Jakie ET???
- wow
- Post Mistrz
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
!markos: luzik wiem, ze cena jest po prostu niebo a ziemia, wiec po czesci Cie rozumiem, ale eeech... 1000 miglia... smakowite felunie... szczerze powiedziawszy malo mi sie usmiecha sciagac felgi z uk, nie ze wzgledu na logistyke, ale na wysoce przesadzona cene dlatego jesli sie okaze ze nie znajde ich taniej w niemczech czy na wegrzech to kupie troche tanszego oz'eta ktorego kocham calym sercem i tez zawsze mi sie podobal... ale nie powiedzialem ostatniego slowa w temacie mille miglia, bynajmniej!!!
btw, naprawde podoba Ci sie mira??? pytanie bez podtekstu, czy jakiegos przekasu czy czegos takiego... ale naprawde te felgi Ci sie podobaja? widzialem je na corsie i nie bylem zachwycony, podobnie jak aez icon5 na corsie wyglada be a na pug'u 206 juz calkiem fajnie...
btw, naprawde podoba Ci sie mira??? pytanie bez podtekstu, czy jakiegos przekasu czy czegos takiego... ale naprawde te felgi Ci sie podobaja? widzialem je na corsie i nie bylem zachwycony, podobnie jak aez icon5 na corsie wyglada be a na pug'u 206 juz calkiem fajnie...
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Swój
- Kontakt:
No właśnie Wow masz trochę racji. U prezesa zmieniliśmy na 16 Miry na Vectrze kombi na zime i jakoś tak dziwnie wyglądają no ale może to dlatego że on w lato na 18 pomyka. Ogólnie Mira ma swoją spkojną charterystykę nie jest to odpał taki jak OZ czy 1000 Miglia ale jest poprawna stylistycznie IMHO.
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny)
CTM#119
CTM#119
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
stylistyczna poprawnosc dobre!!! mysle, ze spokojnie mira to kryterium spelnia... ale wiadomo ze mozna sobie wyobrazic ladniejsza felge dla corsi... swoja droga z dtm competition na miry to spadek z wysoka... uff... musze zobaczyc ta vectre na wiosne (o ile dalej bedzie jezdzic na dtm'ach - to jest dopiero piekny ats!!!)
c20rsa, czlowieku meeen!
-
- Swój
- Kontakt:
Wow - wiesz 17 czy 18 na zimę kosztują chore pieniądze.
Jak chcesz Dtm Comp.
http://www.alustar-wheels.com/index_gb/ ... sicht.html
to mam już 17 100x4 chcesz promocyjną cenę ?
na wiosnę wejdą DTC Comp. - podobne do DTM produkwoane do sportu
http://www.ats-motorsport.de/index.phtm
[/img]
Jak chcesz Dtm Comp.
http://www.alustar-wheels.com/index_gb/ ... sicht.html
to mam już 17 100x4 chcesz promocyjną cenę ?
na wiosnę wejdą DTC Comp. - podobne do DTM produkwoane do sportu
http://www.ats-motorsport.de/index.phtm
[/img]
Łódź wikingów i taczanka (ale Opel i też czarny)
CTM#119
CTM#119
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
action na corsie wyglada jak hooooly shit!!! - takie jest moje zdanie, jesli ktos ma watpliwosci rzuccie okiem na srebrna corsi z jednego z postow markosa... jak dla mnie to dewastacja!!!
skad??? heh... pogadalem, popytalem i sie okazalo ze calkiem szybko uda sie zalatwic a tak uchylajac rabka tajemnicy to jednak u przedstawiciela na polske 1000miglii... ale juz w berlinie tez mialem zastukane... z evo rowniez nie byloby problemu
...cena... hmm... 2800 za komplet... w porownaniu do ceny z wielkiej brytanii to wydaje mi sie to sredni worek
ciecham sie!!!
przyszly sezon to: wow@1000miglia action, dietrich concept rs-style front, modded mpi head, schrick cam kit, risse exhaust mainfold, nx nitruos injection, unichip piggyback. - taka bedzie mniej wiecej moja corsi
sorki, ale musialem sie troszke pochwalic, bo naprawde jestem happy
skad??? heh... pogadalem, popytalem i sie okazalo ze calkiem szybko uda sie zalatwic a tak uchylajac rabka tajemnicy to jednak u przedstawiciela na polske 1000miglii... ale juz w berlinie tez mialem zastukane... z evo rowniez nie byloby problemu
...cena... hmm... 2800 za komplet... w porownaniu do ceny z wielkiej brytanii to wydaje mi sie to sredni worek
ciecham sie!!!
