Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
No i oczywiście zapomniałem dodać najwazniejszego ( sorki ze tyle postów ale jakoś tak jestem dzisiaj zakręcony) A więc Maila nie ma problemu moge Cie zabrać po drodze przez Krakow (tylko żeby wszsytko wypaliło i moje autko było gotowe) więc moze napisz do mnie na gg coś o sobie ( w ramach integracji klubowej )
Widze że wszystcy się przejeli losem Maili ....... Mysle że po podróży ze mna bedzie tak wymeczona "integrowaniem się" ze nie bedzie miala ochoty na nic więcej (oczywiście w ramach integracji klubowej) a co do powiększenia klubu o małe CTM-ki to ja się z tym kategorycznie nie zgadzam - ja jestem jescze młody więc prosze mi tu nawet o takich rzeczach nie wspominać no chyba że .......
shreek pisze:jesli mowa o prezesie RENIQ to on bedzie na parkingu dla deptajacyh w pedal gazu hehehe.
a co do ustawki to mozna powiedziec jezeli oboje poejdziemy to na pewno sie ustawimy, bo razem tak jak mowie razniej i bezpieczniej...
ja miusze przedni zderzak pomalowac bo takim syfem nie pojade bo zblanil bym sie!
pierwszy raz cie chyba popre jestem w tej samej sytuacji wrrrrrrrrrrrrrrrrr i nie wiem czy sie wyrobie
Chwilke mnie nie bylo i juz za moimi plecami jakies CTmki A ja nie przepadam nawet za dziecmi.. Stanowczo wole samochody ... Dzieki za zainteresowanie moim losem.. Jestem do głebi touched
Tez sobie nie wyobrazam zlotu bez filmika Maroga (ktorego tez serdecznie przy tej okazji pragne pozdrowic ... Nie wiem jak to sie stalo ze nigdy na Ciebie w Kraku nie wpadlam...
hehe fajnie jest nas sporo ..mam nadzieje ze sytuacja nie bezie wygladala tak jak z lepkami i Ci ktorzy sie zdeklarowali zjawia sie na miejscu 1 maja 2004 roku
Miejsca dla klubów będą znajdować się na parkingu, oddzielone od parkungu dla widzów na dużej płycie. Zaletą jest możliwość zarezerwowania sobie miejca dla klubu.
Zarezerwowane miejce dla liczby samochodów będzie trzymane do godziny 11.00 przez przedstawiciela klubu który musi pojawić się do godziny 8.30 by przejąc sektor od służb porządkowych.
Zniżek dla klubów nie będzie.
Lista z numerami może być akutalizowana do 28.04.2004
wstep 30zl od osoby nie od auta!
zgloszac sie do mnie mozna do 27.04.2004 do godziny 16
wiec ja bede w modlinie juz od 8.30, potrzebuje chetnej osoby zeby przejela ze mna sektor dla klubu(czyli rownierz musi byc od 8.30)
czy mozna sie dopisac?
jesli tak to ctm+1
(padla propozycja od Sounda z klubu nexii aby nexusy sie do nas przytulily z lewa lub prawa-co o tym myslicie?-my itak podazamy z tego samego miasta!)
czarnuch pisze:czy mozna sie dopisac?
jesli tak to ctm+1
(padla propozycja od Sounda z klubu nexii aby nexusy sie do nas przytulily z lewa lub prawa-co o tym myslicie?-my itak podazamy z tego samego miasta!)
mozesz sie dopisac....wysli9j mi mejla z Twoim nickiem i numerami resjetracyjnymi
jesli tak to ctm+1
z tego co wiem to nexia.pl ma majowke w tym terminie tzn jada na jakis wiekszy spot do Gizycka
jesli tak to ctm+1
z tego co wiem to nexia.pl ma majowke w tym terminie tzn jada na jakis wiekszy spot do Gizycka
Ale pare osób nie jedzie na majóweczke to samo mędzie na Zlocie nad morzem w wakacje ...,a szkoda przeoczyć taką impreze jaką jest Modlin
Kondzio pisze:
Ale pare osób nie jedzie na majóweczke to samo mędzie na Zlocie nad morzem w wakacje ...,a szkoda przeoczyć taką impreze jaką jest Modlin
skoro tan to wpisujcie sie na forum street reacing i bedziecie mieli swoj sektor no chyba ze bedzie Was malo...
Kondzio pisze:
skoro tan to wpisujcie sie na forum street reacing i bedziecie mieli swoj sektor no chyba ze bedzie Was malo...
wydaje mi się,za duzo to nas się nie uzbiera,dlatego lepiej się znimi nie umawiać jestem pewien tylko jedego kolegi
jesli tak to ctm+1
mozesz sie dopisac....wysli9j mi mejla z Twoim nickiem i numerami resjetracyjnymi
pozatym uzupelnij profil bo nie wiem skad jestes
no wiec wyslalem i......................
cytuje odpowiedz:Sluchaj a te dane to do modlina??? Wpisz dane na forum w profilu swoim
uzupelnilem profil o miasto (co widac pod avatarkiem)
czy cos mam jeszcze uzupelnic???bo troszke mnie zamieszles.
dobra wiec tak: jesli ktos jedzie z daleka i chce sie scigac i wybebeszyc furke to mozna do mnie wczesnije podjechac(ja o 7.30 musze byc w modlinie a przynajmnie jwyjechac w jego strone) i tego dokonac - propozycja dla tych co nie chca rozbierac furki w modlnie