c20rsa.com - premiera! oraz update'y projektu :)
- !markos
- M A S T E R
- Imię: mihau
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 4 razy
ugly ugly.. tamta akurat jest ugly
przeciez to nie twoja, to co sie burzysz
i to nie wow napisal, tylko markos
a tak w ogole to za chwile bedzie do zassania filmik 0-200.. niestety na sam koniec troszke mna zatrzeslo, bo wow wjechal na jakis wiadukt, ale mozna sie mniej wiecej zorientowac ile czasu zajmuje c20rsie rozbujanie sie od zera do dwoch setek :)17
[EDIT]
film zaladowany, dzial media odswiezony - zapraszamy!

przeciez to nie twoja, to co sie burzysz

i to nie wow napisal, tylko markos

a tak w ogole to za chwile bedzie do zassania filmik 0-200.. niestety na sam koniec troszke mna zatrzeslo, bo wow wjechal na jakis wiadukt, ale mozna sie mniej wiecej zorientowac ile czasu zajmuje c20rsie rozbujanie sie od zera do dwoch setek :)17
[EDIT]
film zaladowany, dzial media odswiezony - zapraszamy!

- scotty
- Swój
- Imię: Sebastian
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
hehehe na podnosniku kreciliscie a na koncu wam c20rsa spadla i dlatego sie tak wszystko zatrzeslo
tak na serio to wielki respect przed twoja corsa Wow
pieknie to wyglada na filmie ale w realu to chyba nic nie przebije tego uczucia
oby modyfikacje byly wykonywane tak jak sobie zaplanowales i na wiosne mam nadzieje ze skopiesz co niektorej nova'ej dupe

tak na serio to wielki respect przed twoja corsa Wow
pieknie to wyglada na filmie ale w realu to chyba nic nie przebije tego uczucia
oby modyfikacje byly wykonywane tak jak sobie zaplanowales i na wiosne mam nadzieje ze skopiesz co niektorej nova'ej dupe

- endo
- Post Mistrz
- Kontakt:
Do 180km/h ten samochod jest wsciekly
, te ostatnie 20km idzie juz jakby z wiekszym oporem, ale i tak meeeeeeega fajnie!!
.
Juz nie pamietam Wow, ale miales odcinke powyzej 6500? Na stronce jest wykres z pierwszego pomiaru i rev limiter na 6500, a tu szedl wyzej. I czy nie lepiej by bylo ciagnac go gdzies do 6000rpm? Wykres spada pozniej, a tak po zmianie biegu spadalbys na jakies 4800-4900rpm i dalej maksymalny moment i jaazda
.
Markos:
good job
PS. Sportowa zmiana biegow widze dobrze opanowana

Juz nie pamietam Wow, ale miales odcinke powyzej 6500? Na stronce jest wykres z pierwszego pomiaru i rev limiter na 6500, a tu szedl wyzej. I czy nie lepiej by bylo ciagnac go gdzies do 6000rpm? Wykres spada pozniej, a tak po zmianie biegu spadalbys na jakies 4800-4900rpm i dalej maksymalny moment i jaazda

Markos:

PS. Sportowa zmiana biegow widze dobrze opanowana

- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
dobra... na spokojnie!
najlepszy film ever!!! to prawda... naprawde mistrzostwo!!!
scotty: dzieki wielkie! na wiosne powinno byc jeszcze szybciej... pierwsze zajawki nowego projektu juz niebawem na stronie.
ale nova z tym silnikiem musi byc jescze bardziej crazy niz to co widac tutaj...
adamxxl: oby tylko skrzynia to wszystko wytrzymala
kamiloo: dzieki!
endo: to prawda, powyzej 180 braknie mu troche wigoru. odcinke mam powyzej 7000 (tak pod walki mialo byc) ale nie krece go wyzej bo od 5500 rpm ten silnik jest wyraznie, bardzo wyraznie slabszy i oplaca sie zredukowac. na modlinie widac to bylo (film tez jest) ze nawet zmieniajac na 4ke jestem szybszy niz ciagnac do upadlosci na 3ce
dla markosa wielka dziekowa! mega film!!! czlowieku meeen, szacunek!!!
aaaaaaa... bylbym zapomnial. dla malkontentow ktorzy moga powiedziec ze licznikowe 200 to nie jest prawdziwe 200. spojrzyjcie na 16 sekunde filmu, gdy samochod stoi w miejscu - wskazowka jest ponizej zera!!! tak, tak... przesunalem specjalnie wskazowke ponizej zera, zeby nie bylo podejrzen ze mi licznik zawyza. przy 100kmh na hamowni na liczniku mam 96-98kmh, wiec chyba goodie, co?
najlepszy film ever!!! to prawda... naprawde mistrzostwo!!!
scotty: dzieki wielkie! na wiosne powinno byc jeszcze szybciej... pierwsze zajawki nowego projektu juz niebawem na stronie.

