Flipper pisze:Sierako zapomnial jeszcze dopisac koszty manipulacyjne w wysokosci 150 zeta i oczywiscie nic wiecej za to nie dostaniecie
ahh ta mafia i haracze
...tylko czy da sie z nich wyjscmarog pisze:a co do zakretow to da sie w nie wchodzic szybciej niz 70 na godzine
...a czy ja cos mowilem ?shreek pisze:te fliper to ja bede mowic do ciebie tatusq krzestny! moze byc?
A tego to sobie nie przypominam. Rok temu było tak, że po strasznym bałaganie jaki panował z zapisami doszło do tego, że pojechaliśmy TYLKO na piknik a że udało się przekonać "Pana pilnującego tor " to wpadliśmy pobrykać na 1.5 godzinki ale to było jako bonus. Żadne plany tego nie przewidywały. Więc nie wiem gdzie masz te 200 PLN. A 80 PLN, które zbieramy to tylko za to co napisałem. Żarcie, picie, fajki, gumki i co tam jeszcze ci potrzebne do zabawy to już Twoja osobista sprawa.JUHol pisze:hmm.... z tego co pamietam to w zeszlym roku zlot od auta wyszedl 200zl, a teraz 80zl?
to forum to jedyne miejsce gdzie sie spotykaja klubowicze (narazie tak jest bynajmniej), a z tego co widze to aktywnych uzytkownikow jest 20????????? chyba przesadzilem.... niech mafia pomysli o tym tzn moze o jakiejs selekcji? nie wiem takie jest moje zdanie! bo po co trzymac ludzi ktorych nawet nickow sie nie zna?arts pisze:te 15 autek to chyba min .... panowi liczymy na wiecej wkoncu jest w klubie ponad 300 :0
Nom, niech pomyśli bo to dobry pomysł! Byłoby czasami mniej zamieszania a i CTM byłby klubem nie dla "każdego" i nie tak łatwoby się tu dostać=JUHol= pisze:niech mafia pomysli o tym tzn moze o jakiejs selekcji?
I właśnie o to chodzi! I nie "jakąś tam". Bo elita to elitaPorszak pisze:zeby bylo nas mniej i zebysmy sie znali i byli 'jakas tam elita' niz mieli w klubie zupelnie przypadkowych ludzi
czarnuch pisze:wiec pod jakim wzgledem ma byc ta selekcja?
ja w tej chwili nie mam corsy ale poznalem kilku super gosci z ctm'u i tak naprawde to chcialbym zeby sie nic nie zmienialo. wiec kto ma wyleciec z klubu? czy ja tez jestem do wykreslenia?
oczekuje powaznej odpowiedzi.