28.08.2004 Modlin i SSS
- sierak
- Weteran
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
@wowik
Lepiej niż corsa-a.pl się nie da
Jak głosi stare przysłowie ... konkurencja wychodzi tylko na dobre
Lepiej niż corsa-a.pl się nie da
Jak głosi stare przysłowie ... konkurencja wychodzi tylko na dobre
była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
-
- Nowy
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Markos nie ma problemu jak dojade na miejsce ( nic po drodze nie zgubie 0 to sie spróbujemy. Startujesz w zawodach???? PS. skrzynke dopadłem F15 podobno krutsze przełożenia od F13CR. Zobaczymy juz niedługo. A tak poza tym to dzisiaj kupiłem za 100pln dwie felunie stalowe od Kadetta w rozmiarze 14"x 5,5 - stan idealny, powiedział bym nawet że wyglądają mi te felgi na wyciągniete z bagażników z zapasówek. Teraz tylko trzeba nawlec slicki Michelin i problem z trakcją załatwiony.
Pozdrowienia przesyła Criters
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
nie no jak bedziesz mial sliki to ja z toba nie jade
jakbym sie nie staral to i tak na starcie dostane baty, a potem cie juz pewnie nie dogonie. 195mm szerokosci opon robi swoje, a startuje zawsze tak, jak jezdze nim na codzien (no, moze za wyjatkiem wyjecia prawego fotela )
ps. polecam http://www.opony-sportowe.pl/?d=produkt&id=4
ja przymierzam sie do tego samego, ale do 4 sztuk :)17
jakbym sie nie staral to i tak na starcie dostane baty, a potem cie juz pewnie nie dogonie. 195mm szerokosci opon robi swoje, a startuje zawsze tak, jak jezdze nim na codzien (no, moze za wyjatkiem wyjecia prawego fotela )
ps. polecam http://www.opony-sportowe.pl/?d=produkt&id=4
ja przymierzam sie do tego samego, ale do 4 sztuk :)17
- !markos
- M A S T E R
na codzien to nie wolno na takich oponach jezdzic
ale nie powiem.. jak je kupie to bez watpienia wybiore sie na miasto na maly tescik po znanych mi odcinkach drog, na ktorych zwykle opony strasznie sie wydzieraja
ps. na stronie markgumu pisza, ze te opony maja homologacje drogowa, ale jakos nie chce mi sie wierzyc, ze ktos je dopuscil do uzytku na ulicy..
ale nie powiem.. jak je kupie to bez watpienia wybiore sie na miasto na maly tescik po znanych mi odcinkach drog, na ktorych zwykle opony strasznie sie wydzieraja
ps. na stronie markgumu pisza, ze te opony maja homologacje drogowa, ale jakos nie chce mi sie wierzyc, ze ktos je dopuscil do uzytku na ulicy..
- !markos
- M A S T E R
wiesz kristo, mi pekl dunlop. nie oznacza to automatycznie, ze dunlop nie umie robic opon
polody jakos na tym jezdzi i nie widzialem na zadnym jego filmie, zeby cos mu sie rozwinelo, a uzywa ich dosc.. hmm.. hardkorowo
ren raczej tez nie narzeka na markgum, a wlasnie na takich gumkach startuje
anyway.. nie ma sie o co spierac. markgum robi najtansze slicki na rynku i cos w tym musi byc. nie ma cudow
polody jakos na tym jezdzi i nie widzialem na zadnym jego filmie, zeby cos mu sie rozwinelo, a uzywa ich dosc.. hmm.. hardkorowo
ren raczej tez nie narzeka na markgum, a wlasnie na takich gumkach startuje
anyway.. nie ma sie o co spierac. markgum robi najtansze slicki na rynku i cos w tym musi byc. nie ma cudow