adamxxl: oby tylko skrzynia to wszystko wytrzymala

kamiloo: dzieki!
endo: to prawda, powyzej 180 braknie mu troche wigoru. odcinke mam powyzej 7000 (tak pod walki mialo byc) ale nie krece go wyzej bo od 5500 rpm ten silnik jest wyraznie, bardzo wyraznie slabszy i oplaca sie zredukowac. na modlinie widac to bylo (film tez jest) ze nawet zmieniajac na 4ke jestem szybszy niz ciagnac do upadlosci na 3ce
dla markosa wielka dziekowa! mega film!!! czlowieku meeen, szacunek!!!
aaaaaaa... bylbym zapomnial. dla malkontentow ktorzy moga powiedziec ze licznikowe 200 to nie jest prawdziwe 200. spojrzyjcie na 16 sekunde filmu, gdy samochod stoi w miejscu - wskazowka jest ponizej zera!!! tak, tak... przesunalem specjalnie wskazowke ponizej zera, zeby nie bylo podejrzen ze mi licznik zawyza. przy 100kmh na hamowni na liczniku mam 96-98kmh, wiec chyba goodie, co?

c20rsa, czlowieku meeen!
- zgubek
- Weteran
- Kontakt:
łooooooooooooooo kurwaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0 :0
sprowadzony, serwisowany w ASO, BEZWYPADKOWY, zarejestrowany w Polsce, garażowany(temperatura w garażu 22 °C), przyjechał na kołach, użytkowany przez kobietę - prawnika jako piąte auto w rodzinie, nic nie puka nic nie stuka.Możliwość wysłania VIN na maila
- -=m&m=-
- Website Admin
- Imię: Michał
- Podziękował;: 7 razy
- Otrzymał podziękowań: 12 razy
- Kontakt:
ciężko jest już cokolwiek dodać, wszystko co miałem do powiedzenia już zostało powiedziane, nawet to mikroskopijne Ps Endo!markos pisze:hihihi, ale fajnie sie was czyta![]()
nie no, zajebiscie, ze wam sie filmik podoba.. wielka dziekowka!

no może tylko dodam, ż eoglądając czułem się jak w kinie :]
"Wszyscy wiedzą, że coś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi."- Einstein Albert
- sierak
- Weteran
- Kontakt:
A ja powiem tak ... filmik jest naprawde wyczesany i zrobiony z mega super wyczuciem ... markos respekcik. Ja chcialbym jednak zwrocic uwage na cos innego ... bardzo mi sie podoba inicjatywa jaka promuje grupa "WOW" pod silnym wezwaniem
. Golym okiem widac ze wkladacie w to mase serca a co najwazniejsze sprawia wam to zajebista przyjemnosc ... i o to chodzi. Naprawde az przyjemnie sie patrzy jak ten topic jak od czasu do czasu podskoczy na wyzsze miejsce na forum. GRATULACJE chlopaki ... bardzo sie z tego ciesze ... i oby wam zapal nie przeszedl ... go go go
Scotty (bo ty chyba najblizej) ... pracuj nad swoim swapem bo u nas tez by sie przydaly takie filmiki ... pozazroscilem troszke c20rsa.com Team

Scotty (bo ty chyba najblizej) ... pracuj nad swoim swapem bo u nas tez by sie przydaly takie filmiki ... pozazroscilem troszke c20rsa.com Team

była Corsa A GSI E16SE | jest Rodzinne Kombi
webActive :: profesjonalnie i z pasją
webActive :: profesjonalnie i z pasją
- wow
- Post Mistrz
- Kontakt:
o meeeen, to najlepsze czego mozna sobie zyczyc... takie slowa. naprawde... wszsytko co napisales to szczera prawda bo jest troche pracy, sporo serca i kupa radosci. milo ze doceniacie to! kurcze... fajnie tak!sierak pisze:...bardzo mi sie podoba inicjatywa jaka promuje grupa "WOW" pod silnym wezwaniem. Golym okiem widac ze wkladacie w to mase serca a co najwazniejsze sprawia wam to zajebista przyjemnosc ... i o to chodzi. Naprawde az przyjemnie sie patrzy jak ten topic jak od czasu do czasu podskoczy na wyzsze miejsce na forum. GRATULACJE chlopaki ... bardzo sie z tego ciesze ... i oby wam zapal nie przeszedl ... go go go
![]()
yeah! ktos (oprocz mnie) uzyl sformulowania c20rsa.com team. yeah! bo tak jest - robimy wspolnie wszystko!sierak pisze:pozazroscilem troszke c20rsa.com Team
a my szczerze powiedziawszy... zazdroscimy zespolowi corsa-a.pl mistrzowskiej oprawy graficznej strony. nie moge do was za czesto wchodzic bo sie szokuje

ucho: dzieki, dzieki!
kyniek: odswiez (f5) a jak nie pomoze to ctrl + f5
basista: dzieki dzieki... kreci nas i pomyslow mamy jeszcze cale mnostwo!
aro83: nooooo... 6.5-7 do paki, na 6 jeszcze troche poczekac trzeba

Ostatnio zmieniony 7 paź 2004, o 23:17 przez wow, łącznie zmieniany 1 raz.
c20rsa, czlowieku meeen!