanie wyslana... chyba dosc odlegla sprawa
fajne, fajne... moje carbonowe sa szczurkami, ale ja swiadomie takie szczurki kupilem, zeby jakos mi to pasowalo do czarnego srodka
klari: zanim powieksze sobie heble te 256 musze zmeczyc do cna... nie ma sensu zeby je sprzedawac wiec zjem je do konca...
kozzi: paczki na ktora czekamy obaj jeszcze nie wyslano nawet... i nie wiem kiedy zostanie wyslana... chyba dosc odlegla sprawa
c20rsa, czlowieku meeen!
-
kozzi
- Weteran
- Imię: Marcin
powiem tylko jedno...........aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawow pisze:kozzi: paczki na ktora czekamy obaj jeszcze nie wyslano nawet... i nie wiem kiedy zostanie wyslana... chyba dosc odlegla sprawa
Opel Corsa B 95r. - SPRZEDANE
- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
:DDDDDDDDwow pisze: klari: zanim powieksze sobie heble te 256 musze zmeczyc do cna... nie ma sensu zeby je sprzedawac wiec zjem je do konca...
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
dobra, nie ma to tamto trzeba sie wziac do roboty
oto kolejny gadzet ze stajni c20rsa.com - markosowe smt6
nowka sztuka, swieza, dopiero co kupiona

fajne, nie?
no to teraz w nastepnej kolejnosci dojedzie kask i rekawiczki, ale powiedzmy, ze nie ma to zbyt wiele wspolnego z dlubaniem silnika
powoli bedziemy juz chyba rozdlubywac silnik.. w najlepszym wypadku na maj bedzie wlozony, ale tylko z dolotem i wystrojony.
obstawiam ~130ps
jesli nie na maj to powolutku bedziemy go dlubac i robic, zeby wlozyc wycacany na lipiec i pokazac sie w miedziance juz w docelowym setupie za wyjatkiem walkow (drogie..) i chyba wydechu (zalezy czy wow sie wyrobi z turbo)
z teoretyka staje sie powoli praktykiem, no nie malkontenci?
oto kolejny gadzet ze stajni c20rsa.com - markosowe smt6
nowka sztuka, swieza, dopiero co kupiona

fajne, nie?
no to teraz w nastepnej kolejnosci dojedzie kask i rekawiczki, ale powiedzmy, ze nie ma to zbyt wiele wspolnego z dlubaniem silnika
powoli bedziemy juz chyba rozdlubywac silnik.. w najlepszym wypadku na maj bedzie wlozony, ale tylko z dolotem i wystrojony.
obstawiam ~130ps
jesli nie na maj to powolutku bedziemy go dlubac i robic, zeby wlozyc wycacany na lipiec i pokazac sie w miedziance juz w docelowym setupie za wyjatkiem walkow (drogie..) i chyba wydechu (zalezy czy wow sie wyrobi z turbo)
z teoretyka staje sie powoli praktykiem, no nie malkontenci?

- !markos
- M A S T E R
oczywiscie, ze warto.. szczegolnie, ze nie zamierzam spoczac na laurach i po strojeniu dolotu za jakis czas trzeba bedzie wystroic go ponownie pod wieksze wtryski i walki..
swinia jest prostsza, bo mozna klepnac nowy program na ulicy. z reszta bede sie stroil wlasnie na ulicy
ten silnik NIGDY nie bedzie mial turba i juz chyba z milion razy o tym mowilem
swinia jest prostsza, bo mozna klepnac nowy program na ulicy. z reszta bede sie stroil wlasnie na ulicy
ten silnik NIGDY nie bedzie mial turba i juz chyba z milion razy o tym mowilem

- !markos
- M A S T E R
nieee no ja prosze.. te silniki NIE NADAJA SIE DO ZATURBIANIA!!
(nawet niedawno pokazywalem fotke ladnego zaturbionego x16xe, ktore.. wybuchlo)
nigdy tutaj tego nie mowilem, ale 2 osoby, ktore MOGLY to zrobic i sa w tym dobre (promotor i geko) - poprostu odmowily wiedzac w co sie pakuja. jedynym chetnym partaczem do zaturbienia malego ecoteca byl pan grabowski, a znajac niejedna juz hisorie o zjebanych samochodach ze stajni gms (firmy, ktora nota bene nie ma dzialanosci gospodarczej i nie moze wystawiac faktur - to tak z ciekawostek), nigdy nie oddalbym samochodu w jego rece!
(nawet niedawno pokazywalem fotke ladnego zaturbionego x16xe, ktore.. wybuchlo)
nigdy tutaj tego nie mowilem, ale 2 osoby, ktore MOGLY to zrobic i sa w tym dobre (promotor i geko) - poprostu odmowily wiedzac w co sie pakuja. jedynym chetnym partaczem do zaturbienia malego ecoteca byl pan grabowski, a znajac niejedna juz hisorie o zjebanych samochodach ze stajni gms (firmy, ktora nota bene nie ma dzialanosci gospodarczej i nie moze wystawiac faktur - to tak z ciekawostek), nigdy nie oddalbym samochodu w jego rece!

- =JUHol=
- Weteran
- Kontakt:
apropos peesika
to silnik pokla w ktorym strzelił blok
cud ze zawory sa całe... jak bedzie nowy blok jedzie na re-map albo własnie piggy... szkoda tego silniczka bo namieszane jest tam zdrowo 
Ostatnio zmieniony 11 kwie 2005, o 22:35 przez =JUHol=, łącznie zmieniany 1 raz.

- -=kLaRi=-
- Support Team

- Kontakt:
No niezle niezle!!!!!!! :0
@ Markos - ile cos takiego kosztuje? SMT6 ?
???
@ Markos - ile cos takiego kosztuje? SMT6 ?
Kiedyś CORSCHE
Corsa B 1994 c20xe... 
- !markos
- M A S T E R
http://www.streetracing.pl/forum/viewtopic.php?t=21366
ogloszenie juz niestety nie jest aktualne
wielkie dzieki dla osmana za zalinkowanie na gadu!
gdyby nie on, to kolejne smt by mi poprostu umknelo
ogloszenie juz niestety nie jest aktualne
wielkie dzieki dla osmana za zalinkowanie na gadu!
gdyby nie on, to kolejne smt by mi poprostu umknelo