przyszly sezon to: wow@1000miglia action, dietrich concept rs-style front, modded mpi head, schrick cam kit, risse exhaust mainfold, nx nitruos injection, unichip piggyback. - taka bedzie mniej wiecej moja corsi
sorki, ale musialem sie troszke pochwalic, bo naprawde jestem happy
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
no to gratuluje
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
Bazy danych ... Ekstranet, Intranet, Aplikacje bazodanowe
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
ren: nie chcialem wdepnac Ci na ambicje... a moze chcialem... ale na pewno nie chce sie tu przechwalac zeby robic przepychanki czy cos takiego... calkowicie nie o to mi chodzi... a jak znajdziesz silnik to oby moje mpi mi nie pomoglo, bo jesli pomoze to dopiero powinno zabic Ci cwieka... ale Ty jeszcze ciagle bedziesz mial mnostwo do zrobienia, a ja powoli bede zblizal sie do kresu wytrzymalosci seryjnego walu, tlokow, korbowodow...
pooh: a dzieki, ciecham sie nadal... a co z kolkami do family car'a?
Jedrus: dzieki - teraz kolejna rzecz ktora chce to glowica mpi, ktora juz znalazlem w polsce ale bez wiazki i chyba jednak sciagne wszystko w komplecie z niemiec... oby tam bylo latwiej...
markos: wole nie myslec o pieniazkach... co tam... zreszta wszystko w promocyjnych cenach kupuje, wiec naprawde to nie tak... ale naprawde to sobie mysle, ze jak nie teraz to kiedy zrobie sobie autko - teraz jest super czas - tworzymy tuning przez duze T w polsce, Panowie!!!
pooh: a dzieki, ciecham sie nadal... a co z kolkami do family car'a?
Jedrus: dzieki - teraz kolejna rzecz ktora chce to glowica mpi, ktora juz znalazlem w polsce ale bez wiazki i chyba jednak sciagne wszystko w komplecie z niemiec... oby tam bylo latwiej...
markos: wole nie myslec o pieniazkach... co tam... zreszta wszystko w promocyjnych cenach kupuje, wiec naprawde to nie tak... ale naprawde to sobie mysle, ze jak nie teraz to kiedy zrobie sobie autko - teraz jest super czas - tworzymy tuning przez duze T w polsce, Panowie!!!
c20rsa, czlowieku meeen!
- cyberpooh
- Weteran
- Kontakt:
na wiosne cos napewno bedzie btw: odbieraj telefonwow pisze: pooh: a dzieki, ciecham sie nadal... a co z kolkami do family car'a?
Post powered by E46 150KM 330Nm Before:CB 1.4 16V 90KM
STOP Ciotom Drogowym
STOP Ciotom Drogowym
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
juz znalazlem ale w koncu nie wiem czy bede musial sie doinwestowac w te graty przy takiej mocy jaka mam uzyskac czy niekoniecznie. nikt mi nie chce odpowiedziec na 100% ile wytrzymaja korbowody... a z tego co juz sie dowiedzialem to najslabszy element - wal i tloki maja rezerwy... korbowody sa te same co w x14xe - nominalnie znosza 90 ps'ow mocy maksymalnej... wiec przypuszczam ze jakies 130-140 tez powinny zniesc, ale czy na pewno???REN pisze:to co, zaczynamy szukac dla WoW'a tlokow, korbowodow i innych pierdolek
a ten tekst z promocyjnymi cenami to dla uspokojenia jestestwa raczej
c20rsa, czlowieku meeen!
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
tak licze, ze ze strzalem z nx'a powinno byc min. 150 km przy obrotach mocy maksymalnej... ale chyba przetestuje trwalosc seryjnych, wiesz? tylko ustawione bedzie odciecie nitro powiedzmy na jakies 500-750 rpm przed odcieciem zaplonu, zebym bieg zmienil - to raz, a dwa zeby nie wykrecac go w kosmiczne obroty na seryjnych czesciach... zobaczymy jak to sie spisze... jesli nie bedzie chcialo dzialac i pokrzywie korbowody, porysuje cylindry, etc. to zrobie ekspresowa wymiane bloku i czesci...
c20rsa, czlowieku meeen!
- Sznaps
- Nowy
pytanko do właścicieli corsy a (lub tych co wiedzą ), którzy mieli już okazję zaopatrzyć się w aluminiowe kapcie. Jakie ET da mi efekt koła idealnie na krawedzi obrysu samochodu? (15'' 195/50/r15 - błotniki i zawiecha seryjne) ? Pozdrawiam.
No bubbles no beer
AE82 4agze -> http://www.cultrides.com/content/toyota ... gze-sznaps
- Sznaps
- Nowy
No ostatnio tyle zjeb dostałem że szukam ile wlezie
No bubbles no beer